• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİSİKLET

Ben varim
Gayet de tum sehre gidebilirim bisikletle, korktugun trafigi bol yerlerde kaldirimdan gidiyorum,bazen yürütüyorum,cok yorulursam toplu tasimayi da kullaniyorun.
Sonuc olarak her yere de gidiyorum
Eski is yerimde soyunma odamiz vardi, sizde de vardir yuksek ihtimalle hastane diye. Yaniniza is kiyafeti alin, gidince kabinde bes dakkada hazirlanin..
Neden olmasin?
Anenizin ablaniz da size karisacagi yasi coktan gecmissiniz, alin eve gidin bence.
Once haftasonlari kisa mesafe gidin, is yerine gidecek guvenli yollari kesfedin.. Sonra basin gidin:)
Hatta 'bisikletli kadinlar insiyatifi' diye bir grup var. Dilerseniz oraya yazin cekincenizi, sehrinizde biri varsa size eslik etmek isteyen ilk gun sizinle gelebilir. Ben bu sekilde bir arkadasima eskortluk yapmistim,onden gidip guvenli bir surus yapmasini saglamistim isyerine kadar.
Sayfaya rica ederseniz,bakarsiniz sizin oralardan biri cikar size yardim edecek
Bol sanslar!

Avrupada motorlu taşıtların çevreye verdiği zararı azaltma için herkes bisiklet kullanıyor ahhh nasıl özeniyorum onlara
Kumaş pantolon altında hiç umursamıyor bile biniyor gidiyor
İnan ki burası için bir şey diyemiyorum :(
Üniversite yıllarımda yurttan okula bisikletle giderdim ah ne keyifliydi bir okadar da korkunç
Dev gibi kamyonlar korna çalardı burda şimdi ağız dolusu şeyler yazmak isterim onlar hakkında da neyseeee

yolun açık olsunn

Back