- 20 Eylül 2020
- 1.959
- 6.603
- 158
Hanımlar merhaba. Bugün 4 yaşındaki kızımın okulundan aradılar kızınızın saçında bit gördük sirkeler de var diye. Dünya başıma yıkıldı o anı size anlatamam hala atlatamadım. Koşa koşa gittim aldım diğer arkadaşlarına söylemedik dedi. O tamam öğretmenlerine de söylemedik dedi ama biliyorlardır bence. 3 tane öğretmeni var illa ki gördüler tamam ayıp değil ama vallahi ilk kızımdan çıkmasına öyle üzüldüm ki size anlatamam. Diğer arkadaşlarında var mıymış dedim bugün gelenlerde yok gelmeyenleri yarın kontrol edeceğim dedi. Ya kimden nasıl geldiği önemli değil tabi olmuş bi kere okullarda yaygın bir durum. Ama kabağın kızımın başında patlamasını ben neden aşamıyorum
biz öyle çok dışarı çıkıp birileriyle görüşen insanlar da değiliz ki. 1,5 yaşında kızım var onda 2 tane bit çıktı sirke yok. Zaten onun bi tutam saçı var. Benden de 3 tane çıktı başka yok. Bu arada paranit aldım sürdüm beklettim bu saate kadar bit tarağıyla taramaktan saç diplerim yara oldu. Kızım uyurken bide saçlarına bakıyorum sirke kalmış mı diye 5-6 tane buldum daha da yok. Ay kafayı yicem başka ne yapabilirim. Nolur bana biraz normal okulda olur falan siz de diyin de. İçimi bi türkü rahatlatamıyorum. Bu aradaaaa ne kızımda ne bende kaşıntı hiç olmadı. O yüzden ben bişey anlamadım. Onu da en son 4 gün önce yıkamıştım genzi dolu öksürüyor falan diye dün yıkamadım bugün yıkayacaktım. Ya ben kötü bi anne miyim? İhmalkarlık mı bu? Ben bide her sabah saçlarını tarıyorum bu kızın nasıl görmem
küçükte var sabahları evden bi çıkışımız var gözlerim her yere aynı anda bakıyo aklımın ucundan bile geçmedi ki böyle bişey olacağı. Saçlarını didiklemezdim hiç. Hayatımda ilk kez sirke gördüm ben onu kepek sanardım mesela bide. Vicdan azabı da yapıyorum, ilk kızımdan çıktı böyle bi durum rencide edilir mi veya okulda mimlenir mi? Bir yandan da çok normal olabilir sanki isteyerek mi oldu diyorum. Nolur bana bişey diyin moral olur, şunu şunu yap deseniz olur, öneri eleştiri ne varsa ama eleştiriye şu an hiç müsait değilim onu sonra yapın vallahi daha çok bunalıma girerim