bisiklet?

zeineb

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2012
35
1
16
Balıkesir
merhabalar:) kızlar ben bisiklet aldım, koşmaktan mekik çekmekten falan sıkıldım aylardır aynı şeyleri yapıyorum. biraz araştırdım ve bisiklet sürmenin de iyi bi spor olduğunu yazmışlar her yerde.
acaba bisiklet sürmek hakkında siz neler düşünüyorsunuz, sizce zayıflatır mı? günlük yarım saat ile bir saat arası gezebilirim bisikletle... fikirlerinizi önerilerinizi ve deneyimlerinizi beklerim
teşekkürler...

3 ay boyunca hergun bir saat bisikletle 17 kilo verdim . saatte 600 kalori yaktiriyor yeter ki tempoyu tutturun :) harika bir spor aletidir . Baslayin goreceksiniz

bölgesel zayıfyacaksan problem yok çünkü sadece bacakların çalışacak.. ama karnın falanda çalışsın istiyosan mekiğe devam etmen lazım.. kilo problemin yoksada güzel bir spor olur.. keşke benimde yer ve zamanım müsait olsada bende binsem ne güzel olur..

3 ay boyunca hergun bir saat bisikletle 17 kilo verdim . saatte 600 kalori yaktiriyor yeter ki tempoyu tutturun :) harika bir spor aletidir . Baslayin goreceksiniz
Canım direk konuya dalıyorum ama öncelikle merhabalar herkese:KK54: Benim bi sorum olacaktı ben de bisiklet sürüyorum 3 haftadır bacakları kalınlaştırıyor diye okudum bi yerde doğruluk payı yok mu? Endişeliyim bu konuda :KK64: Bir de kaç kiloyla başladığını öğrenebilir miyim:KK16:

Back
X