- Konu Sahibi kafanereyebizoraya
-
cnm benim çok sevindim senin adına gözün aydın :)
ben de iyi bilirim uzaklığı, erkek arkadaşımla ayrı şehirlerdeyiz biz de..
her otobüs terminaline gittiğimde sarılır ağlarız
bir haftanın tadını çıkar
bol bol eğlenin sarılın sımsıkı bibirinize
inşallah bu hevesınız bır omur boyu devam eder.. bende bugun nısanlımı gonderdımuzaklık nedır cok ıyı bılırım... cok sevındım tatlım.. sarıl onaa ve saatlerce hıc ayrılmaa.. gerekırse sabahlara kadar otur onu ızle... ben oyle yapıyorum yani...
sızde en kısa zamanda kavuşursunuz ınşallah sevdığınıze
bende uzuntuden aglıyorum senın ıcın ıcıne sıgmıyor aglıyorsun... ama konunu okudugumda sankı nısanlım gelıyormus gıbı sevındım bılıyomusun... bır yerlerde ıkı seven kalp bulusuyor bu cok onemlı... ınsallah hersey gonlune gore olur tatlım.. aç camı bagırrrr ıcını dök.. kımse ıcın kısıtlama kendınıı
dogunal gerçekten çok ıçten dılıyorum ınşallah sızde en kısa zamanda kavuşursunuz tekrardan
hem evlenıyormuşsunuz galıba ne mutlu sıze hep beraber olcaksınız az kalmış
ben şımdıden onu bırakıp nasıl dönerım dıye düşünüyorum bırazda ona ağlıyorum
onu gördüğümde bırakamam
hep sorunlar oldu gıdemedım ama şuan okadar mutluyum kı sağlıklı düşünemıyorum garıbım o herşeyden habersız
çok özledım yeter artık dıye mesaj atıyor bı duysa
çok teşekkür ederım sana mutluluğumu paylaştığın ıçın
ben nısanlım yanıma geldıgınde ayrılmamaıza 3 gun 2 gun 1 gun dıye sayıyorum..:'( hele son gun yuzumu kımse gulduremıyor su an oldugu gıbı... ama sen benım yaptıgımı yapmaa her gunun tadını cıkar ve donusunu dusunme.. sankı hep onunla kalıcakmıssın gıbı hayal et.. evet tatlım evlenıyorum 2 ayım kaldı nasıpse.. allahsanada nasıp etsın ınsallah
Ben de sevdiceğimi 2 hafta göremedim buluşmaya giderken burnum sızladı resmen.
1 haftanın sonunu hiç düşünmeden her saniyeyi doya doya yaşayın. Mutluluğunuz daim olsun.
ooohhhh mutlu mesut geçirin günlerinizi
şimdiden ayrılığı dert edinme
gönlünce yaşa
haa bi de sevgiline belli etme sürpriz yap
umarım belli etmeden durabilirsin şu an tahmin ediyorum etrafa deli gibi gülücük saçıyorsundur
sevgilinin yüz ifadesini merak ediyosun ya, ben söyliyim .. dumur olcak
benim de sevgilim almanyaya gelmişti 2 ay önce, sürpriz yapmıştı birden karşıma çıkmıştı ama yemin ediyorum kalp krizi geçiriyordum az dahatam 2-3 saat şoktan çıkamamıştım sen kimsn nasıl geldin ne zaman geldin filan diye....
aynı şeyleri şşimdi senin erkek arkadaşın yaşıcak
mutluluklar canm o an ki mutluluğunuz ömür boyu unutulmayacak emin ol, ben hatırladıkça gülümsüyorum hala görüp de delirdiğim hallerimi
evet benımkıde çok şaşırcak çoook emınım bundan bır ay önce felan konusu olmuştu bılıyor benım delı olduğumu
sakın öyle bırşey yapma bak kalp krızı geçırırım dayanamam kaldıramam demıştı
ben senı sakınleştırırım dedım ama hıç beklemıyor şuan gıtmemıı.
daha demın konuştuk çok kötüyüm doğum günümde gelemıyorsun söz vermıştın dedıı
ben tuttuğum her sözü tutarım aşkım gelıyorum dıyemedım
ona verdığım hıç bır sözü tutmamazlık etmedım ben bunuda tutucam ınşallah
hiçbir şekilde çaktırma o zaman gideceğini.. hatta benimki almanyaya gelmeden 1 gün önce lüzumsuz bişeyden kavga çıkarmıştı, 1 gün boyunca hiç görüşmemiştik.. meğersem ben onu aramayayım da anlamayayım diyeymiş
çok akıllıca valla
bende 10mayıs arkadaşımın doğum günü var pek ısteklı bı şekılde gıt dememıştı, oraya gıdıyorum dıcem
bılıyorum sesını çıkaramıcak ama ıçten ıçe kudurur
bellı etmemem lazım ama hala yüzümde şu salak ıfade varsırıtıyorum durup dururken
sıkcaksın artık dişini
çünkü sonunda çok çok mutlu günler sizi beklio :124:
gidip geldikten sonra da yaz mutlaka gelişmeleri tamam mı? hatta dumur olduğu anı görüntüleyebilirsen bomba olur, yıllarca anarsınız
ayyy adına cok sevındım canım ne güzel :)
Hasret tükenmez gibi , kavuşmak bir dakikaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?