• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisiklet süren kadın çok mu anormal?

Beni kendime getirdiniz valla cok sağol un. Bugün dimdik bisikletimi sürdüm işime geldim daha bir özgüven ile.. :cool::cool::cool:

Sabah eşimle de bu konuyu konuştum. Bi tek sen değilsin başka süren kadın da görmüş bi tane bana teselli veriyor 🤭 kimseye bakma sen yanlış birsey yapmiyorsun bisikletini sürmeye devam et arabalara dikkat et dedi valla sagolsun arkadan iyi destek veriyor.. 🙈😁

Kötü bir sey dusunmezdim. Ne kadar güzel, tesettürlü olarak tedbirinizi de aliyormussunuz. Tepkileri bosverin. Cesaret bulsam ben de binecegim spor olmasi icin. Tesettür kısmı düşündürüyordu hep beni. Siz ona da çözüm bulmuşsunuz. Devam 👍🏻😘

Bende oturdugumuz sitenin bahcesinde suruyorum ama yolda sursem bön bön bakarlar ama sorun bende ya da sizde degil bakanlarda.

Ben de bisiklet sürerim ve çok severim. Şimdi oğlum var sürdürmüyor. Onunla da sürmek zor. Hayalim hep mobilet almaktı. Alamadan evlendim 🤷
Oğlunuz küçükse bisiklet koltuğunu tavsiye ederim. Ben doğduğundan beri oğlumla binerim bisiklete. 4 yaşında. üç yıldır koltukla çıkıyoruz.

Merhabalar.. Hatayda yaşıyorum 26 yaşındayım 3 yıllık da evliyim işime bisiklet ile gidip geliyorum ve tesettürlüyüm belime gömlek sarıp arkamı da kapatıyorum ama son zamanlarda bisiklet sevdamdan vazmi geçsem diyorum herkes bana bakıyor sanki.. Araba şoförleriyle bile atıştığım oldu. Önüme kıranlar, laf atanlar, geçiş önceliğini kendinde bulanlar.. Kadınlar bile bana bakıyor sanki.. Belki başka büyük şehirlerde bisiklet süren çoktur da Hatay da yok öyle başkasını görmedim yani.. Sadece şunu sormak istiyorum.. Bisiklet süren bi kadın görseydiniz dönüp bakarmiydiniz ve ne düşünürdünüz? Yorumlarınız benim için önemli.. Teşekkür ederim 😊
Valla ne yalan söyleyeyim hele ki tesettürlüyse bakardım.Kotu niyetle degil ama dikkatimi cekerdi

Yaptığınız harika bir şey. 👍
Ben,oğlum ve kızım,çocuklar ebeveyn eşliğinde dışarı çıkabilecek kuralından sonra iki üç gündür bisikletlerimizle geziyoruz. Harika oluyor. Hem spor,hem çocuklar eğleniyor.İnsanlara aldırış etmeyin. Ama lütfen dikkatli olun.

Çok severim buldum mu acımam binerim hatta pislik yapıp 2 elimi bırakır artistlikte yaparım. Dönüp bakmazlar. Tabi Antalya'da.

Sizin memleket sıkıntılı.

Ama napıyoruz görmezden geliyoruz. Ve sağlığımız için devam diyoruz :spor:

Bakarlar kuzum aldırma onlara. Trafikte sıkıştırırlar buna da aldırma ama cok dikkatli ol. Bir zamanlar scooterla hem de istanbulun göbeğinde trafikte basıma gelmeyen kalmamıştı. Bunlar basa bela tipler. Hic umursama aksine farkındalığının keyfini çıkar.

Sorun bisiklet süren kadında değil, sorun Hatay'da bence
Ay bencede nasıl tuhaf karşılanıyor anlamadım, siz niye kadın da bisiklet sürer vaov falan diye tepki veriyorsunuz ki arkadaşlar. Bu çok normal bişey ve ben önceden ayıplandığını da hiç görmedim. Türkiyedeyiz Arabistan da değil. Neden böyle tepkiler var anlayamadım. Buralarda hiç garipsenmez, hatta kadınlar çok motor kullanıyor, traktör vs. Konyanın bir ilçesinde yaşıyorum. Kendi zihninizde kendinize sınırlar çizmeyi bence, çok normal ve kimsenin ayıpladığı falan da yok.

ben yaklaşık on yıldır kırsal sayılabilecek bir yerde yaşıyorum. ilk traktör süren kadınlar gördüğümde çok şaşırmıştım ve bakmıştım. daha önce de bir köyde bisiklete binen şalvarlı bir kadın görmüştüm ve şaşkınlıkla izlemiştim onuda...

herkesten farklı bir şey yapıyorsanız insanlar bakar. bu her yer için geçerlidir. londrada bile bakarlar farklı bir şey yapıyorsanız...

önünüze kırma vs... olayları kadın olmanızla alakalı olmayabilir. tüm bisikletlilere yapılıyor olabilir belki bilemiyorum.

Merhabalar.. Hatayda yaşıyorum 26 yaşındayım 3 yıllık da evliyim işime bisiklet ile gidip geliyorum ve tesettürlüyüm belime gömlek sarıp arkamı da kapatıyorum ama son zamanlarda bisiklet sevdamdan vazmi geçsem diyorum herkes bana bakıyor sanki.. Araba şoförleriyle bile atıştığım oldu. Önüme kıranlar, laf atanlar, geçiş önceliğini kendinde bulanlar.. Kadınlar bile bana bakıyor sanki.. Belki başka büyük şehirlerde bisiklet süren çoktur da Hatay da yok öyle başkasını görmedim yani.. Sadece şunu sormak istiyorum.. Bisiklet süren bi kadın görseydiniz dönüp bakarmiydiniz ve ne düşünürdünüz? Yorumlarınız benim için önemli.. Teşekkür ederim 😊
Ben motosikletli kız gördüm geçen gün arkasında da Bi kız daha vardı çok hoşuma gitti o yüzden baktım 🙈

Bence surmeyeni garip.. hamilelik öncesi ise bisiklet ile gidip geliyordum yaz mevsiminde. Hamilelikle beraber bisikletle ise gitmeye son verdim.sonrasinda dogum cocuk derken bisimletin bakimini hala yaptiramadim. Bu yazda pandemiden gumledi. Ama yakin zamanda bakimlari yaptirip arkasina bir cocuk sandalyesi koydurup hafta sonlari bisiklet turuna baslayacagiz.

Bence surmeyeni garip.. hamilelik öncesi ise bisiklet ile gidip geliyordum yaz mevsiminde. Hamilelikle beraber bisikletle ise gitmeye son verdim.sonrasinda dogum cocuk derken bisimletin bakimini hala yaptiramadim. Bu yazda pandemiden gumledi. Ama yakin zamanda bakimlari yaptirip arkasina bir cocuk sandalyesi koydurup hafta sonlari bisiklet turuna baslayacagiz.
Yaa cok güzel inşallah yaparsınız 😍

Evet dönüp bakardım...
Ama böyle 😍😍😍😍😍😍😍
Yaa ben bayılırım bisiklet kullanmaya.ben de tesettürlüyüm Azerbaycanlıyım Baküde yaşıyorum. Sırf bisiklet kullanmak için denizkenarı parka gidip orda bisiklet kiralayıp arkadaşlarımla ve eşimle kullanırız 😍 yani sizi çok takdir ettim. Kimseyi de takmayın ayrıca. Kötü bişey yapmıyosunuz ki. Gayet güzel bişey bu. Canım istedi şu an kullanmak 😍

Evet dönüp bakardım...
Ama böyle 😍😍😍😍😍😍😍
Yaa ben bayılırım bisiklet kullanmaya.ben de tesettürlüyüm Azerbaycanlıyım Baküde yaşıyorum. Sırf bisiklet kullanmak için denizkenarı parka gidip orda bisiklet kiralayıp arkadaşlarımla ve eşimle kullanırız 😍 yani sizi çok takdir ettim. Kimseyi de takmayın ayrıca. Kötü bişey yapmıyosunuz ki. Gayet güzel bişey bu. Canım istedi şu an kullanmak 😍
Yaa bu mesajlar beni cok mutlu etti karamsarlığm bitti cok şükür göğsümü gere gere sürüyorum artık gayet kararlı 😍😍
Sizin adınıza da cok sevindim bir tesettürlü daha😍😍

Yaa bu mesajlar beni cok mutlu etti karamsarlığm bitti cok şükür göğsümü gere gere sürüyorum artık gayet kararlı 😍😍
Sizin adınıza da cok sevindim bir tesettürlü daha😍😍
Tabiiki gönül rahatlığıyla sür. :KK68: ama arabalara falan çok dikkat et. Her şeyin başı sağlık nede olsa. 😊

Back
X