birşeyler mi çeviriyo kuruntu mu yapıyorum?

aynulhayatt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
157
0
46
Ankara
benimkisi biraz oyun çocuğu gibi..yemiyo içmiyo bilgisayarda oyun oynuyo knightmıdır nedir onu oynuyo saçma sapan geliyo bana ama o saatlerini veriyo hatta alıyo satıyo birşeyler yapıyo..
neyse bugün yaşadığımız birşeyi anlatıyorum..ben temizlik yaptım yoruldum yatağa uzandım o da karşı kanepe de oyun oynuyodu.(hergün görüştüğümüz için yanımda da bazen oyun oynuyo bende çok fazla laf etmemeye çalışıyorum bu duruma).yanına gelemmi demiş bende yanıma gel bi dedi anladım yanına gittim ekrandan birşey gösterecek sandım ekrana baktım ekranda savaşan iki yaratık vardı bi tane de konuşma metni vardı konuşmayı ben bakınca aşağı indirdi yani kapattı..ne bu şimdi dedim okuman gerekli değil dedi.ben yatağa gittim suratım asıldı rengim değişti afalladım..sonra bu yanıma geldi beni öpüyo felan bende hiç umursamadım sonra bişey sorcam dedim
o konuşmada benim kızacağım ne vardı dedim?
ya adamla fiyat konusunda anlaşamadık tartıştık o da küfür yazmış senin okumanı istemedim dedi
bende eminmisin dedim erkekmiydi o doğru söyle dedim.adını mı sordum erkekmi kızmı bilmiyorum dedi o sadece bi oyun bunu unutma dedi
bende ne demek istiyorsun anlamadım dedim.o da dedi ki bi kızla konuşcak olsam başka yerlerde ararım dedi şu oyunda 100 erkek varsa 3 5 kız var onları aramakla mı uğraşırım yoksa başka sitelerden mi konuşurum dedi
annesinin üstüne yemin ettirdim yalan söylemediğine dair ve yemin etti
ama emin değilim işte..
ha bi de aklımı kurcalayan şu oldu bu sorumdan sonra bana çok iyi davrandı gelip gelip yanağımdan öpmeler felan..
normalde böyle bişey sorsam yalanmı söylicem der ne uzatıyon der kavga çıkarır ama bugün farklıydı.suç mu bastırıyo?

ya da doğru söylüyo olabilirmi?hele bi de yemin etti?
siz ne düşünüyorsunuz bu durum için =(

kuruntu da olablr büyük ihitmal öyle.oyun sonuçta aynen dediği gibi o tür oyunlarda küfür vs çok oluyr benm eşimde oynuyr .bend etakip edyrm bazen.bayanda oynuyr diyr .ne olursa olsun biz savaşıyrz adamımız filn diyr yani.o yüzden takmıyrm artık .dediği gibi oyunda ne kdr sohbet edeblrki hembaşka yerdn konuşmuyrlrsa sorun yok yani..takma kafana.konuşman güzl olmş olacağı varsa da bi kızla olmaz yani ..kulağına küpe olur ..üzerine gitme ..kendnide üzme.

mesaj attım sana yetiyo muyum?o da demiş ki ne demek aşkım biz mutlu bi çiftiz felan..bende dedimki bugünkü gizlenen konuşmanın etkek istiyorum diyecektim ama isiyle konuşuyorum galiba dedim oda evet olabilir aşkım yazmış.bende şu mesajı attım
F zamanında birşey anlatmıştı C ile evdelermiş C arabaya inmesi gerekiyormuş tel i de indirmiş.F dursun demiş C yok demiş almış yanına.gelince F tel i eline almış C hemen elinden çekmiş telefonu.F niye felan demiş C de içinde küfürlü mesaj var arkadaşım atmış demiş.sonra da F aldatıldığını öğrendi..bugün bunu yaşayınca bu geldi aklıma...küfür deyip sıyrılmaktı C nin yaptığı..ama sana yakıştıramıyorum böyle çirkin birşeyi.o yapmaz diyorum.ama orada ne kadar şüpheye düştüm yine de gel göstereyim demedin.elinle küfürü kapatıp gösterebilirdin.ben diyecektim göster görmek istiyorum diyecektim ama cesaret edemedim görmek istemeyeceğim şeyler görmekten korktum o yüzden bakamadım
yazdım..

Güven meselsi çok önemli canım.Benim eşimde bahsettiğin oyundan oynuyordu onu bıraktı bir başkasına başladı.Hatta sinir olurdum gide gele baka ede bende başladım ilginç değilmi.Ama şu an bıraktım sıkıcı vede zaman alıyor.
Eşim oyun veya face book farketmiyor biri ile yazışsın ben gireyim içeri yada pc bakayım oda kapatır.Bende sinir olur kızardım.Eşinin dediği gibi küfür ediyor arladaş bakma derdi.Öyle böyle bir kaç kez olunca bakacağım diye ısrar ettim gerçekten de birgün baktım aklıma dimağıma gelmeyecek küfürler karşıdaki insandan.Belkide doğru söylüyordur.Olabilir.Yinede temkinli olmanda fayda var derim.Çünkü,
Eşinin oynadığı oyuna manyak derecede bağlı kadın ve erkekler hatta çocuklar var.Abartısız söylüyorum çar mıdır nedir sattığında iyi paralar kazanıyorlar.Hatta kadının biri haberlerde izlemiştim 8 bin liraya aldığı oyunu birileri şifresini kırarak çalmış kadında IP kaydından buldurmak amaçlı dava açmıştı var gerisini sen düşün.:26:

gelen cevap da şu :
aşkım balım saçmalama arkadaşına öyle olmuş diye lekeleme aşkını kırma kalbimi oyunda bir sürü erkek var ve ters birşey yazdığında yaşı ne olursa olsun hemen küfüre başlıyor 2 gün oynasan anlarsın beni ve ben sevdiğimin yanında oyunda olsa küfür yemeyi hazmedemem yiyemem
yazmış
ona inanmak istiyorum.

Bu yazdığından çok birşey anlamasamda temkinli ol ama çokda üzerine gitme derim.Takipte ol.PC değil önemli olan tel msn face falan.Oyundur gelip geçicidir.

sinir oluyorum şu online oyunlara nefret ediyorum onlardan =( ve de dediğiniz gibi çok vakit harcıyo.ters giden birşey olduğunda bağırıyo felan sanki devlet meselesi..yahu karşında abidik gubidik şeyler var yok öldürüyo yok çardır itemdir ne bu ya =( yeri geliyo bırakın beni adam kendini unutuyo oyunun içinde =( bi de şu oyunlara konuşma bölümü koymasınlar ya..
gizli saklı iş beni çileden çıkardı yani o konuşmanın gizlenmeye çalışılışı .. ve küfür bahanesiyle önceden arkadaşımın kandırılışı acaba başıma mı geldi dedim =(

oyun oynuyor die boş bırakmaın uzaktanda olsa denetleyin bilgisayar internet gerçekten tehlikeli özellikle facebooka dikkat edin şifresini biliyorsanız içinizde şüphe varsa kontrol edin en çok güvendiğiniz beni çok seviyor dediğiniz eşiniz sevgiliniz birşeyler karıştırıyor olabilir ona hissettirmeden takip etmenizi öneririm şüphe etmek gerçekten kötü bazen gereksiz kuruntularda yapabiliyoruz ama erkek milletine çokta fazla üvenmemk lazım çünkü arkadaşları ne yaparsa o yapıyor bene yapayım moduna giriyorlar aman dikkat edin

Bu yazdığından çok birşey anlamasamda temkinli ol ama çokda üzerine gitme derim.Takipte ol.PC değil önemli olan tel msn face falan.Oyundur gelip geçicidir.

evet o mesajda devreler karışmış biraz=)
yetiyo muyum diye sordum ya işte dedim bugün yaşadığımın etkisiyle soruyorum dedim o da olabilir demiş sonra arkadaşımın başından geçeni anlattım f dediğim benim arkadaşım (kız) c de onun sevgilisi..bu tip birşey yaşamışlardı arkasından ayrılık açığa çıktı.bende bunu ona anlattım bu mesajın içeriği böyle.
msn e giriyo bildiğim kadarıyla ara sıra ama oyun için diye biliyorum.face i yok.telefonu hep ortalıkta ama pek elime almıyorum.şuana kadar aldatmayla ilgili en ufak birşey yaşamadık.face i varken eski kız arkadaşının profiline bakmıştı başka kızların profilini gezmiş arkadaşıyla.en kötü kavgamız bu yüzdendi.ihanet derecesindeki en büyük yaşadığımız şey buydu.şüpheli birşeyini görmedim ama bugün içime kurt düşürdü.beynim uyuştu resmen

haklısınız ama benim kalbim dayanmıyor işte =( yani ne bilgisayarın göz atma geçmişine ne telefonunu kurcalamaya..kalbim duracak gibi oluyor birşey görcem diye korkumdan kalpten gitcem o an..o yüzden uzun süredir ne tel ne bilgisayar kurcalamıyorum daha doğrusu kurcalayamıyorum

haklısın bakınca ne oluyor biliyormusun eğer bişey gördüysen yazışma vs kötü amaçlı yazışmasa dahi bi bayanla oturup kendi kendine öyle şeyler kuruyorsunki boş kaldığın heran acaba bişeymi yapıyo aa yapmıştı yine yaparmı diyosun bu seferde ilk etapta amacına ulaşmak içini rahatlatıyorda sonraası çok berbat kendi kendini yiyip duruyorsun işte

Demekki güvenmiyosunuz o yüzden bu korkularınız .
o bahsettiğinz oyunu bi bayanın oynayacağını düşünmüyorum bu konuda boş yere kuruntu yapıyosunuz
Ama siz en başta bu adama hiç güvenmiyosunuz. .

aynen öyle..sadece görmediğim için rahatım ama görmediklerim nelerdi korkusu daha büyük..

Demekki güvenmiyosunuz o yüzden bu korkularınız .
o bahsettiğinz oyunu bi bayanın oynayacağını düşünmüyorum bu konuda boş yere kuruntu yapıyosunuz
Ama siz en başta bu adama hiç güvenmiyosunuz. .

doğru söze ne denir..güvenim yok..güven kıracak büyük birşey de yapmadı.ufak boyutlu tatsızlıklar yaşadık.ama gözü kapalı güvenemiyorum.yani böyle çok ferah değilim ve biz bu insanla evlenmeyi düşünüyoruz.yani hemen yarın değil ama nasipse bir iki yıla evlenme düşüncesindeyiz.evlenmek için belki de gözü kapalı güvenebilmek gerek ama bende bu yok.o mu sağlamadı yoksa sorun benden mi kaynaklanıyo güvenememe problemimmi var bilmiyorum..ama bir önceki ilişkimdeki insana gözü kapalı güveniyordum başka kızı düşünmeyeceğini biliyordum ama şuanki durumum için bunu diyemiyorum erkektir kim bilir ne vardır zihninde diyorum =(=(

Nişanlım da telefonunda küfürlü bi mesaj olduğundan benden saklıyordu ama ben zorla alıp okuyordum ve cidden de küfürlü mesaj olduğundan saklıyor olduğunu emin oluyordum. Kuruntu yapıyor olabilirsin ama yine de tetikte ol derim.

ben hiç online oyun oynayan bir kadın görmedim merak etmeyin , ama olsaydı tüm erkekler peşinden giderdi

malesef var sayısı erkekler kadar çok olmasada.ki eski karşı komşumuz bu oyunda tanışıp evlenmişler =S
olup olmaması bir yana çünkü yapacak adam nerde olsa yapar bu oyun da olabilir en olmadı gider sohbet sitesine girer.nerde yaptığı sorun değil önemli olan yaptığıdır benim için..ve bundan korkuyorum.inşallah yapmıyordur

evlenmeyi düşünüyorsunuz..
ve güvenmiyorsunuz şu an ..bence daha fazla kurcalama..ama tetikte ol arkadaşın dediği gibi..

evlenmeyi düşünen bir erkek neden çalışmıyor mu da online oyunlardan saatlerce oynuyor..yok mu işi ..

bugün fırında yemeğimiz vardı ve saate bakmam gerekiyordu.benim telefona bak dedi telefonu da bilgisayar masasının üstündeydi bu yüzden hiç yaklaşmadım ne tel e ne bilgisayara.gittim çantamdan kendi telefonumu çıkarıp baktım.niye böyle yapıyorsun felan dedi bende birşey yaptığım yok dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…