Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Birsey yapmadigim halde saclarim yipraniyor

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

CicimBalim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
475
257
103
33
selam kizlar
Öncelikle Saclarim ince telli ve seyrek
iki yil önce Ombre yapmistim ve bayagi yiprattigi icin saclarimi Küt kesmistimm ve düzlestirici falanda kullanmadim
Simdi neyseki yine uzadilar gögüs hizasina kadar ama sorun su
Uzadikca uclara dogru incelme oluyor
Gecen dügüne gidecegim diye 1 yildan sonra ilk defa düzlestirici kullandim ve ertesi gün ne göreyim hemen uclari kirilmis ucunda beyaz beyaz noktalar olusmus kopmus yani moralim cok bozuldu

Oysaki Bakim maskeleride yapiyorum ilik Zeytinyag sarimsakli ve iki ayda bir kiriklari aliyorum

Önerisi olan varmi
nerde yanlis yapiyorum

Merhaba :)
Aynı dertten ben de muzdaribim.Neredeyse 2 senedir ne düzleştirici ne maşa hiçbir şey kullanmadığım halde saç uçlarım fena halde kırık ve yıpranmış.

Ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum saç tellerim çok inçe,çabuk yağlanıyor bir de kaşınıyor sürekli kabuk bağladığı İçin de kaşımak kepeğe neden oluyor :/

bir hastanenin cildiye bölümüne git vitaminlerine baktır kan testi ile...muhtemelen saçların bundan cansız

Benimde aynı sorunlarım var bir aşı falan var onları denemeyi düşünüyorum mezoterapi falan bakalım nolursa artık deneyeceğim boya vs hiç değdirmedim saçıma ama sorunum hiç bitmiyor

Beslenmene de onem vermelisin bence istersen eczaneden cinko iceren bir hapta alabılırsın dr.na danısıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…