• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyenden tüp bebek sürecine destek beslenme tavsiyeleri

Merhaba dilinize yüreğinize sağlık öncelikle verdiğiniz bilgiler çok kıymetli çok teşekkür ederim ☺️ benim bir kaç sorum olacak eğer cevaplarsanız çok sevinirim yaşım 33 amh 0,43 tüp bebek tedavisindeyim regl dönemimde 5 yumurta vardı ama ilaçlara 4 tanesi tepki verdi opuda da 4 yumurta toplandı maalesef sadece 1 tanesi olgun ve döllendi henüz kalitesini de bilmiyorum beslenmeme dikkat ettim hergün 1 adet haşlanmış yumurta,havuç,çiğ badem,çiğ kabak çekirdeği,kefir,kuru incir vs ama neden sadece 1 tanesi olgundu aklım almıyor bana verebileceğiniz bir tavsiyeniz varsa çok sevinirim 🙏🏻
Merhaba benimde 10 yumurtadan 4 ü döllendi ve yalnızc 1 tanesi kaldı bu süreçte ek takviye almak önemliymiş bende sonradan anladım pharma supra life eş paketi şeklinde alabilirsiniz dilerseniz yada araştırıp farklı bir takviye kullanın bence özelde bir doktor transfer öncesinde de kullanmamı önerdi

Back