Bişektomi sonrası ödem

melegim4444

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
43
15
38
Merhabalar Cuma günü Bişektomi burun ve meme büyütme ameliyatı oldum.Bugün 6.günüm.Çok erken sonuç beklediğimi biliyorum ama bayrama kadar yüzümdeki şişliğin geçmesini istiyorum.Tek taraflı şişlik oluştu yüzümde.Diğer taraf normal önceki halim gibi.Ama sağ tarafta dişim şişmiş gibi şişlik var ve sanki o yanak sarkmış gibi duruyor.Tek taraflı olması daha çok canımı sıkıyor..Ödem için neler yaptınız tecrübe ve tavsiyeleriniz neler?

Canım burunda olduğun için kardeşim ve kendimden biliyorum ...onun ödemide yanaklara iniyor sadece bişetomiden değil ...bayrama çok güzelleşmiş inmiş olur ...geçmiş olsun

Çooooook teşekkür ederim inşallah inmiş olur.Az önce kızımın kafası yanlışlıkla burnuma değdi çıt diye ses geldi kemikten sanki.Öyle aşırı ağrımadı ama yerinden mi oynadı acaba

Canım burunda olduğun için kardeşim ve kendimden biliyorum ...onun ödemide yanaklara iniyor sadece bişetomiden değil ...bayrama çok güzelleşmiş inmiş olur ...geçmiş olsun
Ya birşey daha farkettim sağ tarafımın dikiş ipi yok ve içten baya sert olmuş dikiş yeri çok sert ve ağrılı.Sol tarafımın dikiş ipi hala duruyor ve sertliği ve şişi daha az

Biseektomi simdi nasil acaba..fotonuz varmi oncesi sonrasi tavsiye edermisiniz..3 yildir arastiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…