Bişeyler oldu ona :(

nasıl mecbur bıraktı? senin sigortanı dışarıdan ödedi mi peki?
ya maaşını verdi mi?
her geldiğimde yanıma patronların tavırlarına sinir oluyodu moreli bozuk ayrılıyordu yanımdan. hergün morelim bozuk olcağına işten ayrılma kararı aldım bu gün

peki maaşını falan verdi mi?
sigortanı ödedi mi?
İş hayatının sana kattığı sosyalliği nasıl telafi etti?
Sağlık güvencen için özel hayat sigortası mı yaptırdı yoksa?
çocuksun daha.
haklısnız tabi kendimi düşünerek hareket etmedim yine çevremi düşünerek hareket ettim.

Ne kadardir birliktesiniz

belli ki sizde seviyosunuz inşallh düzelir ve en kısa zamanda aranızdaki problemleri çözüme kavuşturusunuz erkek arkadaşınız eski haline döner :)
aminn inşallah canım teşekkür ederim

merhaba herkese erkek arkadaşım şubatta askere gidicek,ve onun piskolojisine girdi galiba. her gün kızıyor bana işe başladım,ortamını beyenmediğini anladım o bişey demedi ama belli etti,sırf içi rahat olsun diye işten ayrılma kararı aldım.bu gün dğün var akşama amcamın ne giycen diye sordu bakıcam dedim,beni boşver ailene göre davran dedi. bende zaten kızdıklarınız aynı dedim. bu tavırla konuşmaya devam etti bende içim rahat etmiyor böyle olunca dedim bağırdı yine telefonu kapattı. dünde evden çıkıcak telefonda konuşuyoruz bana bi sus diyerek küfür etti neymiş annesi falanda laf atıyomuş kafası karışmış. bu gün ben sen böyle olunca içim rahat etmiyor dedim diye ben seni mutsuz ediyorum bidaha böyleyken aramam dedi. ne oluyor anlamıyorum askerlikten konuşunca artık faceden bi iş çevirirsen ben görmeden silersin yok değişirsin falan ,aç gündür doldum alttan almaya çalışıyorum ama artık dayanamıycak hale geldim şimdiden böyleyse askere gidince ne olcak bilmiyorum,böyle bir adam değildi el üstünde tutardı beni nazarmı var bilmiyorum.çok doldum arkadaşlar içimi dökmek istedim teşekkür ederim okuduğunuz için.
Demek ki iliskinizin temelinde güven problemi var üzgünüm

merhaba herkese erkek arkadaşım şubatta askere gidicek,ve onun piskolojisine girdi galiba. her gün kızıyor bana işe başladım,ortamını beyenmediğini anladım o bişey demedi ama belli etti,sırf içi rahat olsun diye işten ayrılma kararı aldım.bu gün dğün var akşama amcamın ne giycen diye sordu bakıcam dedim,beni boşver ailene göre davran dedi. bende zaten kızdıklarınız aynı dedim. bu tavırla konuşmaya devam etti bende içim rahat etmiyor böyle olunca dedim bağırdı yine telefonu kapattı. dünde evden çıkıcak telefonda konuşuyoruz bana bi sus diyerek küfür etti neymiş annesi falanda laf atıyomuş kafası karışmış. bu gün ben sen böyle olunca içim rahat etmiyor dedim diye ben seni mutsuz ediyorum bidaha böyleyken aramam dedi. ne oluyor anlamıyorum askerlikten konuşunca artık faceden bi iş çevirirsen ben görmeden silersin yok değişirsin falan ,aç gündür doldum alttan almaya çalışıyorum ama artık dayanamıycak hale geldim şimdiden böyleyse askere gidince ne olcak bilmiyorum,böyle bir adam değildi el üstünde tutardı beni nazarmı var bilmiyorum.çok doldum arkadaşlar içimi dökmek istedim teşekkür ederim okuduğunuz için.

belli ki bir mesleğiniz yok yoksa üzerine eğitim aldığınız fedakarlıklar yaparak kazandığınız işi sırf birisini mutlu etmek için bırakmazdınız.muhtaçlığınız bu yüzden.evlenince de çalışmazsınız zaten.belki de iyi bile olmuş çıktığınız işten ne gerek var değil mi evde miss gibi yemek bulaşık çamaşır... ikinicisi de ailenin kızdığı şeylerle sevgilinin kızdığı şeyler bir.demekki kendinizi idare etmekte de güçlük çekiyorsunuz ki çevrenizdeki insanların yönlendirmesine hatta kızarak yönlendirmesine rahatsız olmuyorsunuz.ay pardon da sevgili kim yaa sana kızıcak küfür edicek bu kadar mı özgüvensiz hissediyorsunuz kendinizi?
keşke kızlar sevgililerinin yerine askere gidebilse paşanızın yerine siz giderdiniz yeterki o üzülmesin...ayy kıyamammm!!!

işini bırakmanı anlayamadım.
evet biraz akılları kalıyor ama abartmasın yani. o kadar da acayip bi şey değil askerlik.

Sevgilim 7 aydir askerde canim evet ikk basta bi kaybetme korkusu bi gerginlik oluyor ama gidipte ortama alisinca bunlar gecio yani bizde oyle oldu en azindan biraz abartio bu stresi ben sana soyliyim

bana hep annem gibi güveniyorum sana der , böyle yapmazdı hiç bilmiyorum ki aklından neler geçiyor
Arkadaş Çevresindenfe saçma seyler duymuş olabilir. Sen gidince yenge yalnız kalacak gibi seyler. Bence be yap biliyor musun. Çok sakin bi şekilde onunla konus. Örneğin al karşına burda verdiğin örneklerin hepsini ona güzelce anlat ve de ki "iliskide güven problemi olduğunu düşünüyorum halbuki sen bana annem kadar güvendiğini söylerdin. Ben sana bilmeden birşey mi yaptım bu sekilde davranıyorsun. Eğer benden Kaynaklı değilse lutfen biraz dikkat et çok üzülüyorum askerlik öncesi günlerimizi daha mutlu geçirmek istiyorum"De. Ben dilini kullanarak yaklaşmak her zaman daha iyidir

belli ki bir mesleğiniz yok yoksa üzerine eğitim aldığınız fedakarlıklar yaparak kazandığınız işi sırf birisini mutlu etmek için bırakmazdınız.muhtaçlığınız bu yüzden.evlenince de çalışmazsınız zaten.belki de iyi bile olmuş çıktığınız işten ne gerek var değil mi evde miss gibi yemek bulaşık çamaşır... ikinicisi de ailenin kızdığı şeylerle sevgilinin kızdığı şeyler bir.demekki kendinizi idare etmekte de güçlük çekiyorsunuz ki çevrenizdeki insanların yönlendirmesine hatta kızarak yönlendirmesine rahatsız olmuyorsunuz.ay pardon da sevgili kim yaa sana kızıcak küfür edicek bu kadar mı özgüvensiz hissediyorsunuz kendinizi?
keşke kızlar sevgililerinin yerine askere gidebilse paşanızın yerine siz giderdiniz yeterki o üzülmesin...ayy kıyamammm!!!
mesleğim var grafikerim şu anda sekreterlik yapıyorum. Ailemle sevgilimin kızdığı şeyler kısa giymem vs. hiç kimse beni yönlendirmiyor ben sadece huzurlu olmak için bıraktım işi yoksa kimse bana işi bırak demedi çevremdeki insanların huzursuz olması beni düşünmeleri rahatsız etti ıssız bi yerde çalışıyorum buda bir etken oldu işten çıkmama. normalde olsa bana küfür etse konuşmazdım onunla ama şu anda iyi değil iyi düşünemiyor. benim çok kötü zamanlarım oldu yanımdaydı benim bende arkamı dönmek istemiyorum ona bu durumdayken. onun üzülmesi mutsuz olması gerçekten çok önemli benim için teşekkür ederim canım yorumun için

Sevgilim 7 aydir askerde canim evet ikk basta bi kaybetme korkusu bi gerginlik oluyor ama gidipte ortama alisinca bunlar gecio yani bizde oyle oldu en azindan biraz abartio bu stresi ben sana soyliyim
farkındayım canım zaten kafasından kimbilir neler geçiyor iyi düşünemiyor sabretmem lazım sadece geçicek çünkü biliyorum. sizide Allah kavuştursun canım

Arkadaş Çevresindenfe saçma seyler duymuş olabilir. Sen gidince yenge yalnız kalacak gibi seyler. Bence be yap biliyor musun. Çok sakin bi şekilde onunla konus. Örneğin al karşına burda verdiğin örneklerin hepsini ona güzelce anlat ve de ki "iliskide güven problemi olduğunu düşünüyorum halbuki sen bana annem kadar güvendiğini söylerdin. Ben sana bilmeden birşey mi yaptım bu sekilde davranıyorsun. Eğer benden Kaynaklı değilse lutfen biraz dikkat et çok üzülüyorum askerlik öncesi günlerimizi daha mutlu geçirmek istiyorum"De. Ben dilini kullanarak yaklaşmak her zaman daha iyidir
teşekkür ederim canım en doğrusu dediğin gibi güzelce konuşmak

işini bırakmanı anlayamadım.
evet biraz akılları kalıyor ama abartmasın yani. o kadar da acayip bi şey değil askerlik.
ıssız bi yerde çalışıyorum tek kızım birde apart ofis canım ailemde başıma bişey gelirse diye düşünüyolar erkek arkadaşımda aynı , ne zaman gelse ofisin içi tıklım tıklım adam dolu rahatsız etti onu söylemedi ama anladım aynı şekide aileminde aklı bendeydi onların huzursuzlukları benide huzursuz yaptı ondan çıkma kararı aldım

haklısnız tabi kendimi düşünerek hareket etmedim yine çevremi düşünerek hareket ettim.
Annenin, babanın kararından öte, maddi durumunuzdan öte bir erkeğin lafına bakarak işten ayrıldığını kafam almıyor.

askere gidicek olmasi sana kotu davranma hakki vermez ona bu bir. vatani gorevini yapmaya gidiyor en nihayetinde. her iliskide sabir onemlidir fedakarlik onemlidir ama abarttigin anda kaybeden sen olursun. ve her zaman senden daha fazla fedakarlik bekler. sonra ben senin icin isimden bile ayrilmistim diye ortalikta aglayip kalan sen olursun. sana birsey ima ettiginde bile bana guvenmiyosan neden birliktesin benimle de ona. bunun cevabini sana vermez belki ama kendi kendine kaldiginda mutlaka dusunecektir.

Stres,askerlik psikolojisi ayağına her dediklerini yaptırıyor erkekler.
İyi ki öğrenmişler bu lafı,muhabbeti...
Taviz tavizi doğurur gerçi,siz işten bile çıkıyorsanız bu sebeple,askerlik bitene kadar evden de çıkmazsınız.

Back
X