Bişeyler oldu ona :(

Canım bnce de küfür etmesine asla izin verme,küfür eder kapatr yarın bir gün ailene bile küfür eder,sinirliyse sinirli sende gerginsin sonuçta uzun bi süre görülmekte zorlanacaksnz yada ne biliyim bn bide güven eksikliği hissettim artık faceden bn görmeden silersinler falan bnce hem onun huyuna suyuna git hemde kendince setini çek derim bn.

niçin bu kadar taviz?
işten ayrılmak,
kılık kıyafete karışmasına izin vermek..
yazık.

Ne psikolojiymiş arkadaş!

Askerlik psikoljisi diye her istediklerini yaptırıyorlar bir şekilde.
Bizim hamilelik psikolojimiz, lohusalık psikolojimiz böyle güzel işlemiyor.
Haksızlık bu!

Sana uygun olmayan ise baslamazsin yada isi begenmedigin icin birakirsin.

Elin adaminin ici rahat olsun die is birakilmaz,

sen kendini dusunmeyip de onu mu dusunuyosun?

En kotu sirf onun icin isi biraktiysan bile bunu soylememlisin. Bu kadar simartmak nie anlamiyorum.

O senin icin aynisini yaparmiydi?

Kendine biraz saygin varsa asker masker ayaklarina elin adaminin kufurlerini yeme

.

şu erkeklerin askerlik olayını bazen kullandıklarını ve abarttıklarını düşünüyorum. kızın onnbeklemeyeceği triplerine grip gurbet elde ne yapacaklarını düşünüyorlar. tabiki destek ol sana ihtiyacı vardır ama kendinen tavizler verme. her zamanki gibi olman yeter. seviyorsa önem veriyorsa zaten hatasını anlayacaktır.

valla canım benim erkek arkadaşım çok çektirdi bana askere giderken demiştimde seninkini okuyunca yine bana hiçbir şey dememiş dedim içimden ..
seni boş bırakacak ya kendince kafayı yiyordur.
ama dikkat et daha tehlikeli bir hal alabilir bu.
suyuna git diyecemde bununda suyuna gitsen iyice tepene biner.
sende biraz üste çık ve sana güvenmesi gerektiğini söyle. zaten güven olmazsa çok zor gider ilişki ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…