merhaba herkese erkek arkadaşım şubatta askere gidicek,ve onun piskolojisine girdi galiba. her gün kızıyor bana işe başladım,ortamını beyenmediğini anladım o bişey demedi ama belli etti,sırf içi rahat olsun diye işten ayrılma kararı aldım.bu gün dğün var akşama amcamın ne giycen diye sordu bakıcam dedim,beni boşver ailene göre davran dedi. bende zaten kızdıklarınız aynı dedim. bu tavırla konuşmaya devam etti bende içim rahat etmiyor böyle olunca dedim bağırdı yine telefonu kapattı. dünde evden çıkıcak telefonda konuşuyoruz bana bi sus diyerek küfür etti neymiş annesi falanda laf atıyomuş kafası karışmış. bu gün ben sen böyle olunca içim rahat etmiyor dedim diye ben seni mutsuz ediyorum bidaha böyleyken aramam dedi. ne oluyor anlamıyorum askerlikten konuşunca artık faceden bi iş çevirirsen ben görmeden silersin yok değişirsin falan ,aç gündür doldum alttan almaya çalışıyorum ama artık dayanamıycak hale geldim şimdiden böyleyse askere gidince ne olcak bilmiyorum,böyle bir adam değildi el üstünde tutardı beni nazarmı var bilmiyorum.çok doldum arkadaşlar içimi dökmek istedim teşekkür ederim okuduğunuz için.