Birşeyi çok istemek... dusuncelerınıze ıhtıyac var...

handesila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
147
13
28
Diğer
Hanımlar merhaba.. aslında bu buyuk hatta bır dert degıl.. konuyu acmamdakı vesıle arkadasım.
benden ıstedıgı fıkır ve benımde sızı tavsıye etmem uzerıne burdayız.:) kendınce acıklaması şöyle :)

Bir seyi cok ıstersen mutlaka olur. yada bırseyı cok ıstersen ustune cekersın. dıye bı soylentı var.
pekı sızcede bu boyle mı?
bırseyı cok ıstersen.bırsey ıcın hıc bısey yapmadan yurekten ıstersen kendıne yakınlastırmısın?

Arkadasımın sıkıntısına yakın bır ornekle acıklayalm.
bırını cok sevıyor yada etkılenıyor. olmayacak bırısı yani olmayacak duaya amın demek onunkısı. benım fıkrım ımkansız olması onu cezbedıyor.
ama o kadar cok yogunlasıyor kı gorustuklerınde hıssettırmese bıle karsı tarafın aynı seylerı hıssetmesı ıcın verdıgı enerjı takdıre şayan.yani amac bırlıkte olmaktan zıyade karsı tarafında aynı hıslerde olması.

onun bana yorumu sen sevdıgın adamla evlı oldugun ıcın anlamıyorsun :))
bende sızı tavsıye ettım.
asıl merak ettıgı bırseyı yurekten dılemek onu kendıne cekmekmıdır. fıkırlerınızı esırgemezsenız cook memnun olacagız sevgıler:16:

Ben de bir şey çok istenildiğinde elde edilemeyeceğine inanırım...

En azından benim hayatımda hep öyle oluyor :9::9:

Hanımlar merhaba.. aslında bu buyuk hatta bır dert degıl.. konuyu acmamdakı vesıle arkadasım.
benden ıstedıgı fıkır ve benımde sızı tavsıye etmem uzerıne burdayız.:) kendınce acıklaması şöyle :)

Bir seyi cok ıstersen mutlaka olur. yada bırseyı cok ıstersen ustune cekersın. dıye bı soylentı var.
bırseyı cok ıstersen.bırsey ıcın hıc bısey yapmadan yurekten ıstersen kendıne yakınlastırmısın?

bırını cok sevıyor yada etkılenıyor. olmayacak bırısı yani olmayacak duaya amın demek onunkısı. benım fıkrım ımkansız olması onu cezbedıyor.
ama o kadar cok yogunlasıyor kı gorustuklerınde hıssettırmese bıle karsı tarafın aynı seylerı hıssetmesı ıcın verdıgı enerjı takdıre şayan.yani amac bırlıkte olmaktan zıyade karsı tarafında aynı hıslerde olması.

asıl merak ettıgı bırseyı yurekten dılemek onu kendıne cekmekmıdır. fıkırlerınızı esırgemezsenız cook memnun olacagız sevgıler:16:

Merhaba,

Ben bir şeyi 40 kez söylersen gerçeğe dönüşür lafını çok kez tecrübe ettim. Hatta hayatımdaki en büyük sıçrayışları hep isteklerimin dilimde olmasına borçluyum. Yalnız bir şeyi istemekten kasıt kişiye yönelik değil de bir duruma, bir koşula yönelik oldu bende. Bazı insanlar tam aksi olarak çok fazla dile getirilmesinin gerçekleşme olasılığını düşürdüğüne inanır. Ben ise isteğimi ne kadar çok vurgularsam o kadar kendime çektiğimi düşünüyorum. Umarım yardımcı olabilmişimdir, sevgiler...

Son düzenleme:
Bir şeyi aylardır çok istiyorum ama olmuyor.
Bu taktik sanırım bende geçerli olmuyor. :91:

Var mı öyle bir dünya yahu?

Birşeyi çok istersen onu isteğin doğrultusunda çabada gösterirsin ; ama bu da olmasına garanti değildir.

Arkadaşınız durumunda şu olabilir;

O kişiyi çok istediğini telepatik olarak ona hissettirdiğini zanneder oysa ki bu hareketlerine ve sözlerine illa ki yansır.

Karşı taraf durumu çakar ve karşılık veresi varsa verir.

Bu da bir mucize değil,aşkın doğal sürecidir.

kendı adıma bende cok ıstersem basıma gelır. gecmıs tecrubelerıme bakınca.
ama dedıgınız gıbı bazende ıstedıkce uzaklastırmakta mantıklı gelıyor.

Var mı öyle bir dünya yahu?

Birşeyi çok istersen onu isteğin doğrultusunda çabada gösterirsin ; ama bu da olmasına garanti değildir.

Arkadaşınız durumunda şu olabilir;

O kişiyi çok istediğini telepatik olarak ona hissettirdiğini zanneder oysa ki bu hareketlerine ve sözlerine illa ki yansır.

Karşı taraf durumu çakar ve karşılık veresi varsa verir.

Bu da bir mucize değil,aşkın doğal sürecidir.

mantıklı bakınca cokk haklısınız. ama yasadıgı durum. askın dogal surecını yasayabılecegı bı durum degıl.
hıc bı zamanda olmayacak bana kalırsa sımdı kızsada anlayacak..
hareketlerıne yansıyabılır. dogru soyluyorsunuz.

Yürekten istemek güzel

Ama herhangi bir şeyin gerçekleşmesi için , çaba sarfetmek gerekir

''Çok istediğim birşey gerçekleşti , şükürler olsun ! ''diyen çoğu insan ,bunun kendiliğinden olduğunu sanarlar ama ; yanılırlar ...

Ben çok istiyorum '' oldu veya olacak demekle olmuyor malasef

İstediğin herneyse ; onu elde etmek için bileğine, aklına ,gücüne,hislerine, duygularına güveniceksin

Kendi hayatıma gelince ;

Zaten en büyük isteğim , en güzel duam (nişanlımla bi ömür geçirmekti ) oda kabul oldu zaten

Aşk meşk konularınn dışında birşeylerler istediğimde ise ; oluyor genellikle

Biraz zaman alan, olmayacakmış gibi görünen durumlar da oluyor fakat bu beni pes ettirmiyor

Ve hayırlı ise gerçekleşiyor

Gerçekleşmiyorsa da pek kafa yormam ; vardır Allah'ın bir bildiği der geçer giderim
:ssz:

yanı sızlerde dıyorsunuz kı o delı gıbı ıstesede bu onun ıstegıyle karsı tarafı kendısıne cekebılecegı anlamına gelmez.

benim hayatımda "bir şeyi çok istersen olmaz"a o kadar örnek var ki o yüzden bir şey diyemiyorum..

fakat bildiğim bir şey var ki düşünceler sirayet eder..
şöyle ki; bir insanı haddinden fazla düşünmek.. karşı tarafında durduk yere aklına düşünen kişiyi getirtiyor..

bu açıdan bakınca evet arkadaşınız haklı olabilir...
kalben istediği ve düşündüğü sürece,karşı tarafa bu bir şekilde belki bir rüya yoluyla olur artık bir şekilde ulaşır :)

Hayatta bütün kalbimle istediğim olması için kendimi helak ettiğim hiçbirşey olmadı.
Ne zaman ki bu duyguya kapılıp kendimi yıpratmadım elde ettim.
Hayat böyle garip birşey.

benim hayatımda "bir şeyi çok istersen olmaz"a o kadar örnek var ki o yüzden bir şey diyemiyorum..

fakat bildiğim bir şey var ki düşünceler sirayet eder..
şöyle ki; bir insanı haddinden fazla düşünmek.. karşı tarafında durduk yere aklına düşünen kişiyi getirtiyor..

bu açıdan bakınca evet arkadaşınız haklı olabilir...
kalben istediği ve düşündüğü sürece,karşı tarafa bu bir şekilde belki bir rüya yoluyla olur artık bir şekilde ulaşır :)

gercekten oyle bırsey var mı:23: haddınden fazla dusundugu kesın bana kalırsa.
durduk yere o kısıyı getırıyorsa ılgıncmıs bu.
umarız ulasır ama ulasması yeterlı degıl ıste. uzulecek.

istediğin şeyi elde edebilmek için çaba göstermek lazım ama insan yeterince çaba gösterir vede bu çabayı gösterdiğine inaniyorsa ve hala o istediği şey gerçekleşmiyorsa bence 2 sebepten dolayı gerçekleşmez 1.henüz zamanı gelmediği için unutmayalimki birşeyi istediğimizde heme hop diye olmuyor herşeyin bir zamanı vakti var insan buna inanmalı 2.istediğin şey bütün çabalarına rağmen olmuyorsa hakkında hayırlısı değildir ondan olmuyordur bunu takıntı hastalık haline getirmemeli allaha hakkımda hayırlısı ver yarabbim deyip herşeyi oluruna bırakmak gerekir bence

Hayatta çok istediğim şeyler onların uğruna çaba gösterip emek sarfettiğim sürece oldu diyebilirim yani ben çalıştım uğraştım elimden geleni yaptım ama olmadı dediğim bir şey olmadı hiç hemen hemen. Yani hep çalışarak çaba göstererek oldu hak etmediğim emek vermediğim hiçbir şey de olmadı mesela istesem bile. İlla bir taraflarımı yırtmam gerekiyor galiba bunu anladım sonunda havadan ya da şansımdan dolayı bir şey yok bana. :27:

Son düzenleme:
Emek verdiğim,dualar ettiğim her isteğim oldu şükürler olsun...
Şu anda da ezanlar okunuyor,Rabbim utandırmasın inşallah,halen isteklerim bitmedi demek ki daha zamanı var diye düşünüyorum.
Ola ki gerçekleşmezse Yaradan öyle uygun bulmuş deyip sustuğum için geri çevrilen isteklerimi,dualarımı önemsemem.

Bir şeyi yürekten istersen kesinlikle kendine çekersin.

Ama her daim istediğin şeye niyetlenirken enerjini yüksek tutman lazım.
Enerji düşerse olmaz ya da çok geç olabilir.

Ama arkadaşınız bir ilişki yaşamak değil de onun da aynı şeyleri hissetmesini sağlamak istiyormuş ya, biraz saplantılı bir düşünce bu.
Benim de öyle şeyler düşünüp istediğim oldu ve gerçekleştirdim de ama daha iyi ve saf duygularla arzulamak her zaman için tercih edilen olmalıdır.
Yoksa sonuç yine fos oluyor.

sadece istemek yetmiyor. her zaman hayırlısını isteyeceksin

çok isteyip, emek verdiğim şeyler gerçek oldu

bir isteğim daha var. o da gerçekleşse tam olacak

Bir şeyi yürekten istersen kesinlikle kendine çekersin.

Ama her daim istediğin şeye niyetlenirken enerjini yüksek tutman lazım.
Enerji düşerse olmaz ya da çok geç olabilir.

Ama arkadaşınız bir ilişki yaşamak değil de onun da aynı şeyleri hissetmesini sağlamak istiyormuş ya, biraz saplantılı bir düşünce bu.
Benim de öyle şeyler düşünüp istediğim oldu ve gerçekleştirdim de ama daha iyi ve saf duygularla arzulamak her zaman için tercih edilen olmalıdır.
Yoksa sonuç yine fos oluyor.

ıste onun dusuncesı bu mutlaka kendıne cekersın... ımkansızda olsa.
oyle ıstemesının sebebı şu aralarında bır ılıskı olması cook ama cok zor yani neredeyse ımkansız.
benım fıkrıme gore karsı tarafında bıseyler hıssetmesı olagan degıl ama bısey yasayamasa karsılıklı yasanmasın gıbı bır dusunce.
ama dedıgınız gıbı saplantı tarzına donusebılır.
ınsallah olur bende ısterım mutlu olsun.

gercekten oyle bırsey var mı:23: haddınden fazla dusundugu kesın bana kalırsa.
durduk yere o kısıyı getırıyorsa ılgıncmıs bu.
umarız ulasır ama ulasması yeterlı degıl ıste. uzulecek.

ben öyle bilir ve inanırım...
sebepsiz yere birisi aklıma gelince ne alaka derken... sonrada belki o kişi beni andı, benimde onu hatırlamam gerekirmiş diye düşünürüm...

ya da nasıl desem bazen yalandır ama doğruluğu da vardır hani;
"tam bende seni arayacaktım" "günlerdir aklımdaydın" ... sözleri...

bir şekilde akla düşenin de aklına düşürülüyor.

tabi gönül işlerinde ben birini çok seviyorum çok istersem olur diye beklemek yanlış, belki karşı tarafın aklına gelir ama aşık olmak gelmeye bilir..

üzüleceği bir şey ise de hiç düşünce gücüne başvurmasın..
olmayacak dualara amin demek üzüntü dışında bir şey kazandırmıyor insana

Genelde isteklerim hep olmuştur.
Kçük şeyler hep olur şükürler olsun.
Ama hayatta iki şeyi çok ama çok istedim, olmadı.
Birisinin olması mümkün değil artık, diğeri de olacak inşallah daha zamanı var belli ki...

Ama arkadaşına şunu söyleyebilirim o içindeki duygulara aldanmasın
Yoğunlaşınca, çok düşününce olmuyor
O insanla etkileşim halinde olursa belki ama sevmek yetmiyor asla...

Back
X