- Konu Sahibi aynulhayatt
-
evlenmeyi düşünüyorsunuz..
ve güvenmiyorsunuz şu an ..bence daha fazla kurcalama..ama tetikte ol arkadaşın dediği gibi..
evlenmeyi düşünen bir erkek neden çalışmıyor mu da online oyunlardan saatlerce oynuyor..yok mu işi ..
sizde bakacak cesaret varmış bende yok =(
O cesareti edinmelisin canım. Bu şüpheden kurtulmanın yolu yok bence :44:
doğru söze ne denir..güvenim yok..güven kıracak büyük birşey de yapmadı.ufak boyutlu tatsızlıklar yaşadık.ama gözü kapalı güvenemiyorum.yani böyle çok ferah değilim ve biz bu insanla evlenmeyi düşünüyoruz.yani hemen yarın değil ama nasipse bir iki yıla evlenme düşüncesindeyiz.evlenmek için belki de gözü kapalı güvenebilmek gerek ama bende bu yok.o mu sağlamadı yoksa sorun benden mi kaynaklanıyo güvenememe problemimmi var bilmiyorum..ama bir önceki ilişkimdeki insana gözü kapalı güveniyordum başka kızı düşünmeyeceğini biliyordum ama şuanki durumum için bunu diyemiyorum erkektir kim bilir ne vardır zihninde diyorum =(=(
hislerime biri ancak bu kadar tercüman olur :)
doğru söze ne denir..güvenim yok..güven kıracak büyük birşey de yapmadı.ufak boyutlu tatsızlıklar yaşadık.ama gözü kapalı güvenemiyorum.yani böyle çok ferah değilim ve biz bu insanla evlenmeyi düşünüyoruz.yani hemen yarın değil ama nasipse bir iki yıla evlenme düşüncesindeyiz.evlenmek için belki de gözü kapalı güvenebilmek gerek ama bende bu yok.o mu sağlamadı yoksa sorun benden mi kaynaklanıyo güvenememe problemimmi var bilmiyorum..ama bir önceki ilişkimdeki insana gözü kapalı güveniyordum başka kızı düşünmeyeceğini biliyordum ama şuanki durumum için bunu diyemiyorum erkektir kim bilir ne vardır zihninde diyorum =(=(
gelen cevap da şu :
aşkım balım saçmalama arkadaşına öyle olmuş diye lekeleme aşkını kırma kalbimi oyunda bir sürü erkek var ve ters birşey yazdığında yaşı ne olursa olsun hemen küfüre başlıyor 2 gün oynasan anlarsın beni ve ben sevdiğimin yanında oyunda olsa küfür yemeyi hazmedemem yiyemem
yazmış
ona inanmak istiyorum.
konuyu yeni gördüm ama keşke daha önceden görüp yorum yapsaydın
bazen oyuna takılınca bagımlısı oluyorsun resmen bende yapıyorum bazen herşeyi bırakıp oyuna gitmek istiyorum
asıl konuya gelelim emin ol o oyunda gerçektende çok agır küfürler dönüyor hatta bi ara hesap açıp küfürleri görünce bi daha girmedim
kızlar olabilir ama kızlarında orada sevgili amacıyla girecegini sanmıyorum boş zamanlarımda çok fazla online oyun oynadıgım için söylüyorum sanalika tarzı oyunlar oynuyosa şüphelen derim ama bu oyun dediğim gibi zevk içindir
facebook a takılsa yada arkadaslarıyla saçma sapan mekanlara daha mı iyi o oyundan sıkılır bi noktadan sonra ilerlemez hatta 1 hafta 1 ay oyuna girmesin sogur oyundan
bence boşuna kuruntu yapıyorsun
seninle ilgilenmiyor olmasına bende kızdım belkide sürekli görüşüyoruz yazmısın bundan dolayıdır
biraz özleyin birbirinizi bak yanından ayrılıyor mu
ben konuyu şimdi gördüm biraz geç oldu ama. aynı durum, aynı oyun, aynı olaylar bende de vartepkin karşısında verdiği cevaplar bile aynı! atamıyorum o şüpheyi içimden o da bunu değiştirmek için çok bir şey yapmıyor açıkçası. yanımdayken gayet ilgili ama uzakta olunca bazen varlığımı unuttuğunu düşünüyorum. bugün 3-4 defa mesaj attım ve hala cevap atmadı. bu haldeyken nasıl güveneyim ki? sen kurtuldun mu canım güvensizlğinden, ben beceremedim bi türlü
bence inanmalısın... bende senin gibi davranıp inanmamıştım hatta kendim bile başladım onun oynadığı oyuna sohbete dahil olup olanı biteni görmek için sadece oyun özel bişey yok olsa da biri eşini anlatıyor diğeri kayınvalidesini dedikleri gibi satış yapılcak bi oyunsa fiyat eğer tartışma çıkarsa küfür... bizzat içinde bulunduğum için rahatça söyleyebilrim sana böyle olduğujnu hatta erkek olarak oynadığım için daha iyi biliyorum muhabbetleri...
sağolun.yapma niyetindeyse bi şekilde yapar da yapmadığı konusunda ikna ettim kendimi bikaç kere cesaret edip titreye titreye bakmam sonucu.ama deli gibi vakit harcıyo bunu değiştiremiyorum.örneğin uzun süredir görüşmediği ailesi dün geldi bunun evine.ve benimde pek samimiyetim yok bu insanlarla pek yüz yüze gelmedim daha önce.beni de çağırdılar.birlikte kahvaltı yaptık.sonra benimki bilgisayarını da almış sıvışmış öbür odada oyun oynuyordu.biz diğerleriyle ortalığı topladık kahve felan içtik çağırdım kendisi gelmedi...
Online oyunlarda hakikaten çok fazla küfür dönüyor.
Knight, silkroad, lol tarzı oyunlarda deli gibi küfürler yağıyor. Çoluk çocuk dolu oyun kız varsa da çok nadirdir ve sevgili aramak için giren de %1 falandır.
Sevgilimde online oyun çok oynar şu sıra bi tanesine sardı ama ben kızmıyorum sıkılıyorum da
Onun yanına bi sandalye de ben çekiyorum izliyorum oyunu hatta bende mi başlasam diye düşünüyorum
Oyun hakkında çok rahat konuşabiliyorum onunla ve bu çok hoşuna gidiyor ama tabi sevgilimde hastalık derecesinde değil bu durum.
Bol bol aktivite yapın.
Sinema bileti al hadi gidiyoruz falan de şimdi havalar güzel yürüyüşlere çıkın vs.
En azından pc başında oturma süresini minimuma indirirsin
demek ki bi tek size karşı böyle değil bildiğn bağımlı olmuş oyuna... ikna olmanıza sevindim çünkü böyle bir düşünceyle yürütülemezdi ilişki...
bi şekilde koparmanız lazım sanırım çünkü bu şekilde bi evlilik yürütmek zor olsa gerek
kesinlikle.bende evlenme fikrinden soğudum çok istediğim halde..geçen gün tv izliyoduk adamlar balık tutuyodu.bende büyüyünce balık tutarım hafta sonu dedi.bu arada ben 22 o 23 yaşında..bende dedimki büyüyünce mi yeterince büyümedinmi dedim.o da ilerde diyorum ilerde oyun oynamıcam sonuçta dedi..oyun çocuğu işte büyüyünce bırakacakmış oyununu
:) oynar cnm oynar ama soğuma sen evlilkten de ondan da bu bi bağımlılık benm sevdiğimde bi dönem böyleydi sinrden ağlıyordum artık sonra naptım ona uymaya başladım bende oynadım sonra ortak nokta oluştu hayatımızda oyundan konuşmaya başladık sonra ben fazla sarınca beraber bıraktık belki sende böyle yaparak üstesinden gelebilirsin
ona kafa tutamam ki o yeri geliyo sabahlıyo gündüz 11 de uyuduğu günler oluyo..siz ne güzel atlatmışsınız.biz tükenmekteyiz öyle görüyorum.haziran 15e kadar aynı şehirdeyiz sonra gider oyununa gömülür gözden uzak olan gönüldende uzak olur derler ya.dibimdeyken gereken ilgiyi ve vakit harcamayı görmüyorum uzaktayken mi görcem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?