• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bit derdi 😢😦

konuyu kaşına kaşına okudum :63: alt tarafı bit şampuanıyla yıkayacak çocuğun saçını ya o ne sorumsuz bir kadın. valla açık açık söyleyin çocuğa da size de eşinize de bulaşır.hem o çocukcağızda da deri hastalığı yapar temizlemezse annesi.

Merhaba hanımlar.
Eltimin ilk okula giden kızı var bitlenmiş dün akşam bizdeydi resmen kafasında geziniyorlar😓😲☹ Bit sirkee,,,
Nefret ederim ya.huylanırım çok Her akşam kızımla oynamak için geliyor. Ve geçen yıl komşumuzun çocuğu rahatsızlandı kulağından 3 tane bit çıkarmış doktor çok korkuyorum kızlar ne yapacağımı bilmiyorum 😢😢 kızım 3,5 yaşında. Çocuğa gelme diyemem yazık ne suçu var çocuğun . Annesi desem temizlemez uğraşmaz çocuğun saçları gür uzun kestirmez. . Ne yapayım bilmiyorum kızımda yok baktım zaten azıcık saçı var ama tedirginim tecrübeli anneler ne yapayım.
Çocuğa gelme diyemezsin de annesine bit olayını çözmeden bize gonderme diyebilirsin.
Çocuğa bakmayacaksa niye doğurmuş. Herkes çocuk doğuruyor da herkes anne olamıyor malesef

Bazi arkadaslar yazmis ogretmeniyle gorusun diye ama ogretmeni nasil farketmedi.o cocuk surekli kasinir.
Herneyse bence de ogretmenle irtibata gecin.en temiz yontem.en azindan darilmaca gucenmece de olmaz.

Alın bi bit şampuanı verin. Benim kızda bitlenmişti bu şampuan çok iyi geliyor dersiniz utandırmamak istiyorsanız da.

tamda geçen gun anneme artık bıt yok eskısı kadar dıye hayıflanıyordum.eskiden sabunla temızlık olsada yıne bıtlenırdık.iyi birşeymiş aslında. şimdi kımyasallara gelmıyorlar zaten.bağısıklık kazandılarsa ıyı bişey değil tabi:63:

kulak arkalarına lavanta yağı sürün

Ne alınması ya bitten alınsın eltin. Utanmıyorlar da. Hayret bir şey.. Bence görüşmeyin. Babaanne varsa onu arayın ya da eşiniz desin. Yazık çocuğa da beynini yer o bitler. Bütün evi sarar bakmazsa. Çamaşıra dökülenden 2 hafta yaşıyorlar. 90 derecede mi ölüyor bitler. Hiç riske girmeyin. Bana da kuzenimden geçti geçen sene. Saçım belimde, gür. Eczacı kestir dedi ama kesmedim. Bit spreyi, şampuan, sirkeli su ile kurtuldum. İnsan kendinde görmüyor da. Çok tiksinmiştim o zaman.

Back
X