Barışma beklentin varsa sessiz kal.Askere gidince özür dileyerek yazıyorum ve çift ş ile yazıyorum ''eşşek''gibi arayacak.
Yok,ben barışmam diyorsan ara,ağzına geleni say.
Ya bak tamamen kendi düşüncem, sakın yanlış anlama ama, aynı durum benim başıma gelse, direkt şu şekilde düşünürüm, "ilişki durumunu kaldırmış, yani ayrıldığımız yetmezmiş gibi bir de millete boştayım diyor. Üstüne bir de feysten siliyor, yani sevmeyi bırak, benim ne yaptığımı, nerede olduğumu, kiminle olduğumu bile merak etmiyor, görmek istemiyor" diye düşünür, yazmamak konusunda kendimi böyle böyle ikna ederdim.Seviyorsa yazar zaten değil mi. Gerçi sevse silmezdi
Gerçekten dediğin gibi mi olcak çünkü ben çok acı çekiyorum..
hayırlı teskereler dile..
boşver o umursasın seni sen bir şey yapma sakın
Askeriye çok farklı bir yer...Ben arayacağına inanıyorum.Belki bir hafta,belki 15 gün,belki bir ay sonra...Düşünmek için çok vakti olacak.Yalnızlık,ayrılık daha çok koyar orada.
Askere gidince burnu sürtülür merak etme ama şunu da değerlendir senin döneceğini düşünerek askerde boş vaktini doldurman için mi arıyo yoksa gerçekten mi seviyo. Askere nereye gidiyoBaşka sileceğim bi yer yok ki malesef. Askere gidiyor haftaya artık zaman kalmadı
onu alıştırdıgın için devamlı her hamleyı senden beklıyor..sen adım atmayınca a o kozlarını kullanıyor.bılıyor cunku arayacaksın.İstıkrarlı ol tavrında bence
sizi faceden silse bile dışarıdan ortak arkadaşlardan felan eminim takip eder , hususi onu kıskandırmak için bişeyler yapmayın çok irite duruyor , adım atacaksa ilk o atsın , askerde de yanlız kaldıkça akılları başlarına geliyor ya sizi sevdiğini anlar ya da sevmiyorsa aramaz o zaman anlaşılır ne olacağı...
Sessiz kal hiç bir şey yazma.. Nasıl olsa askere gidince sana geri dönecek..
Mesaj yazdı içim rahat vs yazmış. Anlam veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?