Hollywood yanagi bahstigim agiz icine kesi atilarak yapiliyorBahsettiğiniz masseter botoks mu master yaptırdım ben , ilk 1 hafta çok ağrıdı yuzum çenem filan. Açamadım ağzımı. Sonra azaldı 10 gün sonra . Yüzümdeki incelme biraz belli oldu iyice zaman geçtikçe.
ben çoook istiyorum ama cesaret edemiyorum ya istediğim gibi olursa diye. yanaklarım çok tombulHollywood yanagi bahstigim agiz icine kesi atilarak yapiliyor
Canim benimde kendim kilolu degilim yanaklarim tombiş yakismazsa diye korkuyorumben çoook istiyorum ama cesaret edemiyorum ya istediğim gibi olursa diye. yanaklarım çok tombulelmacık kemiklerim çıkık çok hoş olur diye düşünüyorum. gıdıyı da aldırırsak kaldı lipo
ben her halükarda önceki halimizden iyi olur diye düşünüyorum yaCanim benimde kendim kilolu degilim yanaklarim tombiş yakismazsa diye korkuyorum
Evet canim bide gıdıdan da sanki incelir gibi geliyor banaben her halükarda önceki halimizden iyi olur diye düşünüyorum ya
Ayy yok hayır. Ben botoks yaptırdım massater farklı benimki tmmHollywood yanagi bahstigim agiz icine kesi atilarak yapiliyor
Ya bende dusunuyorum insallah yuzu zayif gosteriyoray arkadasim yaptirdi öyle guzel oldu ki inanamazsiniz bende yakin zamanda düsünüyorum
Canim boyle bir şey duymadimArkadaşlar bu ameliyat Nazolabial sarkintilari da gideriyor mu acaba?
Hayır anlatmak istediğim oraya müdahale değil yani bişektomi olunca o bölgedeki sarkintilar da düzeliyor mu?Canim boyle bir şey duymadim
Hayır düzeltmezHayır anlatmak istediğim oraya müdahale değil yani bişektomi olunca o bölgedeki sarkintilar da düzeliyor mu?
Ne kadara yaptıracaksınız?Kızlar ben yarın sabah oluyorum ameliyat bişektomi
4000 tlNe kadara yaptıracaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?