Merhaba arkadaslar, Bugun bisiklet surucusu bana hizla carpti, arabamdan indim eve dogru ilerliyordum.. yere patlaklandim neye ugradigimi sasirdim.. kafam yere gelmesin diyede sag kolumun uzerine dustum, kasigimada bir darbe aldim.. aninda kafama agri girdi zaten, ayagim morardi, kolum mosmor kemigim agriyor, bacagim agriyor yururken, derim yuzulmus.. oglan gencti 17 yasinda filan vardi oda sasirdi, beni karanlikta gormemis kuuuttttt daldi bana... O saskinlikla Kafam yere deydimi dedim hayir dedi, iyimisiniz ozur dilerim gormedim dedi ama olan bana oldu.. tuhaf olan ise bu oglanin lambasi yoktu, ayrica ters yonden yola girmis.. hemen arkadasim ve ablamin oglu kostu yardimima, su an kolum agriyor en cok.. doktorada gidemedim ((( arkadasim spray SIKTI yaralarin uzerine enfeksiyon kapmasin diye.. yarin bi doktora gozukucem, ayrica oglanada seni sikayet etmicem merak etme dedim, sadece belediyeye anlaticam durumu,.yanlis yoldan ilerleyen bisiklet magduru olmasin millet.. pano filan koysunlar, gerekirsede ceza uygulasinlar.. ((
Fışkırır tarzda kusma bulanık görme zihin bulanıklığı falan olursa direk acile gidin. Keşke hemen gitseydiniz. Kırığınız falan yoktur inşallah. Şu an gitme ihtimaliniz yok mu?
Fışkırır tarzda kusma bulanık görme zihin bulanıklığı falan olursa direk acile gidin. Keşke hemen gitseydiniz. Kırığınız falan yoktur inşallah. Şu an gitme ihtimaliniz yok mu?
Su an kendimi iyi hissediyorum sukurler olsun ama dusunce, kafama agri girdi hemen.. Diger agrilari sonradan farkettim.. kirik yok eminim fakat yaralanma cok fazla.. neye ugradigimi sasirdim.. kasigimada fena darbe yedim zaten..
Canim ya kiyamam:)Ne sirin uyeler var bisiklet carptigini da yaziyor.Cok gecmis olsun.Acile git hemen .Bisiklet agir birsey olmadigi icin zarar vermez buyuk ihtimal.