- 3 Aralık 2018
- 10
- 0
- 6
- 35
- Konu Sahibi Gulenpapatya26
-
Herkeste farklı olurmuş sol tarafımı kendisi zorladığını söyledi oyüzden bukadar olmuştur dedi. Ama işlem yaparken 2 hafta sonra şişlikler inmeye başlıyor diye söylüyorlarSebebi neymis bir şey söyledi mi doktorunuz
Resmimi koymak istemiyorum ama özelden gönderilebiliyorsa gönderirimResminiz varmı koyabilirmisiniz?
Gönderiliyor. Özelden gonderir misiniz? Bir de düzeltmek için doktorlar işlem yapabiliyor mu acaba arastirdiniz mi çok iyi doktorlar biliyorumResmimi koymak istemiyorum ama özelden gönderilebiliyorsa gönderirim
Düzeltme yapıldığını bilmiyordum şuan yüzüm şiş zaten belki indikten sonra eşitsizlik olursa dolgu yaptırırım diyordum. Hangi doktorlar veririseniz görüşmek isterim yanlış bir işlem mi yapılmış. 2 ay çok uzun bir süre çünkü. Daha önce bişektomi yaptıran bir kaç kişiyle daha görüştüm onlarında şişleri 2 ay sonra inmişGönderiliyor. Özelden gonderir misiniz? Bir de düzeltmek için doktorlar işlem yapabiliyor mu acaba arastirdiniz mi çok iyi doktorlar biliyorum
Ben yaptırmadim daha önce onu soyleyim ama bu konuda bana nedense oytun İdil duayenmis gibi geliyor zaten bu ameliyatı trde ilk yapan oymus.Düzeltme yapıldığını bilmiyordum şuan yüzüm şiş zaten belki indikten sonra eşitsizlik olursa dolgu yaptırırım diyordum. Hangi doktorlar veririseniz görüşmek isterim yanlış bir işlem mi yapılmış. 2 ay çok uzun bir süre çünkü. Daha önce bişektomi yaptıran bir kaç kişiyle daha görüştüm onlarında şişleri 2 ay sonra inmiş
merhaba şişlikleriniz indi mi acaba?Arkadaşlar merhaba ben konya’da mehtap karameşeye bişektomi yaptırdım.yaptıralı 2 ay oluyor ve şişliklerim hala inmedi. Doktorla konuştuğumda beklemekten başka çare yok diyor. Gülemiyorum dişlerim gözükmüyor benim gibi olan varmı ? Bişektomi yaptırcaklar bir daha düşünsünler bence iyileşme süreci çok sancılı benim 2 ay oldu hala geçmedi yaptırdığıma pişmanım
Mehtap hanima nekadara yaptirdiniz bende olmak istiyordum fiyat konusunda ve guvenilirlik konusunda tedirgin oldum simdi siz boyle yazincaTeşekkürler şişlikler insin bakalım. Şuan ki derdim şişliklerim.
Kesinlikle yaptırmayın benim yüzüm 1 seneyi geçti iyileşmedi. Bizim durum yargıya intikal etti zatenMehtap hanima nekadara yaptirdiniz bende olmak istiyordum fiyat konusunda ve guvenilirlik konusunda tedirgin oldum simdi siz boyle yazinca
Sol tarafımdaki şişlik geçmedi ve yüzümün sol tarafında yamulma eğrilik var gülemiyorum. Burnum yamuluyor ve ağrılarım 1 seneyi geçmesine Rağmen geçmedi.şişlikleriniz indi mi bende yaptıralı bir ay olugo böyle kalcam siye korkuyorum lütfeen cevaplar mısınız
Sebebi neymiş peki?Sol tarafımdaki şişlik geçmedi ve yüzümün sol tarafında yamulma eğrilik var gülemiyorum. Burnum yamuluyor ve ağrılarım 1 seneyi geçmesine Rağmen geçmedi.
Sol yanağımdaki sinirlere zarar vermiş.Sebebi neymiş peki?
Malpraktis davası mi açıldı hekim hakkında?Sol yanağımdaki sinirlere zarar vermiş.
merhaba dava açtınız mı sonuç ne olduSol yanağımdaki sinirlere zarar vermiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?