• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birşey yapmalı mıyım?

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Konuya geciyorum hemen..Kuzen bir otelin resepsiyonunda çalışıyor.Oturuyorduk balkonda..Sonra bir adam gecti kuzenimde sordu bunu tanıyor musun diye ben de evet yan komşunun kocası dedim adını söyledi evet doğru dedim..Bu adam 2 gün önce otele çok güzel bir kızla geldi birinin cüzdanda evli yazıyordu diğerinin yazmıyordu..Müdürün arkadasymış söyledi aldık bizde dedi..Ama bu adam evli 3 yaşında bir oğlu ve 8 aylık hamile bir eşi var çok olmasada az çok bi muhabbetimiz var..Bu durumda bana birşey yapmak düşer mi?

kuzenin madem bu kadar ağzı gevşek biri
o zaman komşunun numarasını ver de otelin resepsiyoncusu olarak arasın ona da çekiştirsin kocasını :10:

Konuya geciyorum hemen..Kuzen bir otelin resepsiyonunda çalışıyor.Oturuyorduk balkonda..Sonra bir adam gecti kuzenimde sordu bunu tanıyor musun diye ben de evet yan komşunun kocası dedim adını söyledi evet doğru dedim..Bu adam 2 gün önce otele çok güzel bir kızla geldi birinin cüzdanda evli yazıyordu diğerinin yazmıyordu..Müdürün arkadasymış söyledi aldık bizde dedi..Ama bu adam evli 3 yaşında bir oğlu ve 8 aylık hamile bir eşi var çok olmasada az çok bi muhabbetimiz var..Bu durumda bana birşey yapmak düşer mi?

tabikidee yapmalısınız bana göre ama nasılsa karısını bi şekilde kandıracaltır ve ara bozan kimbilir belkide kocasında gözü olan kadın konumunada düşmeniz mümkünn :50:

Adamla muhabbeti olan bir erkek, veya bir büyüğü varsa söyleyin, uygun bir dille uyarsın. Yıkma yuvanı, sana yakışırmı tarzında tavsiyede bulusun. Belki bir nebze utanırda, tekrar etmez.

Siz karışmayın derim.

.

karışırsanız siz zararlı çıkarsınız.
hamileymiş hem eşi, şimdi kaldıramayabilir.
bilmesi en doğrusu ama sanırım uygun zaman değil.
bir de eninde sonunda fark edecektir diye düşünüyorum ama doğru mu onu da bilmiyorum:26:

Hayır düşmez.Kuzenin amma dikkatliymiş.Evlilik cüzdanlarında ne yazdığından,onlarca müşteriden birini daha sonrasında tanımasına,ismini hatırlamasına varana kadar maşallah ne zeka.Bu zekasını başka şeylerde harcasın.İşyerinin gizli bilgilerini sen de dahil kimseye vermekten kaçınsın.İş ahlakına aykırı.8 aylık hamile 2 çocuklu kadın ancak üzülür kocasıyla tartışır.Bir kişinin lafıyla gidip boşanmaz veya boşanır diyelim ne diye sebep olacaksın.Adam karısına çok geçerli bir açıklamada sunabilir.Ya da hiçbirşey göründüğü gibi değildir.O adam kalkıp o otelin müdürüne çıksa,sen müşterinin özel bilgilerini ne diye dışarı yansıtan personel bulunduruoyrsun dese,olay kuzeninden sana senin ailene kadar gelse......
Boşver.Kimsenin özeline girme.Kuzende boş boğazlılıktan vazgeçsin.

Eşi hamile olmasaydı bir şekilde haberdar edilmeli derdim ama kadının karnı burnunda büyük bir yıkım olabilir.
O yüzden şimdilik bir şey yapmayın. Bu adam eminim bunu tekrarlayacaktır. O zaman kendinizi belli etmeyecek şekilde eşinin haberi olmasını sağlayın. O pisliğin yanına kalmamalı bu.

Bence söyleme kesinklikle kadıncağız hamile. Bu tür durumlarda söylememeli.. Benim başıma gelse bende bilmek istemem hamileyken cok zor kaldırılamaz cünkü diye düşünüyorum. Bunun yerine yalan da olsa mutlu olmayı tercih ederim... Ne yazık ki böyle.. En azından hamileyken

Siz bir şey demeyin tabii ki nasılsa ortaya çıkar ama bu kadar yakın bir otele getirecek cesareti nasıl bulmuş onu çözemedim bakın kuzeniniz adamı gösterince tanımışsın kuzen de belki evinin oralarda oturan biri olabilirdi adamı tanıyabilirdi. Adam oralarda gezindiğine göre herkes tanıyor ve otelde sırf kuzen değil herkesin biliyor olması lazım. Sizin tanıyor olabileceğinizi nasıl düşünmüş. Yani böyle gizli işler çevirenler uzak yerlere giderler tanınmamak için. Yine de size düşmez. Birilerini tanıyorsanız yakınlarından belki onlara çıtlatabilirsiniz.

Eskiden olsa gerçekten aldatma durumu olduğundan da eminseniz bir şekilde muhakkak ki söyleyin, fark etmesini sağlayın derdim ama şimdi KK'da bu kadar aldatılıp da affeden kadın gördükten sonra başınızı durduk yere belaya sokmayın diyeceğim. Haksızlığın her türlüsüne karşıyım böyle bilip de susmaya da karşıyım aslında ama dediğim gibi kadın aldatıldığını öğrense bile boşanmayabilir, üstelik de hamileymiş. Zor bir karar. Sizin yerinizde olmak istemezdim :50:

Söylemenizin doğru olduğunu düşünmüyorum ama söyleyecekseniz bile şimdi doğru zaman değil. Hamileymiş eşi neticede.

aldatan adama sayıcaklarına herkes kuzene saymış çemkirmiş
ellerinden gelse kulağından çekecekler...pes....

Hakikaten, ne alakaysa... Ben de çok şaşırdım görünce... Aldatan adam müşteri olarak mağdur, kuzeniyle dedikodu yapan kuzen pis kaka... Ben de olsam ben de anlatırım.. Altı üstü kuzeniyle dedikodu yapmış, çok mu...

Konu sahibine: Ben de alt komşumuzun kocasını bi cafede yanında başka bi kadınla otururken gördüm başbaşa... Gayet de samimilerdi. Ama tabi kimseye bişey söylemedim. Bi kaç ay sonra boşandılar. Üstelik karısı kanserdi :(

8 aylık hamile bir kadına böyle birşey söylemek
akrabası olsanız bile hoş olmaz
kesinlikle karışma
:45::45::45::45:

Back
X