- Konu Sahibi yellowbomb
-
sizde haklısınız aslında...
ama bunlar çok dikkatimi çekmeye başladı istemeyene geliyor çoğu şey
Sevgilin iş buldu mu??
Sevgilin iş buldu mu??
Çok yanlış düşünüyorsun, birşeyi çok istediğin takdirde olmuyorsa vardır bunda bir hayır demek lazım...
Üzülme, kaybettiğin herşey sana başka bir surette geri döner...
Üzülme!
Üzülüyorsan, kaybedeceğin bir şeyler var demek ki... Kaybedeceği bir şeyi olanlar çoktan kazanmışlardır. Eline geçmeyenleri saymakla tüketme nefesini, elindekileri saymaya başla. Hepsini saysan bile, nefesini saymaya nefesin yetmeyecek demektir. Bak işte zenginsin.
ben sanırım anladım arkadaşı.. bir konuda ne kadar heycanlı ne kadar diretici olursam o şeylerin de olma ihimali uzaklaşır gibi hissediyorum ben de.. ama ne kadar sakin olup hayırlısı dersem de o zaman kendiliğinden oluveriyor..
ben bazen bu konuda burnumu fazlası ile Allahın işine sokmaya çalıştığım için böyle olduğunu düşünüyorum. çünkü birçok şey benim elimde değil ama benim elimdeymiş gibi diretiyorum çocuk gibi olsun olsun diye kendimi tüketiyorum. ama farkına varsam aslında ne olursa olsun başıma ne gelirse sakinlikle kabul edersem işler daha çabuk yoluna giriyor Allah sanki elimden tutuyor ona güvendiğim ve Ondan ne gelirse kabul ettiğim için işlerimi kolaylaştırıyor.. sonra arada bir de tutunduğum ne varsa onları yerinden sarsıyor çok güvenme diyor..
insan zaman zaman birşeyi çok istiyor.. çok diretiyor.. oysa onun senin için iyi olup olmayacağını bilmiyorsun.. sen direttikçe o iş senden uzaklaşıyor olması güçleşiyor.. biraz oluruna bırakma lazım..
eskiler ne demiş bi de;
su akar yolunu bulur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?