Birşey olur mu?

Aldığınız üzümün üzerine pozitif vaka öksürüp tıksırdıysa ve üzerinden zaman geçmeden hemen ağzına attıysa risk var. Ama almışsınız, ordan eve getirmişsiniz üzerinden zaman geçmiş virüs kalmamıştır artık üzerinde

Marketten geldim aldıklarımı yıkıyordum kaşla göz arasında oğlum üzümleri yıkanmadan attı ağzına birşey olur mu ya böyle geçiyor mu korona valla yıldım artık psikolojim çöktü
Hemen hemen herkeste aynı psikoloji :( Ellerimiz yıkamaktan yıprandı. Üzümler masum kalıyor bişey olmaz arkadaşım.

Geçmiş olsun. Ben eşime anca söz geçiriyorum, "dokunma etme yıkanmadı falan" diye. çocukla halinizi düşünüyorum çok zor. O marketten gelenleri yıkamak da insanı gerçekten yıldırıyor. Mide yolu ile bulaşmıyormuş, oğlunuz ellerini yıkasın, yüzüne gözüne sürmesin.

Yorumlara şok oldum Yemekten bulaşmaz derken ? Yemek direk midemize inmiyor, boğaz ve yutakTan geçiyor ? Sizinkiler direk mideye konuluyor heralde.

Virüs 92 derecede 15 dk bekleme sonucu ancak ölüyor.

Konu sahibi bol sıcak su ve limon verin önemli olan virüsün çoğalmaması içerde.

Yorumlara şok oldum Yemekten bulaşmaz derken ? Yemek direk midemize inmiyor, boğaz ve yutakTan geçiyor ? Sizinkiler direk mideye konuluyor heralde.

92 derece se 15 dk kaynattın mı kendin.
Yiyecek içecekten, dışarda alınan paketten geçse 6 ay olmuş vaka bu kadar mı olurdu. 50 milyon hasta olurduk şuan.
Kargocuların, pazarcıların, esnafın, market çalışanlarının toptan ölmesi gerekiyordı şu zamana kadar

Allah size yardım etsin 🤭

En baştan beri yeme içme ile bulaşmadığı söylendi. Solunum virüsü bu. Sonra işi iyice saçma bir noktaya çekip sabunla hatta deterjanla falan yıkanan yemeklerden zehirlenme vakaları geliyor. Virüsten korunacağız diye abartmayın. Normal suda yıkayın ya da sirkeli suda bekletin, klasik sebze meyve temizliği yapın geçin yani.

E o zaman her aldığımızı nasıl 92 derecede tutcaz ki

En baştan beri yeme içme ile bulaşmadığı söylendi. Solunum virüsü bu. Sonra işi iyice saçma bir noktaya çekip sabunla hatta deterjanla falan yıkanan yemeklerden zehirlenme vakaları geliyor. Virüsten korunacağız diye abartmayın. Normal suda yıkayın ya da sirkeli suda bekletin, klasik sebze meyve temizliği yapın geçin yani.
Hayır normal suyla yıkıyorum ben sadece yıkamadan direk posetten yediği icin tedirgin oldum

Back
X