• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bismillah sağlık için su orucu

halacocuksun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
6.661
9.348
198
Ameliyat olmam gerekir diye çok korkuyorum bu yüzden su orucuna niyet ettim umarım apandisit sorunum ortadan kalkar . En son dün akşam saat 18-19 arası akşam yemegimi yedim.

1. Günün sabahı
Sabah baş ağrım oldu kahvaltı zamanımda şu anda geçti .. hafif burnun tıkandı sinuslerimin dolduğunu hissediyorum.
Arada susadikca şu içiyorum . BA çıkabildim. ( Bunu yazmam gerekiyor ) .. çıkınca kendimi daha iyi hissettim.

Kilom ise 67-68 arasında değişiyor

Alıntıdir.
Sağlık, ahlak, akıl, din ve ilmi anlayışın tüketilen besine bağlı olduğu çok eskiden beri bilinmektedir. Verimli topraklarda yaşayanlarda genellikle kabalık, zihinsel ve fikri zayıflık, davranışlarda aşırılık görülür. Çünkü çok besin tüketenlerin vücudunda atıklar birikir, biriktikçe çürümeye başlar, kanı kirletir. Dolayısıyla cilt rengi bozulur, aşırı kilo almakla beden çirkinleşir, zihin körelir, fikirler sığlaşır; idraksizlik ve gafillik galip gelir. Çorak topraklarda yaşayanların bedenleri hafif, yüzleri güzeldir. Tenleri saf ve temiz, ahlâkları güzel, davranışları ölçülü, anlayışları mükemmel, düşünceleri derindir. Açık zihinleri ilim ve hakikati çabuk kavrar.

Karnım bir ara çok açıktı halsizlestim ama yemedim ....şu an şuna karar verdim ..sadece karpuz yiyeceğim misal şimdi yemeye başlıyorum :)

Enerjim bir ara yükseldi bir ara düştü
...1 saat kadar uyudum toksinlerden arınma sürecime yoğurt ve kirazda eklemeye karar verdim ..açlık hissetmiyorum ama çocuğuna kirazli yogurt yapmıştım arta kalanını yedim yedikten sonra açlık hissettim birazdan karpuz yerim o yüzden

2 kase yoğurt ve çok fazla karpuz yedim kendimi iyi hissediyorum sadece karnım çok şişti ...karpuz sonrası oluyor zaten..onun harici kendimi çok iyi hissediyorum böyle ferahlamis gibi

Enerjim akşam çok iyiydi karnım açıkmadi bir duş alayım dedim duştan sonra halsizlestim ve karnım acıktı...ılık duş almak gerekiyor ben kaynar su seviyorum buda midemin sıvı dolmasına sebep olmuş oda açlık hissine yapacak bir şey yok ...daha dikkatli olucam

Gece uykum gelmedi bende gece ikiye kadar biraz kendime vakit ayırdım biraz ders çalıştım. Gece karnımın açlığını hissettim hafiften . Sabah 06 da uyandım ve çok dinç bir şekilde normalde 24 saat çalışmış nöbetten Cikmis gibi uyanırım gözümü açamam zorla kahvaltı hazırlarım şimdi çok dinctim. Geceden hazırladığım aydın kuru incirini hakiki zeytinyağı ve elma sirkeli suda beklettim bu sabah o incisi yedim ...bu arada hiç bir şekilde sabah açlık hissetmedim eşime tost hazırladım normalde ona tost hazırlarken canım çok çeker sucuklari çiğ yemek isterim o kadar canım çeker ama hiç çekmedi canım aksine mideme ne eziyetler ettiğin aklıma geldi arınma gününün devam ediyor ..dün sabah 67.7 kilo idim bu sabah 66.7 kilo geldim ..kendimi hafif ve daha dinamik hisseidyorum şimdi ders calisicam

Eklentiler

• 2021-06-29-06-12-16-426.webp
    2021-06-29-06-12-16-426.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 28
Sabah canım istedi yemek .. istediğim kadar karpuz ve bir kase yoğurt yedim ..

Canım karpuzu bile fazla yemek istemedi ama yinede yeme isteği varya insanda sırf ondan çok yedim .

Bende 38 saat önce su orucuna başladım fakat sadece su içiyorum. Şu saate kadar çok şükür açlık hissetmedim. Benim bildiğim eğer amaç sadece zayıflamak değil aynı zamanda sağlık ve hastalıklardan kurtulmak ise birşey yemememiz gerekiyor

Canım konunu yeni görüyorum. Nasıl gidiyor? Rahatsızlığın ne durumda? Kilo vermen devam ediyor mu?
Kuzum 3 günluk açlık az yeme sonrası rahatsizligim geçmişti sonrası yine normal yemeye deabm ettim kilom artmadı azalmadı . Bu aralar yine baslayacagim bir şeylere kilo vermeye yönelik olacak ve az yemek yürüyüş inşallah

Kuzum 3 günluk açlık az yeme sonrası rahatsizligim geçmişti sonrası yine normal yemeye deabm ettim kilom artmadı azalmadı . Bu aralar yine baslayacagim bir şeylere kilo vermeye yönelik olacak ve az yemek yürüyüş inşallah
Anladım ya çok geçmiş olsun. İnşallah evet o şekilde iyi olur bende şu sınav geçsin bu tip şeylere başlamak istiyorum. Yiye yiye varil gibi oldum 😁

Back
X