Birtanecik oğlumun Kağanımın doğumgünü :D

hersey çok harika olmuş iyiki doğmuş kağan,ömür boyu ailesiyle birlikte böyle güzel doğum günü kutlar inşallah

allah nazarlardan saklasin :) bayilirim 8 - 9 aylik ve 1 yasindaki bebislere..
masallah ya su türk kürt kadinlari ne kadar marifetli öyle..
ne güzel seyler hazirlamissiniz ellerinize emeginize saglik.cokacimcoook.

cnm ellerine sağlık herşey harikaa görünüyor mutlu mutlu senelere cnmm bir ömür sağlık huzur içinde kalın

Canım ellerine sağlık herşey çok güzel.Zaten çok hamaratsın maşallah diyim nazar değmesin çok beğendim.Kağan da çok yakışıklı olmuş maşallah nice yaşlara öptük sizi

oy nice senelere inşAllah. Saglıkla huzurla...

nice mutlu huzurlu saglikli yillara canim tekrar :) cok tatli olmus hersey ellerine saglik hamarat arkadasim a.s. öptüm ikinizide :)

herşey çok güzel olmuş
nice senelere annesi
kağan çok tatlı çıkmış yatarken :)

herşey çok güzel canım...kağan beyin doğum günü kutlu olsun....

Biraz gec oldu ama yeni gordum oglumun adasi'nin dogum gunu kutlu olsun..yeni yasi hayirli olsun annesi..umarim hep boyle mutlu olursunuz,Allah nazardan saklasin.

Minik yakışıklı oğluşunuz Kağanınızın Yaş Günü Kutlu olsun.
Allah Beraber Çok güzel günler yaşamayı nasip etsin.

maşallah ne güzel anlar ....

nice mutlu yıllara cnm sağlık ve mutlulukla inşAllahhh :)

burcuuuuuuuuuuuuuuuu canımm benimm herşey çok güzel görünüyor.ellerine sağlık emeğine sağlık canım.mavişşiimmm doğum günü kutlu olsun.allah yüzünüzden gülümsemeyi eksik etmesin..

allah uzun ömürler nasip etsin ailecek çok güzelsinzz nazar değmesn bu tabloyaa.allah bizlerede göstersn bu güzel günlerii oğluşum 8 aylık az kaldı bizede=))

Mutlu Yılların Olsun Kağan.. Sevdiklerinle Beraber Uzun Ömürler!!

cok guzel bı sofra hazırlamıssın cnm allah yuzünüzdekı gulumsemeyı eksık etmesın ınsallah nıce yıllar

Herşey harika görünüyor canım. Allah mutluluğunuzu daim etsin. Nice senelere kuzum...

burcu kaanın yaşını kutlarım boncugumu çok öptm herşey çok muntazam çok güzel geçmiş bellii:))

hersey çok harika olmuş iyiki doğmuş kağan,ömür boyu ailesiyle birlikte böyle güzel doğum günü kutlar inşallah

allah nazarlardan saklasin :) bayilirim 8 - 9 aylik ve 1 yasindaki bebislere..
masallah ya su türk kürt kadinlari ne kadar marifetli öyle..
ne güzel seyler hazirlamissiniz ellerinize emeginize saglik.cokacimcoook.

cnm ellerine sağlık herşey harikaa görünüyor mutlu mutlu senelere cnmm bir ömür sağlık huzur içinde kalın

herşey muhteşem görünüyor canım. nice mutlu yıllarınız olsun inşallah!

Canım ellerine sağlık herşey çok güzel.Zaten çok hamaratsın maşallah diyim nazar değmesin çok beğendim.Kağan da çok yakışıklı olmuş maşallah nice yaşlara öptük sizi

Çok teşekkür ederiz kızlar :)) söyledikleriniz beni çok mutlu etti :))

ellerıne saglık burcucum herseyy sız super gozukuosunuzzzzzzzzzzz nıce saglıklı yaşlara kagan paşammmmmmmm

canım bu sayfayı görmem geç oldu ama herşey çok güzel olmuş sen zaten becerikli hatunsun döktürmüşsün yine Kağanımda herzamanki gibi çok tatlı nice yaşlara inşallah canım

ellerıne saglık burcucum herseyy sız super gozukuosunuzzzzzzzzzzz nıce saglıklı yaşlara kagan paşammmmmmmm

herşey çok güzel görünüyor ellerine sağlık canım nice senelere

bebeğin çok yakışılklı allah nazarlardan saklasın, anneside çok marifetli:) nice senelere

canım bu sayfayı görmem geç oldu ama herşey çok güzel olmuş sen zaten becerikli hatunsun döktürmüşsün yine Kağanımda herzamanki gibi çok tatlı nice yaşlara inşallah canım

Çok teşekkürler kızlar , öpüyoruz kağanımla hepinizi

canım sayfayı görmem baya geç oldu kağanıma nice mutlu,başarılı,sağlıklı seneler dilerim.sofranda harika olmuş kağan çok şanslı senin gibi bir annesi olduğu için öpüyorum ikinizide

burcu ne marifetlisin yaw
pasta ve civcivlere bayıldım he
anca görmüşüm ben bu topiği
doğum günü kutlu olsaun kağanın tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…