Borsadan ve kripto paralardan bu dönemde kazanan da çok batan da. Ben borsa ile ilgileniyorum kripto paralar beni biraz korkutuyor.Merhaba arkadaşlar eşim binance ye 6 bin para yatırdı ben karşı çıktım 2 haftada 10 bin oldu çekmesini söyledim çekmedi 6500 e düştü ben şahsen kumar gibi bişey olduğunu düşünüyorum o yüzden karşıyım haydan gelen huya gider hesabı para kazanmak o kadar kolay mı sanki çaba sarf etmeden sizin düşünceleriniz nedir bu konuda
Merhaba arkadaşlar eşim binance ye 6 bin para yatırdı ben karşı çıktım 2 haftada 10 bin oldu çekmesini söyledim çekmedi 6500 e düştü ben şahsen kumar gibi bişey olduğunu düşünüyorum o yüzden karşıyım haydan gelen huya gider hesabı para kazanmak o kadar kolay mı sanki çaba sarf etmeden sizin düşünceleriniz nedir bu konuda
Katılıyorum. Kaybedince üzülmeyeceğiniz bir para olsun.Kısacası o parayı unutun.Kazancı çekip yatırıma devam işi borsada mümkün bu arada ama kripto da değil sanırım alt sat yapmak nasıl olur orada bilmem.Ben şöyle düşünüyorum gözden çıkarabileceğin seni üzmeyecek miktarda bir birikimin varsa -ki 6 bin normal bir meblağ oynamak için. - sıkıntı yapmaya gerek yok.
Haram helal inancı varsa bence uzak durulmasında fayda var. Haydan gelen huya gider dediğiniz için bunu dedim. Evet para kazanmak bu kadar kolay olmamalı. Birileri kaybederken sen kazanıyorsun.
Olay döviz biriktirmekten çok farklı gözümde.
Ama ben de seviyorum minnak paralarlar oynamayı. Daha fazla ytırmayacaksa bırakın uğraşsın çıkar yine
kendi kendinize mi öğrendiniz?Ben seviyorum şahsen.
kendi kendinize mi öğrendiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?