Hamile kalmak için TSH

Bence şu an sizin mutlaka ilaç kullanmanız lazım bana öyle geliyor
Evet sizi dinliyip tekrar gidicem doktora .çünkü bende arastriyorum her yerde en az 2 veya 3 diyor benimki bu değere yakın değil dedim bı konu acıyım Daha iyi yardımcı olurlar bana dedim tsk ederim 🦋

Merhaba kızlar
Benim sorum söyle bir kaç aylardır saç dökülmesi yaşıyorum ve ne yapsam durduramadim saçlarımda açıklık var artık
Bir taraftan bebek istiyorum TSH değerim sürekli oynuyor geçen 4 kusur şimdi 5 faln dahiliye ilaç vermedi hamile kalmak için sknti olmaz dedi ama içim rahat değil .saçlarım oda ona bağlıyorum önceden yasamadim bu durumu dökülse bile asla açıklık yoktu varmı yadayan veya fikri olan .tşk ederim şimdiden yazan arkadaşlara 🌸
İyi bir doktora görünün öncelikle, ben hipotroidi hastasıyım ilaç kullanıyorum doktorum da düzenli kullanmamı söyledi bizde bebek istiyoruz

Merhaba kızlar
Benim sorum söyle bir kaç aylardır saç dökülmesi yaşıyorum ve ne yapsam durduramadim saçlarımda açıklık var artık
Bir taraftan bebek istiyorum TSH değerim sürekli oynuyor geçen 4 kusur şimdi 5 faln dahiliye ilaç vermedi hamile kalmak için sknti olmaz dedi ama içim rahat değil .saçlarım oda ona bağlıyorum önceden yasamadim bu durumu dökülse bile asla açıklık yoktu varmı yadayan veya fikri olan .tşk ederim şimdiden yazan arkadaşlara 🌸
Ayrıca sağlıklı bir gebelik için tsh üçün altında olması gerekiyor

Evet sizi dinliyip tekrar gidicem doktora .çünkü bende arastriyorum her yerde en az 2 veya 3 diyor benimki bu değere yakın değil dedim bı konu acıyım Daha iyi yardımcı olurlar bana dedim tsk ederim 🦋
Rica ederim ne demek ilacı kullanınca sizde çok rahatlarsınız her anlamda ben de kilo kaybı oldu bağışıklığım boşaltım sindirim sistemim heo düzenlene girdi inşallah sizde de öyle olur ☺️♥️

Ben baya zayıfım o zamn düşük veriri banada
Benimki dış gebelik den alındı bebek Zarar vermiş tüpe doktorum aldi sagligim için tekrar yerlesrse oraya riskli diye
Bende zayıfım düşük verir evet size de yaa onla geçmiş olsun benim sağdan oldu dış gebelik o tüp duruyor sol kapalı

Rica ederim ne demek ilacı kullanınca sizde çok rahatlarsınız her anlamda ben de kilo kaybı oldu bağışıklığım boşaltım sindirim sistemim heo düzenlene girdi inşallah sizde de öyle olur ☺️♥️
İnşallah canım herşey düzene girer de sağlıklı hamilelik geçiririz 🤲🏻♥️

Benim de tsh 5.6 cıkmıştı hiç de bir belirti yoktu el ayak üşümesi dışında. Kadın doğum Dr acil ilaca başlaman lazım tehlikeli dedi. Ama dahiliyeci çok önemsemedi bundan dolayı cocuk olmuyor diyemem dedi ama ilaca başlattı yine de. Bakalım bi aydır kullanıyorum çarşamba kan vericem yine değişimi görücez 🥲

Back
X