Biseksüelim

PinkysWorld

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
40
4
6
35
İstanbul
Merhaba ben yeni kayıt oldum siteye dertleşmek istedim.
20 yaşındayım ve yakın zaman önce biseksüel olduğumu keşfettim.Yani hem kadınlara hem erkeklere ilgi duyabiliyorum.Kadınlar daha ağır basıyo zaten bir erkeğe birşey hissetmeyeli epey zaman oldu hatta sadece bir kere hissetmiştim.Benden hoşlananlar çok var etrafımda ama karşılık veremiyorum belkide biseksüel bile değilim lezbiyenim onu henüz tam bilemiyorum.Daha ben bunu kimseye söylemedim ilerde bi kadınla bişey yaşarmıyım bilmiyorum ama kendimi ifade etmesi çok zor gerçekten ne biliyim dışarda arkadaşlarla otururken onlar erkekleri kesiyo ben kızları kesiyorum daha çok... Benim durumumda olan varsa yardım istiyorum yani kendimi nasıl bulucam ben?
Şimdiden teşekkürler

20 yaşındayım ve yakın zaman önce biseksüel olduğumu keşfettim.Yani hem kadınlara hem erkeklere ilgi duyabiliyorum.Kadınlar daha ağır basıyo zaten bir erkeğe birşey hissetmeyeli epey zaman oldu hatta sadece bir kere hissetmiştim.Benden hoşlananlar çok var etrafımda ama karşılık veremiyorum belkide biseksüel bile değilim lezbiyenim onu henüz tam bilemiyorum.Daha ben bunu kimseye söylemedim ilerde bi kadınla bişey yaşarmıyım bilmiyorum ama kendimi ifade etmesi çok zor gerçekten ne biliyim dışarda arkadaşlarla otururken onlar erkekleri kesiyo ben kızları kesiyorum daha çok... Benim durumumda olan varsa yardım istiyorum yani kendimi nasıl bulucam ben?
Şimdiden teşekkürler

arama kendini boşuna zira bulmuşsun...

ama konuyu buraya açarak yolunu şaşırmışsın bence :51:

kendini tanımlayabilmen için yardım alabilirsin. Bu sayede kendini tanıyıp daha barışık yaşabilirsin

Yani madem bu olay sonradan ortaya çıktı o halde yardım alın uzmandan
Buradan böyle bir yardım nasıl bulacaksınız?

ayıp demedik yanlış yerdesin demek istedik,pek inanmaz kimse.

çok rahatsız isen tedavi görebilirsin, memnunsan sorun yok :34:

inanmayanlar yazmasın o halde? Burda kimseye bişey ispatlamaya gelmiyoruz sonuçta.
Bu bir hastalık değil tedavi göremem bu yüzden ben sadece aynı durumda olan varsa bişeyler paylaşır diye düşündüm yoksa bilinçli bir insanım

böyle bir durum varsa buradaki hiö kimse sana yardim edemez..bence biraz kendi iç sesini dinleyip psikolog yada psikiğyatriste gitmen..

Şimdiden teşekkürler

Bence zamanla kendini daha iyi anlarsın ama bunu çok okuyup karar vermek lazım, benim aynı şeyleri yaşayan bir tanıdığım olmuştu ve çok iyi bir şekilde yolunu çizdi, inşallah sen de doğru kararlar alırsın

durumdan rahatsızsan ve yardım almak istiyosan bi uzmana danış bence
burada sana pek yardımcı olabileceğimizi sanmıyorum
ne diyebiliriz ki

Ne tur akil bekliosun? Kendinden memnun musun yoksa seni kaygilandiriyor mu konu. Hayir kimsenin cinsel tercihi beni ilgilendirmez ama bi arkadas yazmis: burasi türkiye. Ve eminim konu kapancaktir

böyle bir durum varsa buradaki hiö kimse sana yardim edemez..bence biraz kendi iç sesini dinleyip psikolog yada psikiğyatriste gitmen..

evet benim o bahsettiğim tanıdığım da psikoloğa gitmişti çok da iyi yol izledi, bence de bunu yapman şart

inanmayanlar yazmasın o halde? Burda kimseye bişey ispatlamaya gelmiyoruz sonuçta.
Bu bir hastalık değil tedavi göremem bu yüzden ben sadece aynı durumda olan varsa bişeyler paylaşır diye düşündüm yoksa bilinçli bir insanım

kimse ispat istemedi sayın konu sahibi !

tamam zaten memnunsanız sorun yok dedik, muhtemelen kişilik çatışmasıdır yaşadığın benim fikrimce.

kimsede çıkıp ben biseksüelim hadi sohbet edelim demez ki !

Son düzenleme:
Ne tur akil bekliosun? Kendinden memnun musun yoksa seni kaygilandiriyor mu konu. Hayir kimsenin cinsel tercihi beni ilgilendirmez ama bi arkadas yazmis: burasi türkiye. Ve eminim konu kapancaktir

He konuda sırf biseksüellik lezbiyenlik geçiyo diye kapanıyosa kapansın (öyle bir bakış açısına hiç bişey diyemem)

valla hastalik mi değil mi bilmiyorum ama bu durumun pek de normal olmadiğini biliyorum.bunu normale döndürmek içinde yardim almalisin.ha ben herşeye göğüs gererim diyorsan hislerine göre hareket et....

kimse ispat istemedi sayın konu sahibi !

tamam zaten memnunsanız sorun yok dedik, muhtemelen kişilik çatışmasıdır yaşadığın benim fikrimce.

kimsede çıkıp ben biseksüelim hadi sohbet edelim demez ki !

Bazı insanların tam olarak keşfetmesi yıllar alıyo.Daha keşfetmeden bilemem memnunmuyum neyim o yüzden açtım konuyu

Bazi kadinlarda ayni cinse hayranlik duyma olabiliyor bunun cinsellikle alakasi yok bence.
Sende cinsel anlamda birseyler soz konusumu peki??

Back
X