Bitcoin Binance arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var

Aysendkmn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2020
293
215
53
27
Merhaba arkadaşlar eşim binance ye 6 bin para yatırdı ben karşı çıktım 2 haftada 10 bin oldu çekmesini söyledim çekmedi 6500 e düştü ben şahsen kumar gibi bişey olduğunu düşünüyorum o yüzden karşıyım haydan gelen huya gider hesabı para kazanmak o kadar kolay mı sanki çaba sarf etmeden sizin düşünceleriniz nedir bu konuda

Borsadan ve kripto paralardan bu dönemde kazanan da çok batan da. Ben borsa ile ilgileniyorum kripto paralar beni biraz korkutuyor.

Ben şöyle düşünüyorum gözden çıkarabileceğin seni üzmeyecek miktarda bir birikimin varsa -ki 6 bin normal bir meblağ oynamak için. - sıkıntı yapmaya gerek yok.
Haram helal inancı varsa bence uzak durulmasında fayda var. Haydan gelen huya gider dediğiniz için bunu dedim. Evet para kazanmak bu kadar kolay olmamalı. Birileri kaybederken sen kazanıyorsun.
Olay döviz biriktirmekten çok farklı gözümde.
Ama ben de seviyorum minnak paralarlar oynamayı. Daha fazla ytırmayacaksa bırakın uğraşsın çıkar yine

Katılıyorum. Kaybedince üzülmeyeceğiniz bir para olsun.Kısacası o parayı unutun.Kazancı çekip yatırıma devam işi borsada mümkün bu arada ama kripto da değil sanırım alt sat yapmak nasıl olur orada bilmem.

Kumar gibi bisey degil borsa gibi dusunun onlari takip etmekte bir emek yanlis tercih yada dogru tercih yapmakta risk kimse bunun icin kesin bir sekilde haramdir da demiyor borsada da bir anda hisse yukselebiliyor bir anda cakilabiliyor bu isleri cok bilmiyorsaniz size kumar gibi gelebilir o paranin degeri dussede bir zaman sonra yukseecektir kumarda kaybedersin biter gider

Ben de seviyorum ama sadece birikim olarak koyduğum parayı ekliyorum,bana lazım olan- kaybedersem zor durumda kalacağım bir miktarı oynamıyorum. Herkese de bunu tavsiye ederim, kredi çekip girmeye, borç harç ile girmeye ya da ihtiyacın olan parayla girmeye hiç gerek yok.

kendi kendinize mi öğrendiniz?

Telegram gruplara falan girdim, zamanla az biraz grafik yorumlama öğrendim, biraz YouTube kanallarında gezdim. Eşimle beraberiz bu işte de. Keyif alıyorum yani.

Bilmeyen biri için medyanın pompaladığı evini kaybetti, işini kaybetti haberleri haliyle korkutucu oluyor hak veriyorum. Ama o sistem öyle değil :)

kumar gibi değil
Ama eşiniz kripto paralar hakkında hiç bilgisi olmadan kumar gibi oynuyor muhtemelen.
Onlarda kazanmak için devamlı takip etmek , bir işte çalışır gibi bütün Enerjini vererek izlemek gerekiyor.
Kısaca uzun ve yorucu bir iş

Bitcoin değil de yasal olan yerlere altın yapın.
Bir kaç gün içerisinde 4 firma kendini kapattı.
Paraları alıp kaçtılar.
Ortada kalan insan sayısı hayli fazla.
Evet yükseliyor, iyi kar elde ediyor insanlar ama şu var; hesaplarınıza bloke koyulduğu an paranın sahibi siz olamazsınız.
Altın/ döviz gibi yatırımlar en azından yasaldır.

Bankalar el koyamaz.
Şahsen oynanması taraftarı değilim.

Benim 2000 TL var şuan . İlk yatırdığım zaman cuma günüydü 2000 TL ile girdim pazartesi 7000 TL olmuştu ama çekmedim 4000 TL kaldı . Faizi çektim ana para 2000 TL duruyor şuan . Biz 2000 TL ile batmayız birşey olmaz büyük bir rakam değil gitse de üzülmeyiz o yüzden ilgileniyorum. Ama tutup 20000 yatırmam mesela . Kaybedilen paranın sizi sarsmaması önemli burada . Kumar da değil ayrıca onu da söyleyeyim

kumar tarzı bir şey değil ama çok volatildir.
sokakta kaybetseniz ya da çaldırsanız üzülmeyeceğiniz miktardaki paralarla girilmesinde sorun görmüyorum. bilinçli, bilgili şekilde tabii ki.
ha bunlara evini, arabasını basan zeka anca türkiye'den çıkardı zaten o ayrı konu.
kredi çekmeyin, herhangi bir şeyi satıp da parasını buna yatırmayın. gereksiz bir miktar tercih edebilirsiniz. 6 bin lira sizin için az mı çok mu? buna siz karar verebilirsiniz sadece.

Mantıklı hareket edilirse para kazanabilir ancak borsa gibi düşebilir de zaman zaman. Bazı coinlerde aylarca beklemek gerekşyor kazanç için bazıları çok kısa sürede kar getiriyor mantığı bu.
Kaybettiğinizde üzülmeyeceğiniz ya da uzun süre dokunmasanız da sizi zora sokmayacak meblağlarla oynarsa sorun yok.

Bu tür şeylerin helal olması için manipülasyon ve spekülasyon yapılmıyor olması lazım.
Bu bilgi uzak durmam için bana yeter açıkçası.
Amaaa benim eşim de uğraşıyor az miktarla, eğlenceymiş.
Kazandığını kaybedip bırakır diye düşünüyorum.

Niye kumar olsun? Yazın birçok insan gram altını 500 küsürlerden almıştı bir anda 400lere çakıldı daha yeni yeni 500e yaklaşıyor. Bu insanlar da aylardır zararda kumar mı oynamış oluyorlar? Hiçbir yatırım aracı her zaman kazandırmaz. Riski göze alamıyorsanız yatırın paranızı B likit fona kafanız rahat etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…