Bisküvili kolay pasta

Nevreste

Yeniden ☀
Yönetici
Editor
16 Ağustos 2010
297.575
615.037
1.423
Malatya
BİSKÜVİLİ KOLAY PASTA
$942362_474219269314607_710322727_n.webp
MUHALLEBİSİ;
2 yemek kaşığı nişasta
3 yemek kaşığı un
1 litre süt
Yarım su bardağı toz şeker

Muhallebi yapılışı Bir tencereye alınıp karıştırarak pişirilir ocaktan alınır. ( kıvamı size sulu gelebilir kremşanti koyunca koyulaşıyo ) muhallebiyi piştikten sonra karıştırılarak 3 dk bekletilir içine bir paket toz krem şanti koyup 3 dk iyice mikserle çırpılır.

-İstediğiniz bisküviler kakolu sade süte batırıp dizilir
-Aralarına dilimlenmiş muzlar eklenir
-Pastanın üstünü isteğe göre badem ceviz fındık toz fıstık toz çikolata vs süsleyebilrisiniz
-Pastamızı istediğiniz kadar katlı yapabilirsiniz afiyet olsun...

ALINTIDIR..
KAYNAK:tatlıdan tuzluya

çok güzel görünüyor elinize sağlık:16: ama ben şu muhallebiyi bi türlü tutturamıyorumm:2::2:

çok güzel canım, hafif bir tatlı
ben hep yapıyorum :=) acil durumlara birebir:31:

krem şanti her şeye renk ve tat verıyor :)
irmik tatlısının üzerine bile kullanıyorum ben
muhteşem bir lezzet, cennetten bir tat:37:
Çok haklısın canım:56::1:
ölçü aynı bu şekilde aslında ama bana biraz sulu gelmişti nişastayı sonradan arttırınca çok katı oldu ondan beceremedm ay ben beceriksiz yaaaaaaaaa:1::1:
Nişasta fazla olunca hemen koyulaşıyor:34:İstersen ölçüyü artırmadan dene:34:Yok canım olur mu herşey hemen öğrenilmiyor yaptıkça ilerletiyoruz.:16:Bak 3-5 yap bu muhallebiyi sonra ustası olursun:16:

Çok haklısın canım:56::1:

Nişasta fazla olunca hemen koyulaşıyor:34:İstersen ölçüyü artırmadan dene:34:Yok canım olur mu herşey hemen öğrenilmiyor yaptıkça ilerletiyoruz.:16:Bak 3-5 yap bu muhallebiyi sonra ustası olursun:16:
artık öyle denicem bakalm:1: ee 2 kere yaptım olmadı 5e kadar yolum var artıkk:1::1:

BİSKÜVİLİ KOLAY PASTA
Eki Görüntüle 698632
MUHALLEBİSİ;
2 yemek kaşığı nişasta
3 yemek kaşığı un
1 litre süt
Yarım su bardağı toz şeker

Muhallebi yapılışı Bir tencereye alınıp karıştırarak pişirilir ocaktan alınır. ( kıvamı size sulu gelebilir kremşanti koyunca koyulaşıyo ) muhallebiyi piştikten sonra karıştırılarak 3 dk bekletilir içine bir paket toz krem şanti koyup 3 dk iyice mikserle çırpılır.

-İstediğiniz bisküviler kakolu sade süte batırıp dizilir
-Aralarına dilimlenmiş muzlar eklenir
-Pastanın üstünü isteğe göre badem ceviz fındık toz fıstık toz çikolata vs süsleyebilrisiniz
-Pastamızı istediğiniz kadar katlı yapabilirsiniz afiyet olsun...

ALINTIDIR..
KAYNAK:tatlıdan tuzluya

Nevoşşşş sen beni öldürecen varyaaaa :56::56:

ellerine saglık nevosumm:54::54:
evet bende puding ile yapıorum ama böle daha cok olur sanırım muhallebisii

Back
X