Biseksüelim

dinle alakası yok ,
miden alıcaksa devam et :ssz:

Son düzenleyen: Moderatör:
ben yorumlara takıldım.arkadaşlar neyi normal karşılıyorsunuz sizin normaliniz anormaliniz ne?
toplumun genel ahlak anlayışı vardır.ya da olması gereken ahlak diyelim

sanırım artık çoluk çocuğa tecavüz eden ahlaksızlarada ay onlar da öyle doğmuş ay onların cinsel tercihide bu napalım saygı duymalıyız fln diyeceksiniz...konu sahibini kırmak incitmek istemem ama kimse kusura bakmasın bunuda söylemeden geçemeyeceğim

dini boyuta zaten değinmiyorum...haddime de değil.ama lütfen müslümanım diyenler kutsal kitaplarını açıp lut kavmi neden nasıl helak oldu bir zahmet okuyuversinler.
bu normal bir durum değil.ve bana göre ahlaksızlık.
şahsi fikrim bu...
tecavüz olayıyla gayliğin ne alakası var. gayler lezbiyenler biseksüellerde tecavüze karşılar zaten.. önce elmayla armudu bir kefeye koymayalım.
ahlak kişiye göre değişir .hoş ,azınlığın seçimine saygı duymakta gerekir. ne olursa olsun bu onların seçimi. size normal gelmeyen bir başkasına normal gelebilir.
din konusuna elbette girmemek gerekir. çünkü insanların inancı ve inançsızlığı kimseyi ilgilendirmez.
kanadada yaşayan arkadaşım söylemişti. orada insanın dinini sorguulamak,hatta hangi dindensin demek inanılmaz ayıpmış. kişinin özeline saldırı olarak görülürmüş. kimse kimseye hangi dindensin demezmiş.
o hassasiyete umarım bir gün bizlerde erişiriz.

Konu fake değilse şayet;

Ben bu duruma tercih gözüyle bakmıyorum. Hormonal bir rahatsızlık bence. Bir doktora gidip durumu anlatmalı ve tedavi olmalısınız.
Bilimsel olarak neslin devamını sağlamayan ikili ilişkiler hastalıktır. Yanlış anlaşılmasın bilerek ve isteyerek çocuk sahibi olmamaktan bahsetmiyorum demek istediğim döl oluşturabilme yeteneğine sahip olamamak. Bu sistematikte vardır.

Böyle hissediyorum diye gereğini yaşamak yanlış. Tiroksin hormonu düşükse kilo alırsınız ve tedavi olursunuz. Bu benim tercihim diyip doktora gitmemek olur mu?

Bence bir psikiyatra gidin. Tedavi olun. Eminim değerleriniz normale dönünce bu konudaki fikirleriniz de değişecektir. Ağır bir imtihan Allah sabır versin :31:...

Bu konuya pek de yorum yapmak doğru değil ama yapamadan durmadım buraya yazıp yardım alabilceğin bir konu değil anca tepki alırsın yapman gereken tek şey yardım al diyeceğim ama bunu yapmayacaksın o yüzden bence duygularını bastırıp doğru yoldan ayrılma derim ve hiç bir kızın aklını çelme.. çünkü bu yol doğru bir yol değil büyük konuşmak ya da ağır hakaretler etmenin mantığı da yok çünkü yarın öbür gün kimin başına ne geleceği belli olmaz sen en iyisi kendine bir erkek arkadaş edin ve bu duygularını bastır. Bu sitede bu görüşe onay verecek kimse yok..

İşin dini sosyal boyutuna bakmadan hissettiklerinizin gerçekliğinden eminseniz, tercihlerinizden eminseniz size hayatta başarılar arkadaşım. Sürekli tepki gösteren bir toplumda dışlanmak zorunda kalacaksınız ne yazık ki, homofobik bir toplumda yaşıyoruz ve insanları tercihlerine göre yargılamayı pek seviyoruz. Dayatmaları da ayrı bi severiz ki ona hiç girmedim :) Bu yüzden de buralarda çözüm aramak yerine sadece kendinizi doğru tanımlayabilmeniz için psikolojik yardım alın ve eğer gerçekten de biseksüelseniz hayatınıza olduğunuz gibi devam edin derim.

desteklerim derken ??? sevgi falan değil gay ve lezbiyenlik sadece cinsel bi tatmin olan ilişkileri canlandırıyor gözümde... aşk filan.. neyse ya ok destekleyin.. yani oğlun bi erkekle gelse odasına gire vs vs aa aferim mutlu olduğun şeklde yaşa der destek mi vereceksn
verecek elbette. oğlunu yokmu sayacak. ha tabiiki biraz üzülecek.çünkü onun sizler gibi düşünen insanlarla savaş vermesi,hayatını rahatça yaşayabilecek durumda olmaması yüzünden üzülecek elbette.
çok yakınımız ,kızı için şunu demişti. kızının erkek arkadaşı yoktu. ve hiç ta bunu umursamıyordu. kızına eğer seçimin hemcinsinse bunuda benle paylaşabilirsin. ben annenim. her zaman yanındayım. kızı yok anne değil demişti oda ayrı.
. ama annenin bu sözünü taktir etmiştim.
kısaca destek veren anneler var.:34:

Merhaba ben yeni kayıt oldum siteye dertleşmek istedim.
20 yaşındayım ve yakın zaman önce biseksüel olduğumu keşfettim.Yani hem kadınlara hem erkeklere ilgi duyabiliyorum.Kadınlar daha ağır basıyo zaten bir erkeğe birşey hissetmeyeli epey zaman oldu hatta sadece bir kere hissetmiştim.Benden hoşlananlar çok var etrafımda ama karşılık veremiyorum belkide biseksüel bile değilim lezbiyenim onu henüz tam bilemiyorum.Daha ben bunu kimseye söylemedim ilerde bi kadınla bişey yaşarmıyım bilmiyorum ama kendimi ifade etmesi çok zor gerçekten ne biliyim dışarda arkadaşlarla otururken onlar erkekleri kesiyo ben kızları kesiyorum daha çok... Benim durumumda olan varsa yardım istiyorum yani kendimi nasıl bulucam ben?
Şimdiden teşekkürler

Ben de bu siteye yeni üyeyim ve pek anlamıyorum aslında yeni yeni çözüyorum ,bazı insanlar o kadar basit ve anlayışsızki yorumlarına çıldırıyorum o yüzden sen onlara bakma kafanı da takma...Öncelikle şunu bil bu senin ne suçun ne de tercihin.Doğumundan itibaren hormonlarının karmaşası...Kendini kesinlikle üzme ne yazık ki bu durumlar türk halkı tarafından kabul görmesede olan bu değiştiremiyorsun. yakın zaman da bunun örneklerini yaşadık ve gördük.Sen herşeyden önce kendiini düşünmelisin senden daha önemlisi yok ben de çok iyi anlamam ve sana yardımcı olamam ama bu konu ile ilgili iyi araştırmalar yap gerçekten sana yardımcı olacak doktorlarla görüş ve senin gibi olmayan kişilerin yorumlarına aldırış etme kendin yaşa kendin araştır ve kendin bul.:ssz:

ben yorumlara takıldım.arkadaşlar neyi normal karşılıyorsunuz sizin normaliniz anormaliniz ne?
toplumun genel ahlak anlayışı vardır.ya da olması gereken ahlak diyelim

sanırım artık çoluk çocuğa tecavüz eden ahlaksızlarada ay onlar da öyle doğmuş ay onların cinsel tercihide bu napalım saygı duymalıyız fln diyeceksiniz...konu sahibini kırmak incitmek istemem ama kimse kusura bakmasın bunuda söylemeden geçemeyeceğim

dini boyuta zaten değinmiyorum...haddime de değil.ama lütfen müslümanım diyenler kutsal kitaplarını açıp lut kavmi neden nasıl helak oldu bir zahmet okuyuversinler.
bu normal bir durum değil.ve bana göre ahlaksızlık.
şahsi fikrim bu...

TECAVÜZ le ne alakası var ya ? si kendinizdemisiniz? zorla birine bişey mi yaptırıyo lgbt bireyleri?
toplumumuzun koyduğu ahlak kurallarınıda gördük tecavüz bizim ülkemizde normal bişey olarak karşılanıyo artık bilmem farkındamısınız? ve ülkemizde özgürlük için savaşan insanlara bi dönüp bakın hepsi ötekileştirilmeyi tatmış insanlardır çünkü bunu tadan insan ömrü boyunca mücadele eder tabi sizin gibiler bilmez.

Son düzenleme:
o kadar dini bütün ve ahlak timsali olduğumuz için çocuk gelinler sıralamasında dünyada ilk 8deyiz, tecavüz ve şiddette de keza öyle. Aferim bize muhteşem bir toplumuz, bunları eşcinsellikle bağdaştırdığınız için sizlere de bravo. Bu kafayla daha çoook gerilerde kalmaya devam ederiz.

insanlara kendi doğrularınızı anlatmaya çalışırken geçmeyin kendinizden.

taşlayacak adam mı buldunuz?

yazık,hoşgörü her şeyin başında gelir, kimseyi kınamayın !

Son düzenleme:
sağolun iğrenç ve anlamsız yorumunuz için.

iğrenç olan sensin tatlım :ssz:
kadınlarını kestiğini söylemek üzere bir konu açan belki ilerde hemcinsimle birşey yaşarım diyen biri olarak yorumumu iğrendirici bulman
ciddi anlamda midesel çelişkiler yaşadığını gösterir
sen burda çözüm bulamazsın güzelim psikoloğa git :26:

Son düzenleyen: Moderatör:
"Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz."(Tirmizi, Kıyamet, 53)

allah yardımcın olsun kardeşim...

Son düzenleme:
Genç bir insana demediğinizi bırakmadığınız için teşekkür ederiz, çok güzel dışlamışsınız tebrikler...

Back
X