Bisiklet süren kadın çok mu anormal?

alkalonshem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2020
720
879
53
32
Merhabalar.. Hatayda yaşıyorum 26 yaşındayım 3 yıllık da evliyim işime bisiklet ile gidip geliyorum ve tesettürlüyüm belime gömlek sarıp arkamı da kapatıyorum ama son zamanlarda bisiklet sevdamdan vazmi geçsem diyorum herkes bana bakıyor sanki.. Araba şoförleriyle bile atıştığım oldu. Önüme kıranlar, laf atanlar, geçiş önceliğini kendinde bulanlar.. Kadınlar bile bana bakıyor sanki.. Belki başka büyük şehirlerde bisiklet süren çoktur da Hatay da yok öyle başkasını görmedim yani.. Sadece şunu sormak istiyorum.. Bisiklet süren bi kadın görseydiniz dönüp bakarmiydiniz ve ne düşünürdünüz? Yorumlarınız benim için önemli.. Teşekkür ederim 😊

Haklısınız sanırım.. Son zamanlarda yoğun bi kuruntu içerisine girmiştim.. Yaşıtlarım, arkadaşlarım arabasiyla gezerken benim bisiklet sürmem, onlar çocuk büyütürken benim ne çocuğum oldu nede kendimi büyütebildim dedim.. Ne bileyim küçümsedim kendi kendimi.. Diğer türlü tıkış tıkış otobüse binecektim. Olumlu yorumlarıniz beni çok mutlu etti hepinize teşekkür ediyorum 😊

Merhabalar.. Hatayda yaşıyorum 26 yaşındayım 3 yıllık da evliyim işime bisiklet ile gidip geliyorum ve tesettürlüyüm belime gömlek sarıp arkamı da kapatıyorum ama son zamanlarda bisiklet sevdamdan vazmi geçsem diyorum herkes bana bakıyor sanki.. Araba şoförleriyle bile atıştığım oldu. Önüme kıranlar, laf atanlar, geçiş önceliğini kendinde bulanlar.. Kadınlar bile bana bakıyor sanki.. Belki başka büyük şehirlerde bisiklet süren çoktur da Hatay da yok öyle başkasını görmedim yani.. Sadece şunu sormak istiyorum.. Bisiklet süren bi kadın görseydiniz dönüp bakarmiydiniz ve ne düşünürdünüz? Yorumlarınız benim için önemli.. Teşekkür ederim 😊
Evet dönüp bakardım , Hayranlıklaa.. Sonrada takdir ederdim . E birazda özenirdim :))

Süpersin bunu yapabildiğin için bayıldım sana 😍 önce bakarlar sonra alışırlar birde bakarsın şehirde birden fazla kadın bisiklete binerek işe gidip geliyor, kendini tehlikeye atmaman tek temennim. Müthiş birşey yapıyorsun👏👏

Yaa 🙈 çok mutlu oldum. Umarım buradakiler de böyle düşünüyordur😁 aslında niye takıyorsam bu kadar :işsiz:
bende adanalıyımm . Çok öküz olmasa bende isterim sepeti olsun onunde markete gideyimm.
off bende istiyorum ya. Birazdan aile facıasına sebep olacaksın :D Ben eşime bisiklet ıstıyorm dicem oda of başladık yine antin kuntin isteklere dicek :D :D
Aynen işte takma çok hoşş bence

bende adanalıyımm . Çok öküz olmasa bende isterim sepeti olsun onunde markete gideyimm.
off bende istiyorum ya. Birazdan aile facıasına sebep olacaksın :KK70: Ben eşime bisiklet ıstıyorm dicem oda of başladık yine antin kuntin isteklere dicek :KK70: :KK70:
Aynen işte takma çok hoşş bence
Yaa yakınmıșız.. Bak aslında sende benim gibiymssn, bende böyle başlamıştım bu merete 😂😂 önce ama öküz çok dedim, sonra aman bana ne dedim sonrasında itişe kakıșa ilk düşündüğüm yerdeyim sıradaki "üf banane" 😁 "KADINLAR DA BİSİKLET SÜRER" akımı başlatmak istiyorum şuan, yalnızlık başa bela :KK45::KK45:

Yaa yakınmıșız.. Bak aslında sende benim gibiymssn, bende böyle başlamıştım bu merete 😂😂 önce ama öküz çok dedim, sonra aman bana ne dedim sonrasında itişe kakıșa ilk düşündüğüm yerdeyim sıradaki "üf banane" 😁 "KADINLAR DA BİSİKLET SÜRER" akımı başlatmak istiyorum şuan, yalnızlık başa bela :KK45::KK45:
şeyya cadde üzeriyim ya bende korkuyorum gobek var önumde vızır vızır oyuzden eşimde korkar buyuk ihtimal..
iyiki bananee demişsinizz :)
"KADINLAR DA BİSİKLET SÜRER" akımı keşke olsaaaa sürenlerçoğalsa cesaretım gelirr :)

şeyya cadde üzeriyim ya bende korkuyorum gobek var önumde vızır vızır oyuzden eşimde korkar buyuk ihtimal..
iyiki bananee demişsinizz :)
"KADINLAR DA BİSİKLET SÜRER" akımı keşke olsaaaa sürenlerçoğalsa cesaretım gelirr :)
Evet trafik cok dikkat istiyor hatta araç ehliyeti bile gerekiyor (abarttım😂) en azından hangi aracın öncelik hakkı var onu bilmek lazım.. Ülkemizde bisiklete teşvik yok ki şöyle bisiklet yolları olsa insanlar dolmuşa servet dökmeyi bırakır ya..

Keşke olsa.. Bundan bi 50 yıl sonra belki 😁

Çocukken çok isterdim evimiz işlek caddede diye almadı ailem yola falan çıkarsın diye. Nişanlıyken eşimle hep hayal kurardık birlikte bisiklet sürdüğümüzü falan evliliğin 6. Yılında nasip oldu. Karantinada bisiklet aldı eşim komşularla. Bazı akşamlar kız kıza çıkıyoruz bazı akşamlar komşununkini ödünç alıp eşimle çıkıyoruz. İşe henüz gitmedim çünkü işe giderken çocuğu kv ye bırakıyoruz aramız bayağı var. E bi de haliyle çocuğun eşyaları malum. Ama gitmek durumunda da kalsam hiç tereddüt etmeden giderim ki eşim arada gidiyor. Geçen gün hatta inanamayacaksın bu sabah bisikletli bir bayan gördüm hem de tesettürlüydü ve işe bisikletle gidiyordu helal olsun valla, kendime kızdım neden daha çok gitmiyorum diye dedi.

Evet trafik cok dikkat istiyor hatta araç ehliyeti bile gerekiyor (abarttım😂) en azından hangi aracın öncelik hakkı var onu bilmek lazım.. Ülkemizde bisiklete teşvik yok ki şöyle bisiklet yolları olsa insanlar dolmuşa servet dökmeyi bırakır ya..

Keşke olsa.. Bundan bi 50 yıl sonra belki 😁
Almanyanın bi şehriydi sanırım orda her evin önunde bir çift bisiklet vardır. biraz ülkenin gelişmişlik düzeyiyle alakalıı .Biz bu toplumlaa bırak bsiklet sürmeyii kaldırımdaki engellinin bile hakkını koruyamıyoruz..
Mesela her 10 evden birine bisiklet olsa ve orta yakın mesafeler bisikletle gidilse trafığımız daha sakin olur.
O kadar çok şey var ki soylenmesi gereken ... Daha başlamadan ban yerim. Zaten kk da dürüstce düşüncelerini ifade edebilme özgürlüğü yok . Hemen kırbaçlanırsın ...
Gelişmeliyizzz. Değişmeliyizzz.. Düşüncelerimizi olgularımızı çocuklarımıza iyi bir ülke gelecek için...
ben balkon dabayrak sallamaya gidiyorum aşka geldim :D :D :D

Bende sürüyorum bisikletin vs aktivitenin kadını erkeği mi olur Allah aşkına insanları boşver bu onların dar bakış açısının sonucu şahsen bende sürüyorum bisiklet en sevdiğim şeydir hayatta eşimde iki gün önce hediye bisiklet almış dün çıktım keyfimce sürdüm bu kimseyi ilgilendirmez sen nasıl mutluysan öyle devam et hem çok saglıklı bir yöntem işe gidip gelirken kullanmak çok mantıklı aynen devam 👍👍🏻

merhaba

çok güzel yapıyorsunuz. benim de küçük bir motorum var. işe değil ama bazen onunla dışarı çıkıyorum.

türkiye'de araba kullananlar, bisikletleri ve bisikletlileri sevmez, dikkat etmeniz gerekir.

bunun dışında takdir ettim sizi. çok güzel hareketler

Ben de bisiklet sürerim ve çok severim. Şimdi oğlum var sürdürmüyor. Onunla da sürmek zor. Hayalim hep mobilet almaktı. Alamadan evlendim 🤷

Kadınsanız her türlü bakış hor görülme aşağılama oluyor ne yazık ki bide tesettürlüyüz biz 😕 geçen senenin sonunda araba kullanmaya başladım en ufak yanlışımda trafikte beni ilk hem cinslerim anlamadı dik bakanlar oldu falan siz önünüze bakın onlar size 🥰

Back
X