- 30 Mart 2009
- 3.314
- 1
- 156
- Konu Sahibi gullerdiyari
-
canim bugün yaptim hemmencik atla gel bir tepsi yeriz afiyetlencokacimcoookSüpersin canım yaa çok güzel olmuss..:lepi:
Ellerine sağlık şimdi olsa iyi giderdi soguk soguk cokacimcoookcokacimcoook
ah keskem su kk yi kazen abey daha gelistirse cok hosumuza giden seyleri birbirimize gönderebilsek aninda ne güzel olurdukaydirigubbakcemile5mmmmmmmm canım istedi yaaa ellerine sağlık zemuszemus
geceleri bu taraflara girmek istemiyorum yaaaa :umursamaz:
canim bugün yaptim hemmencik atla gel bir tepsi yeriz afiyetlencokacimcoook
cok tesekkür edrim canimopuyorumnanaktan
evet canim yerdik vallacokacimcoook zaten bugün onunla telle konusurken bir yandan yaptim bensiz yiyecen demisti:kedi:Canım benim sağol ayy keşke yakın olsak :gitme:
Funda sen ben yerdik 1 tepsiyi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Canım benim sağol ayy keşke yakın olsak :gitme:
Funda sen ben yerdik 1 tepsiyi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cok tesekkür ederim canimopuyorumnanaktansüpersin ellerine sağlıkkk
:kedi::kedi:evet incim canim biliyorum senin cok sevdigin bir pasta ama söz en kisa zamanda gelirsen yapacam sanakiz sende ne doymazsin kaydirigubbakcemile3bak gaza getirrme kalkar yaparim hemenzemuszemus
dermisimmmmmmmmm:umursamaz:
ama bu bu bu bugece banada yapilmazdi yengosum pirlantam hemide bu saate hemide cukulatali olarak tek sevdigim tarifle karsimami cikilir ya:sinifsinif:
nayir nolamaz biri beni cimdiklesin:gitme:
ellerine emegine saglik yyengosum pirlantam demekki benimle telde konusurken hatzirladigin buydu on parmaginda on marifet gacu senicokacimcoookopuyorumnanaktan
kiz sende ne doymazsin kaydirigubbakcemile3bak gaza getirrme kalkar yaparim hemenzemuszemus
dermisimmmmmmmmm:umursamaz:
ama bu bu bu bugece banada yapilmazdi yengosum pirlantam hemide bu saate hemide cukulatali olarak tek sevdigim tarifle karsimami cikilir ya:sinifsinif:
nayir nolamaz biri beni cimdiklesin:gitme:
ellerine emegine saglik yyengosum pirlantam demekki benimle telde konusurken hatzirladigin buydu on parmaginda on marifet gacu senicokacimcoookopuyorumnanaktan
incitanem sakın yapma düğün resimlerine baktım kilo almışın tatlım doğum da yapmışsın amma olsunnn tikatt etttt
Hehe yaa canım sorma ne doymazım ben kaydirigubbakcemile3
ßak ßak yengen telde konusurken yapmıss bence sende şimdi yaparsın :lepi:
ßen ufak ufak burdan kaçim Funda beni çimdikleyecek kaydirigubbakcemile
aman tiramissum sen istersinde ben yollamammi ah aha bu uzakligin gözü kör olsunbanada yollayın ya bende sewerım bu tarz tatlıları :)))))
ay cok guzel gözüyor ya ellerine saglık :))))))))
amma kuzum çok işe yarıyor inan ben çok kilo almıştım ve annem pat diye söyledi bi gün inan 10 kilo verdim sende bu sayede zayıflarsın belkimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?