Bişeyler oldu ona :(

pnarask

sevmek sevilince güzel :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
1.476
514
163
merhaba herkese erkek arkadaşım şubatta askere gidicek,ve onun piskolojisine girdi galiba. her gün kızıyor bana işe başladım,ortamını beyenmediğini anladım o bişey demedi ama belli etti,sırf içi rahat olsun diye işten ayrılma kararı aldım.bu gün dğün var akşama amcamın ne giycen diye sordu bakıcam dedim,beni boşver ailene göre davran dedi. bende zaten kızdıklarınız aynı dedim. bu tavırla konuşmaya devam etti bende içim rahat etmiyor böyle olunca dedim bağırdı yine telefonu kapattı. dünde evden çıkıcak telefonda konuşuyoruz bana bi sus diyerek küfür etti neymiş annesi falanda laf atıyomuş kafası karışmış. bu gün ben sen böyle olunca içim rahat etmiyor dedim diye ben seni mutsuz ediyorum bidaha böyleyken aramam dedi. ne oluyor anlamıyorum askerlikten konuşunca artık faceden bi iş çevirirsen ben görmeden silersin yok değişirsin falan ,aç gündür doldum alttan almaya çalışıyorum ama artık dayanamıycak hale geldim şimdiden böyleyse askere gidince ne olcak bilmiyorum,böyle bir adam değildi el üstünde tutardı beni nazarmı var bilmiyorum.çok doldum arkadaşlar içimi dökmek istedim teşekkür ederim okuduğunuz için.

askere gidiceği için kafası rahat olsun istedim bir de ailemde karşıydı biraz bir apart da çalışıyorum tek başımayım sürekli erkek müşteriler geldiği için onlarında içi rahat değildi benim için sorun olmasada yine başkalarını düşünerek hareket ettim. sadece artık huzur istediğim için teşekkür ederim cevabınız için

Ya bırakın Allah aşkına
Nazlandırmayın şunları..
Taviz tavizi getirir bunu da sakın unutmayın..
Valla ben kocama bile bu kadar tolerans gösteremiyorum...

küfür etmesine asla taviz vermeyin onun haricinde korkularının olması normal ama aşırı tepki vermesi de abartı yani sabret canım her gün geçip gider sen aşkına sahip çık ama dediğim gibi küfür tarzı şeylere asla müsamaha gösterme sakın

Fb da bir iş çevirsen ben görmeden silersin diye birinin içinin rahat etmesi için kafese girmeniz gerekiyor.. içinin rahat etmesini istiyorsa bir psikiyatr ile görüşsün çünkü normal değil bu ithamlar..

Ya bırakın Allah aşkına
Nazlandırmayın şunları..
Taviz tavizi getirir bunu da sakın unutmayın..
Valla ben kocama bile bu kadar tolerans gösteremiyorum...
eskiden bende bana bağırmasını bile kaldıramazdım ama askere gidicek diye kafası dolu olduğunu biliyorum böyle bir insan olamaz benim sevdiğim adam sabrediyorum sadece

küfürü zaten aklımdan çıkaramıyorum. aklıma geldikçe kinleniyorum ona. çıkıcam zaten Allah sabır versin canım sadece bana

eskiden bende bana bağırmasını bile kaldıramazdım ama askere gidicek diye kafası dolu olduğunu biliyorum böyle bir insan olamaz benim sevdiğim adam sabrediyorum sadece
tabii ki sabır çok önemli ama yok bilmem ortam beğenmedim , kıyafet vs diye size karışmasına izin vermeyin..

hele küfür ne demektir ya?

küfürü zaten aklımdan çıkaramıyorum. aklıma geldikçe kinleniyorum ona. çıkıcam zaten Allah sabır versin canım sadece bana

bende bu tarz zamanlardan geçtim ama asla pişman değilim iyi ki sabretmişim o zamanlar diyorum insanız sonuçta bana yaşattığı çoğu kötü şeyi unuttum bile mutlu olmak için bunları yapmalıyız . kötü zamanlar dediğim de böyle küfür hakaret falan asla değil canımı sıkmalar üstüme gelmeleriydi .

Fb da bir iş çevirsen ben görmeden silersin diye birinin içinin rahat etmesi için kafese girmeniz gerekiyor.. içinin rahat etmesini istiyorsa bir psikiyatr ile görüşsün çünkü normal değil bu ithamlar..
çok kuruntulu bir insan herşeyden çok güvendiğini söylerken bana böyle demesi çok kırdı beni ama yinede anlatmaya çalışıyorum kaç senedir tanıyosun beni diye. askerdeyken neler düşüncek kimbilir canım

yani gergin belki de seni kaybetme korkuları olabilir tabi işten çıkmanız olmamış size şuan güvenmiyosa askerde nasıl güvenecek bunun dışında küfür olayından hiç hazetmedim üzücü tabi herkişiye göre kaldırılacak gibi bir olay değil seviyosanız ilersi için bu tarz durumlarla karşılaşmanız olası konuşarak hoşlanmadığınızı belirtin tabii uarım çözüme kavuşturusunuz.

tabii ki sabır çok önemli ama yok bilmem ortam beğenmedim , kıyafet vs diye size karışmasına izin vermeyin..

hele küfür ne demektir ya?
o işten çık demedi ama belirtti yani bide ben sana bişey demiyorum diyor. ama buna mecbur bıraktı beni. küfür etmesi en çok içime dokunan olay, normal zamanda olsa konuşmazdım bile onunla.i ama şu anda piskolojisinin iyi olmadığını biliyorum iştede sorunları var nereye kadar sürdürcek bu tavırlarını bilmiyorum canım

benim değişmemden korkuyor başkasının benim fikirlermi değiştirir diye korkuyor biliyorum. bende hazmedemedim küfür etmesini ama bişey desem herşeyden bir şey çıkarıyor sesin kötü diyorum rahatsızsan konuşma benimle diyor korkuyorum artık bişey demeeye herşeyi yanlış anlıyor geçsin artık şu kuruntuları birlikte güldüğüm adamı gerçekten çok özletti bana.

sırf o adamın içi rahat olsun diye işten çıktıysan sana ne yapsa azdır diyorum.

tabi ki sabredicem çünkü onun nasıl bir insan olduğunu biliyorum atlatıcak bu dönemide senin adına çok sevindim canım

nasıl mecbur bıraktı? senin sigortanı dışarıdan ödedi mi peki?
ya maaşını verdi mi?

belli ki sizde seviyosunuz inşallh düzelir ve en kısa zamanda aranızdaki problemleri çözüme kavuşturusunuz erkek arkadaşınız eski haline döner :)

o askerdeyken içi rahat etmesi gerçekten önemli benim için huzurum olmadıktan sonra çalışmayayım daha iyi
peki maaşını falan verdi mi?
sigortanı ödedi mi?
İş hayatının sana kattığı sosyalliği nasıl telafi etti?
Sağlık güvencen için özel hayat sigortası mı yaptırdı yoksa?
çocuksun daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…