- 5 Ekim 2013
- 613
- 102
- 323
- Konu Sahibi PinkysWorld
dinle alakası yok ,
miden alıcaksa devam et
miden alıcaksa devam et

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tecavüz olayıyla gayliğin ne alakası var. gayler lezbiyenler biseksüellerde tecavüze karşılar zaten.. önce elmayla armudu bir kefeye koymayalım.ben yorumlara takıldım.arkadaşlar neyi normal karşılıyorsunuz sizin normaliniz anormaliniz ne?
toplumun genel ahlak anlayışı vardır.ya da olması gereken ahlak diyelim
sanırım artık çoluk çocuğa tecavüz eden ahlaksızlarada ay onlar da öyle doğmuş ay onların cinsel tercihide bu napalım saygı duymalıyız fln diyeceksiniz...konu sahibini kırmak incitmek istemem ama kimse kusura bakmasın bunuda söylemeden geçemeyeceğim
dini boyuta zaten değinmiyorum...haddime de değil.ama lütfen müslümanım diyenler kutsal kitaplarını açıp lut kavmi neden nasıl helak oldu bir zahmet okuyuversinler.
bu normal bir durum değil.ve bana göre ahlaksızlık.
şahsi fikrim bu...
verecek elbette. oğlunu yokmu sayacak. ha tabiiki biraz üzülecek.çünkü onun sizler gibi düşünen insanlarla savaş vermesi,hayatını rahatça yaşayabilecek durumda olmaması yüzünden üzülecek elbette.desteklerim derken ??? sevgi falan değil gay ve lezbiyenlik sadece cinsel bi tatmin olan ilişkileri canlandırıyor gözümde... aşk filan.. neyse ya ok destekleyin.. yani oğlun bi erkekle gelse odasına gire vs vs aa aferim mutlu olduğun şeklde yaşa der destek mi vereceksn
Merhaba ben yeni kayıt oldum siteye dertleşmek istedim.
20 yaşındayım ve yakın zaman önce biseksüel olduğumu keşfettim.Yani hem kadınlara hem erkeklere ilgi duyabiliyorum.Kadınlar daha ağır basıyo zaten bir erkeğe birşey hissetmeyeli epey zaman oldu hatta sadece bir kere hissetmiştim.Benden hoşlananlar çok var etrafımda ama karşılık veremiyorum belkide biseksüel bile değilim lezbiyenim onu henüz tam bilemiyorum.Daha ben bunu kimseye söylemedim ilerde bi kadınla bişey yaşarmıyım bilmiyorum ama kendimi ifade etmesi çok zor gerçekten ne biliyim dışarda arkadaşlarla otururken onlar erkekleri kesiyo ben kızları kesiyorum daha çok... Benim durumumda olan varsa yardım istiyorum yani kendimi nasıl bulucam ben?
Şimdiden teşekkürler
ben yorumlara takıldım.arkadaşlar neyi normal karşılıyorsunuz sizin normaliniz anormaliniz ne?
toplumun genel ahlak anlayışı vardır.ya da olması gereken ahlak diyelim
sanırım artık çoluk çocuğa tecavüz eden ahlaksızlarada ay onlar da öyle doğmuş ay onların cinsel tercihide bu napalım saygı duymalıyız fln diyeceksiniz...konu sahibini kırmak incitmek istemem ama kimse kusura bakmasın bunuda söylemeden geçemeyeceğim
dini boyuta zaten değinmiyorum...haddime de değil.ama lütfen müslümanım diyenler kutsal kitaplarını açıp lut kavmi neden nasıl helak oldu bir zahmet okuyuversinler.
bu normal bir durum değil.ve bana göre ahlaksızlık.
şahsi fikrim bu...
dinle alakası yok ,
miden alıcaksa devam et![]()
sağolun iğrenç ve anlamsız yorumunuz için.