Birtanecik oğlumun Kağanımın doğumgünü :D

burcuuu

O 62 kg geri gelecek :)
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2008
6.173
57
163
KAĞANIMIN BıRıNCı DOĞUMGÜNÜNE HOŞGELDıNıZ 11/05/2010 a.s.

Canım oğlum, kağanım, sana kavuşmam hiç kolay olmadı, ama senin için herşeye değer annem, Doğumgünün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yıllar geçir bebeğim
alkisalkisalkis

Misafirlerimizi kapı süsümüzle karşıladık

Canım ailem :)

Parti masamız

Yapımı aşamasında ömrümü yiyen ama en çok beğeniyi toplayan pastamızkaydirigubbakcemile3

ışte mumların üflendiği o sihirli an boshayallersmile

Alkış kopunca oğlumun sevinci görülmeye değerdikaydirigubbakcemile3

Babamızın yaşına giren oğluşuna tebriği

Anne ne yapıyor öyle pür dikkat izliyoruz :))

Çok yorulmuşum artık yan gelip yatayım bari kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Nice mutlu saglikli yillara kagana..süper olmus pasta annesi ellerine yüregine saglik birde su sari ördekler patates ilemi yaptin acaba?

Nice mutlu saglikli yillara kagana..süper olmus pasta annesi ellerine yüregine saglik birde su sari ördekler patates ilemi yaptin acaba?

Teşekkürler cnm, evet onlar patatesten civciv :)) senin için daha ayrıntılı bir fotosunu ekliyorum

burcum herşey mükemmel olmuş kağanımın doğumgünü kutlu olsun nice yaşlara inşallah bitanem hamarat hatun seni tebrik ediyorum enfes bir masa hazırlıklar mükemmel sizde ailecek harikasınız:) Allah mutluluğunuzu daim etsin bitanem

nice mutlu huzurlu saglikli yillara canim tekrar :) cok tatli olmus hersey ellerine saglik hamarat arkadasim a.s. öptüm ikinizide :)

herşey çok güzel olmuş
nice senelere annesi
kağan çok tatlı çıkmış yatarken :)

cnm hersey cok güzell olmuş nice senleree evde kutlamışsınızz bizde bowlingte kutlıcazzz nasip olursaa pastayı kendin yapmışsın sanırımm ben seker hamuru bulamadımm kurabiye yapmak için kalıptaa bakalımm biz nasıl yapcazz

herşey çok güzel canım...kağan beyin doğum günü kutlu olsun....

Biraz gec oldu ama yeni gordum oglumun adasi'nin dogum gunu kutlu olsun..yeni yasi hayirli olsun annesi..umarim hep boyle mutlu olursunuz,Allah nazardan saklasin.

Minik yakışıklı oğluşunuz Kağanınızın Yaş Günü Kutlu olsun.
Allah Beraber Çok güzel günler yaşamayı nasip etsin.

burcuuuuuuuuuuuuuuuu canımm benimm herşey çok güzel görünüyor.ellerine sağlık emeğine sağlık canım.mavişşiimmm doğum günü kutlu olsun.allah yüzünüzden gülümsemeyi eksik etmesin..

allah uzun ömürler nasip etsin ailecek çok güzelsinzz nazar değmesn bu tabloyaa.allah bizlerede göstersn bu güzel günlerii oğluşum 8 aylık az kaldı bizede=))

Mutlu Yılların Olsun Kağan.. Sevdiklerinle Beraber Uzun Ömürler!!

cok guzel bı sofra hazırlamıssın cnm allah yuzünüzdekı gulumsemeyı eksık etmesın ınsallah nıce yıllar

Herşey harika görünüyor canım. Allah mutluluğunuzu daim etsin. Nice senelere kuzum...

burcu kaanın yaşını kutlarım boncugumu çok öptm herşey çok muntazam çok güzel geçmiş bellii:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…