Yok panpa şimdilik bu kadarlarBaşka adaylar yok mu panpa
Bu tarz bi kafa yapısındaki erkeğe ne yapılabilir?
Karşısındakinin kıyafetini eleştiren, giyim tarzını değiştirmek isteyen, erkek arkadaş olayında aşırı samimiyete karşıyım diyen bir erkek söz konusu..
Kendisi karakter olarak kötü biri olmasa da baskın biri artı olarak subay ve mesleğinin de etkisi ile dominantlığı 2ye katlanmış vaziyette.. Açık ve net olarak karşımdakini değiştiririm diyor..
Bense nefret ederim karşısındaki insanı istediği kalıba sokmak isteyenlerden.. Sevdikçe zaten farkında olmadan fedakarlıkta bulunabiliyorsun. Ancak daha ortada ilerlemiş bise yokken bu şekilde komut veriyor gibi davranılması karşıdaki insanı iyice itici gösteriyor.
Bu tarz bi kafa yapısındaki erkeğe ne yapılabilir? Kötü bir insan değil. Ama beni de altındaki askerlerle karıştırıyor arada ve hemen tepkimi koyuyorum bu sefer de alınıyor.
Napayım ben bu çocuğa. Kırıcı olmakta istemiyorum. Düşüncelerim konusunda ben mi yanlışım?
NOT: Bu arada herkese musmutlu yıllar! Sevdiklerinizle birlikte gönlünüzden geçirdiğiniz gibi nice mutlu seneler dilerim hepinizeee[/QUOBu tarz bi kafa yapisindaki erkege ne yapilabilir? Demissiniz ya,bence mesela terk edebilirsin derim. Benim esimde ayni sizin erkek arkadasiniz gibiydi. Evlendim,dediginide yaptirdi. Hic cekilmez boyleleri.Tecrubeyle sabittir ( Ayrica sizin yeni yilinizda kutlu olsun. 2018 dunyaya baris getirir insallah:)
ikiniz hiç uyumlu değilsiniz bence. adam kendini gizlemiyor da sana karşı. bu ilişki de ısrarcı olursan çok üzülürsün çünkü sen ılımlısın o resmen çok katıKarşısındakinin kıyafetini eleştiren, giyim tarzını değiştirmek isteyen, erkek arkadaş olayında aşırı samimiyete karşıyım diyen bir erkek söz konusu..
Kendisi karakter olarak kötü biri olmasa da baskın biri artı olarak subay ve mesleğinin de etkisi ile dominantlığı 2ye katlanmış vaziyette.. Açık ve net olarak karşımdakini değiştiririm diyor..
Bense nefret ederim karşısındaki insanı istediği kalıba sokmak isteyenlerden.. Sevdikçe zaten farkında olmadan fedakarlıkta bulunabiliyorsun. Ancak daha ortada ilerlemiş bise yokken bu şekilde komut veriyor gibi davranılması karşıdaki insanı iyice itici gösteriyor.
Bu tarz bi kafa yapısındaki erkeğe ne yapılabilir? Kötü bir insan değil. Ama beni de altındaki askerlerle karıştırıyor arada ve hemen tepkimi koyuyorum bu sefer de alınıyor.
Napayım ben bu çocuğa. Kırıcı olmakta istemiyorum. Düşüncelerim konusunda ben mi yanlışım?
NOT: Bu arada herkese musmutlu yıllar! Sevdiklerinizle birlikte gönlünüzden geçirdiğiniz gibi nice mutlu seneler dilerim hepinizeee
Ben de gizlemiyorum. Neysem onu gosteriyorum. Ki benim nasıl biri olduğumu az buçuk tahmin ederek konuşmak istedi. O zaman en başından uzak dursun. Sonradan sanki bu kıyafetin biraz açık değil mi yok bu arkadaşınla fazla samimisin demenin alemi ne ki.. Ben kendimi kimse icin değiştiremem bu vakitten sonra diye açıkça da söyledim kendisine.ikiniz hiç uyumlu değilsiniz bence. adam kendini gizlemiyor da sana karşı. bu ilişki de ısrarcı olursan çok üzülürsün çünkü sen ılımlısın o resmen çok katı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?