birşeyler mi çeviriyo kuruntu mu yapıyorum?

üniversitede son sınıf okuyor.ama 5 yıl sonrada oynıcak ben bunu görebiliyorum kendini öyle kaptırmış ki..bugün yine oturdu başına oynadı da oynadı sonra çarşıya gittik kendime muhabbet kuşu aldım.o oynarken bunalmayayım ve sinirlenmeyeyim kendimi kuşla oyalayayım diye..

O cesareti edinmelisin canım. Bu şüpheden kurtulmanın yolu yok bence :44:

öyle ama çok zor birşey.ben aylar önce onun göz atma geçmişine bakmaya cesaret ettim eski sevgilisinin faceine bakmış olduğunu ve birkaç beni üzen şey görünce o cesaretim kırıldı.bana yanlış birşey yapıyosa da Allah beni ona nasip etmesin

hislerime biri ancak bu kadar tercüman olur :)

2 gün önce o tuvaletteyken ekrana baktım cesaret edip=)
ve oyunda birileri mesajlar atmış isimler görünüyo alt alta.daha doğrusu oyundaki rumuzlar.ve içlerinde bayan ismi de vardı ...baby felan.bende tıkladım ne yazıyo görmek istedim elimde bilmem ne bilmem ne var(oyunla ilgili birşey) yazıyordu yani takas için mesaj atmış.bir iki mesaja tıkladım hepsi oyunla ilgiliydi okuduğum belli olmasın diye açtıklarımı da sildim=)=)
inşallah görmem gereken şeyler vardır da ben ıskalamamışımdır.

bi de şu konu var : bağımlılığı artık bezdirdi beni.her fırsatta yanımdan kalkıp bilgisayara sıvışması midemi bulandırıyor.tv izliyorduk sonra yemek yapma için mutfağa gittim döndüğümde bilg başındaydı elinde de tel vardı arkadaşıyla oyun hakkında konuşuyordu hadi yemek yicez dedim aşkım çok önemli bi durum var yeni kılıç alıyorum dedi bir kaç dakika müsaade et dedi.bende oturdum bi güzel kendim yedim.kılcı almış..yüzünde güller açıyordu.beni içinden gelip de sarılıp öptüğü çok nadirdir o yüzden çok yakınırım üzüldüğümü bilir.ve kılıcı alınca dedi ki: çok mutluyum ve bu en çok sana yarayacak çünkü seni çok çok öpcem dedi.surat astım çünkü ben onun mutluluğu şerefine öpülmek istemiyorum ki isterr mutlu olsun ister mutsuz içinden geldiği her an sevgi görmek istiyorum ilgi istiyorum.ha ardından fener de gol atmadı mı bu sevinicinden ard arda seni seviyorum demeye başladı =) ama gelin görün ki benim için anlamı yoktu ki..normalde demeyip kendi hazları üstüne bana kanı kaynamasının

konuyu yeni gördüm ama keşke daha önceden görüp yorum yapsaydın

bazen oyuna takılınca bagımlısı oluyorsun resmen bende yapıyorum bazen herşeyi bırakıp oyuna gitmek istiyorum

asıl konuya gelelim emin ol o oyunda gerçektende çok agır küfürler dönüyor hatta bi ara hesap açıp küfürleri görünce bi daha girmedim
kızlar olabilir ama kızlarında orada sevgili amacıyla girecegini sanmıyorum boş zamanlarımda çok fazla online oyun oynadıgım için söylüyorum sanalika tarzı oyunlar oynuyosa şüphelen derim ama bu oyun dediğim gibi zevk içindir

facebook a takılsa yada arkadaslarıyla saçma sapan mekanlara daha mı iyi o oyundan sıkılır bi noktadan sonra ilerlemez hatta 1 hafta 1 ay oyuna girmesin sogur oyundan

bence boşuna kuruntu yapıyorsun

seninle ilgilenmiyor olmasına bende kızdım belkide sürekli görüşüyoruz yazmısın bundan dolayıdır
biraz özleyin birbirinizi bak yanından ayrılıyor mu

ben konuyu şimdi gördüm biraz geç oldu ama. aynı durum, aynı oyun, aynı olaylar bende de var tepkin karşısında verdiği cevaplar bile aynı! atamıyorum o şüpheyi içimden o da bunu değiştirmek için çok bir şey yapmıyor açıkçası. yanımdayken gayet ilgili ama uzakta olunca bazen varlığımı unuttuğunu düşünüyorum. bugün 3-4 defa mesaj attım ve hala cevap atmadı. bu haldeyken nasıl güveneyim ki? sen kurtuldun mu canım güvensizlğinden, ben beceremedim bi türlü

bence inanmalısın... bende senin gibi davranıp inanmamıştım hatta kendim bile başladım onun oynadığı oyuna sohbete dahil olup olanı biteni görmek için sadece oyun özel bişey yok olsa da biri eşini anlatıyor diğeri kayınvalidesini dedikleri gibi satış yapılcak bi oyunsa fiyat eğer tartışma çıkarsa küfür... bizzat içinde bulunduğum için rahatça söyleyebilrim sana böyle olduğujnu hatta erkek olarak oynadığım için daha iyi biliyorum muhabbetleri...

aynen kötü şeyler yapmasındansa bu da iyi.ama oyunda harcadığı vakit az gibi kendine yeni online oyunlar eklemiş oyun çocuğu.kavgalarımzn sıklaştığı vakitlerde 1 hafta gitmedim dediğiniz gibi özlemiş ama bir saatten az bir süre benimle ilgilendikten sonra gene bilgisayar başındaydı =) onunkisi hastalık buna emin oldum iyice

kendilerini kaybediyolar.bence tavrını koy mesaj atmaması konusunda.ben yarım saat içinde cevap atmazsa sorun çıkartıyorum yoksa önüne geçilmez iyice boşverir beni

sağolun.yapma niyetindeyse bi şekilde yapar da yapmadığı konusunda ikna ettim kendimi bikaç kere cesaret edip titreye titreye bakmam sonucu.ama deli gibi vakit harcıyo bunu değiştiremiyorum.örneğin uzun süredir görüşmediği ailesi dün geldi bunun evine.ve benimde pek samimiyetim yok bu insanlarla pek yüz yüze gelmedim daha önce.beni de çağırdılar.birlikte kahvaltı yaptık.sonra benimki bilgisayarını da almış sıvışmış öbür odada oyun oynuyordu.biz diğerleriyle ortalığı topladık kahve felan içtik çağırdım kendisi gelmedi...

Online oyunlarda hakikaten çok fazla küfür dönüyor.
Knight, silkroad, lol tarzı oyunlarda deli gibi küfürler yağıyor. Çoluk çocuk dolu oyun kız varsa da çok nadirdir ve sevgili aramak için giren de %1 falandır.
Sevgilimde online oyun çok oynar şu sıra bi tanesine sardı ama ben kızmıyorum sıkılıyorum da
Onun yanına bi sandalye de ben çekiyorum izliyorum oyunu hatta bende mi başlasam diye düşünüyorum
Oyun hakkında çok rahat konuşabiliyorum onunla ve bu çok hoşuna gidiyor ama tabi sevgilimde hastalık derecesinde değil bu durum.
Bol bol aktivite yapın.
Sinema bileti al hadi gidiyoruz falan de şimdi havalar güzel yürüyüşlere çıkın vs.
En azından pc başında oturma süresini minimuma indirirsin

demek ki bi tek size karşı böyle değil bildiğn bağımlı olmuş oyuna... ikna olmanıza sevindim çünkü böyle bir düşünceyle yürütülemezdi ilişki...
bi şekilde koparmanız lazım sanırım çünkü bu şekilde bi evlilik yürütmek zor olsa gerek

totosunu kaldırmaktan aciz.çok nadirdir sinemaya-yemeğe-alışverişe gittiğimiz.benim zorumla gider.onun haricinde evine birşeyler alınacaksa da örneğin yeme içme: parayı verir ben giderken alırım...

kesinlikle.bende evlenme fikrinden soğudum çok istediğim halde..geçen gün tv izliyoduk adamlar balık tutuyodu.bende büyüyünce balık tutarım hafta sonu dedi.bu arada ben 22 o 23 yaşında..bende dedimki büyüyünce mi yeterince büyümedinmi dedim.o da ilerde diyorum ilerde oyun oynamıcam sonuçta dedi..oyun çocuğu işte büyüyünce bırakacakmış oyununu

:) oynar cnm oynar ama soğuma sen evlilkten de ondan da bu bi bağımlılık benm sevdiğimde bi dönem böyleydi sinrden ağlıyordum artık sonra naptım ona uymaya başladım bende oynadım sonra ortak nokta oluştu hayatımızda oyundan konuşmaya başladık sonra ben fazla sarınca beraber bıraktık belki sende böyle yaparak üstesinden gelebilirsin

ona kafa tutamam ki o yeri geliyo sabahlıyo gündüz 11 de uyuduğu günler oluyo..siz ne güzel atlatmışsınız.biz tükenmekteyiz öyle görüyorum.haziran 15e kadar aynı şehirdeyiz sonra gider oyununa gömülür gözden uzak olan gönüldende uzak olur derler ya.dibimdeyken gereken ilgiyi ve vakit harcamayı görmüyorum uzaktayken mi görcem...

Ama allahın sopası yok işte önceki ilişkim de aşırı ilgi vardı bunalıyodum sürekli telefonum çalıyodu sesinden tiksinmiştim.o aşırı ilgi sevgi beni baymıştı şimdi de o ilginin çeyreğinin çeyreğini bile görmüyorum oh oluyo bana =(

bende gece 4lere kadar oturuyodum sabahta 8de kalkıp derse gidiyodum hemde bi oyun için düşün halimi sırf ortak bi nokta oluşsunda oyundan konuşalım sohbet olsun diye hiç kolay olmadı ama sende yapabilirsin bunu bide uzak olcaz diyosun uzaktayken daha iyi bile olur devamlı oyundaysa sende orda olursun ilgi alanınız ortak olur yoksa bu durumu aşabilceğinizi sanmıyorum mücadele şart herşeyde olduğu gibi yakınmayla acizlikle hiç bişey geçmiyor eline dik dur ve dediklerimi düşün tatlım belki faydası olur sizin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…