Kekler - Pastalar bisküvili pasta ( resimli)

gullerdiyari

hayat beni nden yoruyosun
Kayıtlı Üye
30 Mart 2009
3.314
1
156
Misafirlerime yapiyorum cok begeniyorlar hatta aralarindakinin bisküvi olduguna inanmiyorlar
deneyin derim arkadaslar.
aslinda ben bunu cikolatali bisküvi ile yapiyorum ama evde kalmamis buda cok güzel oldu her ikisiylede yapabilirsiniz.

malzemeleri hazir edin. kremsantiyi hazirlayin.

bir paket pötibör bisküvi
muhallebi icin 1 litre süt
7 y.k. kasik seker
6 y.k. kasik dolusu un
4 y.k kasik kakao
1 vanilya sekeri arzu edilirse
1 bardak ayriyeten sekerli süt.
üstü icin kremsanti
ve cukolata

Bir tencereye 1 litre sütü dökün isinmaya baslasin bir yandan tepsiye bir sira bisküvi dizin.
daha sonra 7 kasik sekeri unu ve vanilyayi ekleyip devamli karistirin kaynamaya yakin kakaoyuda ekleyip karistirarak pisirin ocaktan indirin.
tepsiye siraladigimiz bisküvileri ayriyeten bir barda sütü birazcik ilitip icine 1 y. k. seker koyarak üzerine gezdirin hepsini deyil ve muhallebinin birazini bisküvilerin üzerine dökün.
tekrar ayni islemi yapin 3 kat bisküvi olacak en son muhallebiyide döktükten sonra sogumaya birakin.
biraz soguyunca kremsantiyi üzerine sürdükten sonra cikolata rendeleyip buz dolabinda 2 saat bekletin.
misafirinizin gelecegini biliyorsaniz aksamdan yapin daha lezzetli oluyor.
afiyet bal seker olsun.

bu ilk asma

en son bisküvilerin üzerine muhallebi dökülmüs hali

tepsideki en son hali

eveet simdide servis zamani

afiyet obal seker olsun arkadaslaropuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Süpersin canım yaa çok güzel olmuss..:lepi:
Ellerine sağlık şimdi olsa iyi giderdi soguk soguk cokacimcoookcokacimcoook

Süpersin canım yaa çok güzel olmuss..:lepi:
Ellerine sağlık şimdi olsa iyi giderdi soguk soguk cokacimcoookcokacimcoook
canim bugün yaptim hemmencik atla gel bir tepsi yeriz afiyetlencokacimcoook
cok tesekkür edrim canimopuyorumnanaktan

mmmmmmmm canım istedi yaaa ellerine sağlık zemuszemus
geceleri bu taraflara girmek istemiyorum yaaaa :umursamaz:
ah keskem su kk yi kazen abey daha gelistirse cok hosumuza giden seyleri birbirimize gönderebilsek aninda ne güzel olurdukaydirigubbakcemile5
cok tesekkür ederim canimopuyorumnanaktan

Canım benim sağol ayy keşke yakın olsak :gitme:
Funda sen ben yerdik 1 tepsiyi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kiz sende ne doymazsin kaydirigubbakcemile3bak gaza getirrme kalkar yaparim hemenzemuszemus
dermisimmmmmmmmm:umursamaz:
ama bu bu bu bugece banada yapilmazdi yengosum pirlantam hemide bu saate hemide cukulatali olarak tek sevdigim tarifle karsimami cikilir ya:sinifsinif:
nayir nolamaz biri beni cimdiklesin:gitme:
ellerine emegine saglik yyengosum pirlantam demekki benimle telde konusurken hatzirladigin buydu on parmaginda on marifet gacu senicokacimcoookopuyorumnanaktan

incitanem sakın yapma düğün resimlerine baktım kilo almışın tatlım doğum da yapmışsın amma olsunnn tikatt etttt

:kedi::kedi:evet incim canim biliyorum senin cok sevdigin bir pasta ama söz en kisa zamanda gelirsen yapacam sana
evet canim yaa ikisine ari zamanmi hem seninle konustum hemide bunu yaptimzemuszemus
bana böyle güzel sözler söyler durursan simaracam valla:kedi:
öpüyorum canim kocamanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Hehe yaa canım sorma ne doymazım ben kaydirigubbakcemile3
ßak ßak yengen telde konusurken yapmıss bence sende şimdi yaparsın :lepi:
ßen ufak ufak burdan kaçim Funda beni çimdikleyecek kaydirigubbakcemile

incitanem sakın yapma düğün resimlerine baktım kilo almışın tatlım doğum da yapmışsın amma olsunnn tikatt etttt

mafoldumbenah ah bacim sorma öyle oldu valla kiloyu bi aldim ama veremedimmafoldumbennapiim canim saolsun can bogazdan gelirmisyerimsenibenama bogazdanda gider tabiikidemafoldumbenama sende pat diye yüzüme vurdun kiz böylede yapilmazkikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

banada yollayın ya bende sewerım bu tarz tatlıları :)))))
ay cok guzel gözüyor ya ellerine saglık :))))))))

amma kuzum çok işe yarıyor inan ben çok kilo almıştım ve annem pat diye söyledi bi gün inan 10 kilo verdim sende bu sayede zayıflarsın belkimmm

banada yollayın ya bende sewerım bu tarz tatlıları :)))))
ay cok guzel gözüyor ya ellerine saglık :))))))))
aman tiramissum sen istersinde ben yollamammi ah aha bu uzakligin gözü kör olsun
yakin olsak ne güzel yanina birde cay ohcokacimcoook:içelim:
canim cok tesekkür ederimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

amma kuzum çok işe yarıyor inan ben çok kilo almıştım ve annem pat diye söyledi bi gün inan 10 kilo verdim sende bu sayede zayıflarsın belkimmm

opuyorumnanaktansaka yapiyom kiz görülen köy kilavuz istemezki siskoyum biliyorumda ama iste bir basiman gecen olaylar ikinciside aburcubur kolik olarak vermem zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…