Bit sorunu

Parpalimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
245
47
98
31
Merhaba hanımlar.Bugün bi yakınımız 8 aylık kızımın kafasında bitin yavruları olduğunu farketti bende gördüm dolu kafası.Büyümeye dönmüs olanlarda var.Nasil bulastı anlamadım evin içnde.Eczane kücük diye ilaç vermedi napailirim fikri olan varmı

8 ayliksa saci pek fazla değildir. Elinizle hepsini ayiklayin ve oldurun. Bunu her gun yapin. Yastik, nevresim v.s. degistirip yikayin. Bu sekilde bir hafta gecmeden kurtulursunuz.

Kendi saçlarınıza eczanedeki şampuan dan kullanın. Bebeğin saçları kesmek istemiyorsanız o şampuanın tarağını kullanarak temizleyin.

Yavrum benim.masallah bir misafir ya da gittiğiniz bir yerden bulaşmış olabilir mi

eltimin kizinda bi ara olmustu ama gecti diyodu eltim.bi ozin verse temizlemeye calisicam durmuyoda.yine sorcam eczaneye taragi vardir belki
Eltinizin kızının biti geçmiş ama sizin minnosa geçmiş..çocuktur olur ama annesinin daha özenli davranması gerekirdi.bence bir doktora götürün dermatolog falan...illa ki bir çözümü vardır:)

Eltinizin kızının biti geçmiş ama sizin minnosa geçmiş..çocuktur olur ama annesinin daha özenli davranması gerekirdi.bence bir doktora götürün dermatolog falan...illa ki bir çözümü vardır:)
Tesekkurler canim bi arastirim yakinimdaki hastaneleri

Geçmiş olsun öncelikle
Bende hamileyken bitlenmistim öğretmenim de
Sizde de vardır muhtemelen
Bebeğin saçını jiletle kesin
Kendinizde bit şampuanı kullanin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…