- Konu Sahibi yellowbomb
-
İnternette bu konuyla ilgili "Çok istediğin birşey sen onu beklerken olmaz.Bu evrenin 'Sen bakarken soyunamıyorum'deme şeklidir" gibi bişey yazıyordu.Bende birşeyi bekleyip/isterken değilde o şeyden tam umutu kesmiş/vazgeçmişken gerçekleştiğini düşünüyorum.Ama hamile yada evli değilim :82:
istediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği içindir....
neye inanırsan tüm kalbinle ama isteyince verir diye düşünüyorum
neyi içtenlikle istediysem şu ana kadar olduçok şükür
ha olmayanlar da oldu ama onlar için"demek benim için hayırlı değilmiş"diye düşündüm hep...
sende öyle düşün tatlım
hayırlısı gelsin bulsun seni...
o kadar çok birini istedim ki neler yaptım yine de olmuyor olacak gibi oluyor gibi gözüküyor bi anda yine bir şeyler giriyor araya dua ediyorum sürekli rüyamda görüyorum ama belki hayırlısı değil diyorum sonra ama sonra konuştuklarımız aklıma geliyor eee adam bunları neden söyledin peki bana diyorum ben yine de onu istiyorum
Olumlu düşünürsen gerçekten gönülden istersen olur canım ama tam istediğin bir anda olmuyor diye ümitsizliğe kapılma mühim olan gerçekten doğru zamanda hayırlı bir şekilde olması yoksa hemen olup ama sonu kötü bitecekse hiç olmasın daha iyi istediğin şey her neyse.
"istediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği içindir...."
Bu kalp gözü açık insanlar için olsa gerek, farklı bir manevi boyutta geçerlidir belki de..
Bizler için geçerli olsa çok başka olurdu...
Ben bu konuda ne düşüneceğimi şaşırdım artık..
Evet gerçekten, hayatta hangi konuda titiz olursan, neye önem verirsen Allah seni onunla sınıyor sanki.. Mesela ben evleneceğim kişiyle ilk kez öpüşürüm diye kendi kendime söz vermiştim, ki öylede oldu. Evliyken kadınlar eşleri ölünce nasıl 2. bir erkekle birlikte olabiliyorlar, aynı yatağa girebiliyorlar diye çok şaşırırdım. Ama benimkisinin ölmesine gerek kalmadan, ayrıldık ve hayatımada çok rahat başkaları girebildi.. O yüzden bende çok istediğin şeylerin gerçekten olmadığına inanıyorum..
istemek ama nasıl istemek . rabbim, ayyakabı bağcığınıza kadar isteyin vereyim diyor. isteyeceksin ama ondan sadece ve sadece ondan .istetdiğin şey olmuyorsa gücenmeyeceksin. bir bildiğin var elbet rabbim ondan vermiyon diyeceksin. belkide rabbim farklı bir şekilde veriyodurda biz isteğimize odaklandığımızdan görmüyoruzdur.
ben bugüne kadar istediğim şeyleri aldım. ama sabırla bekleyerek ve takıntı haline getirmeden. çok eskiden imkansız hayaller kurardım gerçekleşmesini istediğim için değil sırf rahat uykuya dalabilmek için kendimi olmasını istediğim şartlarda ve mekanlarda hayal ederdim. şimdi hepsi oldu. çok şükür rabbime.
sende takıntı haline getirme ama ısrarla iste. vermiyorsa sabret.
ısrarla istiyorum canım son 2 yıldır dua etmediğim saat kalmadı..ama biliyorum rabbim kabul etti inşallah ama zamanı var biliyorum çünkü her duam kabul oldu şükürler olsun..ama demek istediğim başka bişey benim...istediğimiz şeyi bir müddet kafadan silince işte ozaman gerçekleşiyor hep bunu yaşıyorum ve duyuyorum
kafaya takınca her an her dakka onu düşünüyon saatler , günler geçmek bilmiyo. ama takmayınca kaç gün geçtide gerçekleşti anlamıyon bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?