birtürlü uzaklaşamıyorum. seviyor mu sevmiyor mu bilememek..

quantumkizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
1.778
891
83
birkaç yanlış anlaşılma olayı olduğundan beri sözlerini artık dikkatli seçtiğinden bahsetmişti. uzaklaştım. bikaç gün sesimi soluğumu çıkarmadım. önceki başlığımda yazmıştım, ondan uzaklaşıcaktım arkadaşlığımı bitricektim.
daha sonra aradı beni.
modellik yapar mısın bana dedi. ankaraya gitmeden önce figür çizmesi gerekiyormuş. işim var dedim bişiyler uydurdum. beraber vakit geçirdiğimiz bi kız arkadaşı önerdim.
açıkçası ben seni düşünüyordum dedi. ondan da iyi model olur dedim hemen aramayı teklif ettim. istemedi pek. ama elinde bi figür bulunması gerekmiyor mu niye olmasın dedim. çizmek zorunda değilim boşver dedi. iyi günler diledim.
kesinlikle gelmiycek misin dedi. yarın festivale gidicektik zaten orda görüşürüz dedim. ama ben yarın gidicem dedi. döndüğünde görüşürüz dedim. tamam o zaman deryaya haber ver onu çizerim dedi. derya gelmiycem dedi.
ben de dayanamadım, gitmeye karar verdim.
ilk kez yalnızca ikimiz vakit geçirdik. çok keyif aldım onun da keyif aldığını düşünüyorum. o gün içini döktü bana, ailesinden hayatından çocukluk yıllarından bahsetti. beni övgüye boğdu daha sonra, ben de onu yerin dibine sokmak zorunda kaldım. egoistsin dedim. tüm bunlar hakkında uzun uzun konuştuk. ayrılırken sıkıca ama çok sıkıca sarıldı bana. şakaya vurdum ah tamam yeter dedim ama uzunca sarıldı. kollarından kaçmaya çalışsam da bırakmadı. o ankaraya geldikten sonra, biraz yazıştık. felsefik cümleler kurmaya başladı. ben ciddi bi konuşma geçmesine izin vermedim onu da şakaya vurdum.
hayatımda ilk kez böyle bi insanla tanışıyorum. yengeç erkeği. açtığım hiçbir başlıkta yardım alamadım. aşığım ve günlerim çok zor geçiyor. ben sevgiye sevgiyle karşılık veririm dedi ama ona sevgimi gösteremiyorum. aşık olduğumu anlamaması için çabalıyorum. beni seviyor mu sevmiyor mu bilemiyorum. başımı çevirdiğimde o çoktan gitmiş oluyor. halbuki ben her zaman acaba ben gidene kadar arkamdan bakar mı umuduyla onun arkasından bakıyorum. seviyor mu sevmiyor mu?

ona benzer karakterde birisi degilsiniz anladıgım kadarıyla. buna benzer kisiler olmustu hayatımda,
cok romantik oluyorlar ama sevdikleri kisi sanki ben degilmisim de onlar aşka aşık olmayı seviyormus gibilerdi... ve birliktelik suresince kendi melankolilerine sizi de cekiyorlar genelde. ayrılıkları bile tam bir bitis olmuyor, zamansız aramaları, ozur diledigini sanıp tekrar baslayacaksınız sanarken tekrar ortadan kaybolmaları...
bu kisi tam olarak boyle biri mi bilemem, belki cok mutlu olursunuz. ama ben cok yorulmustum.

Yengeç erkeği diye vurguladığına göre yengeç erkeklerinden en az biirini tanımış birinden yardım bekliyorsun dimi,
hah işte o benim arkadaşım,
Senden çok hoşlanıyor evet ama seni sevip sevmeyeceğine, sen ona duygularını tamamen açtıktan sonra karar verecektir...
O aşk dolu bakışları hep ondan
Sevgili olun bir ki bu gidişle olmazsanız yazık olur
O zaman senden önce kimseyi sevmediğini düşündürecek kadar sevecektir seni,
Evlenince ise bütün erkekler öküz burcudur...
(Çok özür dilerim bu aralar yorumlarım çok genel ve tüme varım oldu... Kalbimi kıran kocişim yüzünden)

bugün konuştuk. benimle her konuştuğunda acaba yanlış anlar mı diye aklından geçiriyor musun diye sordum.
belli samimiyete kadar böyle, insanlar çok mide bulandırıcı evde senden 3 kereden fazla bahsedince onunla çık da sen de kurtul biz de kurtulalım diyorlar dedi. ara ara şaka yaptı beni etkiliyorsun diye. etkileniyor sevgili olmak istemiyor? bu ne ya?

Korkuyor mu acaba? Siz de kendinizi geri çekiyormuşsunuz. Sizin duygularınızdan emin olamıyor olabilir.

bugün konuştuk. benimle her konuştuğunda acaba yanlış anlar mı diye aklından geçiriyor musun diye sordum.
belli samimiyete kadar böyle, insanlar çok mide bulandırıcı evde senden 3 kereden fazla bahsedince onunla çık da sen de kurtul biz de kurtulalım diyorlar dedi. ara ara şaka yaptı beni etkiliyorsun diye. etkileniyor sevgili olmak istemiyor? bu ne ya?

kaçak güreşenden hayır gelmez...

senden emin olamadıgından cekiniyor diyecegim ama... ıı-ııh! en sonunda dayanamaz aşık oldum diye gezerdi boyleleri. evdeki arkadaslarına bile yan çiziyor, bir de sizi yakıştırıyorlar diye mide bulandırıcılarmışmış?! hem de rahatca soyluyor bunu! boşuna başını agrıtma bence.

Son düzenleme:
Sevip sevmediği hakkında yorum yapamam fakat
sizden birşeyler beklediği kesin.
Sizin ona olan duygularınızdan emin olmadığı için açılamıyor gibi geldi bana.
Madem sizde ona karşı boş değilsiniz neden duygularınızı saklıyorsunuz?

Son düzenleme:
Sevip sevmediği hakkında yorum yapamam fakat
sizden birşeyler beklediği kesin.
Sizin ona olan duygularınızdan emin olmadığı için açılamıyor gibi geldi bana.
Madem sizde ona karşı boş değilsiniz neden duygularınızı saklıyorsunuz?

bana, beni kızlar yanlış anlıyor, davranışlarımı yanlış yorumluyorlar onun için seninle konuşurken dikkat etmeye çalışıyorum dedi. o bu lafı söyledikten sonra geri çekilmekten başka çarem yoktu.
o gün buluştuğumuzda bikaç kez keşke derya da burda olsaydı dedi.
birkaç gün; sonra sen her vakit geçirdiğimizde bu bahsettiğin huzursuzluğu yaşıyor musun diye sordum. o dediğim lafları söyledi sonra. sen bunları dedikten sonra paranoya yaptım çok gurur kırıcı benim için dedim. aman yanlış anlamasın diye birkaç kez bu cümleyi kurduğunu düşündüm dedim.
rahatsız olsam başbaşa görüşmeye çağırırmıyım dedi. onunla 3 hafta görüşemiycez arkadaşım sonuçta ondan dedim dedi.
tezatlık var. her zaman 3ümüz takılırken, sadece o ve ben buluşmamız için davet etti. deryayı çağırmayı teklif ettiğimde geveledi. buluşmada da o cümleyi kurdu durdu

Son düzenleyen: Moderatör:
bana, beni kızlar yanlış anlıyor, davranışlarımı yanlış yorumluyorlar onun için seninle konuşurken dikkat etmeye çalışıyorum dedi. o bu lafı söyledikten sonra geri çekilmekten başka çarem yoktu.
o gün buluştuğumuzda bikaç kez keşke derya da burda olsaydı dedi.
birkaç gün; sonra sen her vakit geçirdiğimizde bu bahsettiğin huzursuzluğu yaşıyor musun diye sordum. o dediğim lafları söyledi sonra. sen bunları dedikten sonra paranoya yaptım çok gurur kırıcı benim için dedim. aman yanlış anlamasın diye birkaç kez bu cümleyi kurduğunu düşündüm dedim.
rahatsız olsam başbaşa görüşmeye çağırırmıyım dedi. onunla 3 hafta görüşemiycez arkadaşım sonuçta ondan dedim dedi.
tezatlık var. her zaman 3ümüz takılırken, sadece o ve ben buluşmamız için davet etti. deryayı çağırmayı teklif ettiğimde geveledi. buluşmada da o cümleyi kurdu durdu

Kusura bakmayın ama en tahammül edemediğim insan tipi bu ne istediğini bilemeyenler.
Sizin yerinizde olsaydım görüşmeyi keserdim.
O size net olamamış onun yapamadığını siz yapın.
Belki o zaman aklı başına gelir.

geri çekildim birkaç haftadır. beni aramaya başladı. hiç aramıyorsun diyor. artık yoruldum, biz olur muyuz olmaz mıyız ona kaldı artık. kanka falan da demeye başladım. kaşındı artık, istediği dosluğumuzun bozulmamasıysa ben de öyle yaparım

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X