Hiç takmıyoruş gibi davran, sende kaldır facebooktan ilişkini. Sakın öyle iletiler falan yazma, Demet Akalın şarkıları paylaşma. :) Boşver gitsin be güzelim. İnan ne kadar çabalarsan o kadar ters tepiyor. O kadar kaçıyorlar.
tartışmanın konusu ne bilmiyorum ama sen kendini bana göre haksız hissediyorsun.. o yüzden yazsammı yazmasam mı moduna girmişsin. eğer gerçekten hatayı kendinde görüyorsan.. mesaj at dicem ama yinede diyemiyorum.. çünkü ilişki kaldırıp faceden silmek ne ya.. tahammül edemediğim şeyler..
Siz neden ariyodunuz her seferinde sevdiginiz ozlediginiz ve küs kalamadiginiz icin söyle söyleyim oda sizinle ayni seyleri hissetseydi arardi aramadiginiz icin kurtuldum diye dusinup sizi silmis benim dusuncem tabiki
Askere gitmesi senin sorunun değil kendini sorumlu hissetme. Hic bir adim atma. Sen geldikçe adim atmamayi adet edinir nasilsa o adim atiyor diye. Hepten kendini birşey sanar önünü alamazsin. Seviyorsa pişman olup döner, dönmüyorsa zaten bosver. Bazi şeyleri oluruna birak en doğrusu bu.