Bişektomi

Gulenpapatya26

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2018
10
0
6
35
Arkadaşlar merhaba ben konya’da mehtap karameşeye bişektomi yaptırdım.yaptıralı 2 ay oluyor ve şişliklerim hala inmedi. Doktorla konuştuğumda beklemekten başka çare yok diyor. Gülemiyorum dişlerim gözükmüyor benim gibi olan varmı ? Bişektomi yaptırcaklar bir daha düşünsünler bence iyileşme süreci çok sancılı benim 2 ay oldu hala geçmedi yaptırdığıma pişmanım

Sebebi neymis bir şey söyledi mi doktorunuz

Gönderiliyor. Özelden gonderir misiniz? Bir de düzeltmek için doktorlar işlem yapabiliyor mu acaba arastirdiniz mi çok iyi doktorlar biliyorum
Düzeltme yapıldığını bilmiyordum şuan yüzüm şiş zaten belki indikten sonra eşitsizlik olursa dolgu yaptırırım diyordum. Hangi doktorlar veririseniz görüşmek isterim yanlış bir işlem mi yapılmış. 2 ay çok uzun bir süre çünkü. Daha önce bişektomi yaptıran bir kaç kişiyle daha görüştüm onlarında şişleri 2 ay sonra inmiş

Ben yaptırmadim daha önce onu soyleyim ama bu konuda bana nedense oytun İdil duayenmis gibi geliyor zaten bu ameliyatı trde ilk yapan oymus.
Sadece şu nokta hoşuma gitmedi bundan 2 yıl önce ufuk askeroglu 6 bin gibi bir fiyata yapıyordu( bence çok fazla ki şimdi daha da artmistir)
Oytun bey bunu duyunca bu kadar basit bir ameliyat için fazla bir para demişti.
Geçenlerde fiyat sorduğumda o da 5 bin civarı bir şey dedi.
E hani böyle basit ameliyatlar içi fazlaydı bu meblaglar?
Yine de bana en güven veren o

Dolgu için de size engin beyi onerebilirim soyadını bilmiyorum instagramda esmedestetik yazarsanız görürsünüz harika işler çıkarıyor

merhaba şişlikleriniz indi mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…