Bişey hissetmiyorsunuz ve tipini beğenmedim diyorsunuz. Daha fazla ümit vermeyin derim.Bir çocuk var . Beni toplantılarda gormus arkadaş vesilesiyle telefonumu aldı konuşuyoruz , buluştuk falan. Çok iyi biri kendimi onun yanında çok iyi hissettim güldük eğlendik bulustuktan sonra haftasonu da buluştuk mesajlasiyoruz falan ama ona karşı bişey hissetmiyorum yani bekledigim kişi o degilmis gibi bı tek tipi hoşuma gitmedi yoksa herşeyi çok iyi tam benlik diyecegim biri birdaha onun gibisi cikarmi bilmiyorum . Şimdi yazmayı kestim diyebilirim o yazarsa yazıyorum ve uzatmiyorum . Bı yandan da kendimi suçlu hissediyorum biraz daha denesem mı yoksa direkt söylesem mı bilemedim . Mesela bu haftasonu yine gezmeye çağırmıştı . İkimizde 25 yaşındayız ve işimiz var ve hatta onunla olmasa bile büyük ihtimal isimden dolayı yine görüşmek zorunda kalabiliriz . Bı yandan da deneyin diyorum ama bilemedim ne yapmam gerekir . Tanışali 2 hafta oldu
Bir çocuk var . Beni toplantılarda gormus arkadaş vesilesiyle telefonumu aldı konuşuyoruz , buluştuk falan. Çok iyi biri kendimi onun yanında çok iyi hissettim güldük eğlendik bulustuktan sonra haftasonu da buluştuk mesajlasiyoruz falan ama ona karşı bişey hissetmiyorum yani bekledigim kişi o degilmis gibi bı tek tipi hoşuma gitmedi yoksa herşeyi çok iyi tam benlik diyecegim biri birdaha onun gibisi cikarmi bilmiyorum . Şimdi yazmayı kestim diyebilirim o yazarsa yazıyorum ve uzatmiyorum . Bı yandan da kendimi suçlu hissediyorum biraz daha denesem mı yoksa direkt söylesem mı bilemedim . Mesela bu haftasonu yine gezmeye çağırmıştı . İkimizde 25 yaşındayız ve işimiz var ve hatta onunla olmasa bile büyük ihtimal isimden dolayı yine görüşmek zorunda kalabiliriz . Bı yandan da deneyin diyorum ama bilemedim ne yapmam gerekir . Tanışali 2 hafta oldu
Bir çocuk var . Beni toplantılarda gormus arkadaş vesilesiyle telefonumu aldı konuşuyoruz , buluştuk falan. Çok iyi biri kendimi onun yanında çok iyi hissettim güldük eğlendik bulustuktan sonra haftasonu da buluştuk mesajlasiyoruz falan ama ona karşı bişey hissetmiyorum yani bekledigim kişi o degilmis gibi bı tek tipi hoşuma gitmedi yoksa herşeyi çok iyi tam benlik diyecegim biri birdaha onun gibisi cikarmi bilmiyorum . Şimdi yazmayı kestim diyebilirim o yazarsa yazıyorum ve uzatmiyorum . Bı yandan da kendimi suçlu hissediyorum biraz daha denesem mı yoksa direkt söylesem mı bilemedim . Mesela bu haftasonu yine gezmeye çağırmıştı . İkimizde 25 yaşındayız ve işimiz var ve hatta onunla olmasa bile büyük ihtimal isimden dolayı yine görüşmek zorunda kalabiliriz . Bı yandan da deneyin diyorum ama bilemedim ne yapmam gerekir . Tanışali 2 hafta oldu
[/QUOTE
20 li yaşlarda fiziksel çekim ve fiziksel özellikler daha önemlidir bunda haklısın ama karakteri çok uygun diyorsan 2 hafta çok az bir süre daha şans ver belki zamanla karakteri ön plana geçecek mesela bir ay daha versen bu arada da karar versen nasıl olur
Çocuğunu beğenmeyen anne mi var yani anlamadım ben bunuAnnesi : " YAKIŞIKLI OĞLUM" diye sevdikten sonra, tipini beğensen ne, beğenmesen ne? ...
Yarın öbür gün yatağa karısıyla gireceğine göre asıl annesinin yakışıklı bulmasından konu sahibine ne?Annesi : " YAKIŞIKLI OĞLUM" diye sevdikten sonra, tipini beğensen ne, beğenmesen ne? ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?