Bitcoin

Fsly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2020
688
301
33
31
Merhaba kizlar şuan çok kötüyüm bir süredir çocuk tedavisi görüyordum . Üç senelik evliyim eşimin evliliğimiz boyunca birçok hatası oldu ama hep bağışladim çok aşıktım çünkü . Ama bu son yaptığı beni bitirdi . Bitcoine bulaşmış üstelik keredi çekmiş batirmis. Ve hep içe girmisiz ben bunu öğrendiğim günden beri yıkıldım adamın umru değil . Ben ödeyeceğim merak etme diyor ama nasıl ödeyecek . Annemlere durumu anlattım kadın yıkıldı boşan dediler ama tepkiliydiler yani . Hani nasıl anlatsam kendi yükleri onlara yetermis gibi . Ve haklilarda kadın 50 yaşında temizliğe gidiyor . Eşime altinlarimi verip borcu kapatmayı teklif ettim kabul etmiyor . Ben halledeceğim diyor borç 36 bin civarında tabi fazlası yoksa . Kizlar ne yapayım ben bana bir akıl verin yüreğim yangın yeri ölmek istiyorum gerçekten ölmek istiyorum. Bir yandan çok seviyorum ama anlıyorum ki o beni sevmiyor birşey desem hemen hiddetleniyir . İş arıyorum yok yok yok . Ben ne yapacağım kizlar Allah rızası için bir akıl verin bana

Bitcoin olsun borsa olsun bilmediği işe bulaşıp batan çok. Şans eseri arkadaşı kazandıysa aa ben de gireyim deyip saçmalıyor insanlar.
Sizinki iyiymiş yine çok ama çok daha fazla kaybedenler var.
Ama sorun yatırım yapılan yerden ziyade kulaktan dolma bilgi ile herhangi bir yatırım aracına gözü kapalı atlayanlar.
Ben boşardım sanırım gizli kapaklı iş sevmem çünkü.

Birde kocan senden habersiz bu işlere girmesi çok yanlış. Daha öncede hataları oldu demişsin demekki adam hatalarından ders almayı bilmeyen biri ya böyle kabul edip bata çıka yoluna devam edicen yada yol verip kendine yeni bir yol çizeceksin. Burda devrete duyguların girerse kocanla devam edersin gibi duruyor ama aklını kullanmanı tavsiye ederim

Kuzu girdiği coin sağlam projesi olan bi coin ise toparlanma ihtimali var ama boş bi coine girdiyse gider o para. Şuan bitcoin genel olarak düşüşte ama ne zaman ne olacağı belli olmuyor
İnan hiçbir fikrim yok. Hani hiç anlamam kendinde anlatmaz ama adam resmen evi eksiyle gecindirmis

Borcu kapatmak icin altinlarinizi vermek istemeniz ne buyuk hata. Belki de elinizde suan baska bir birikim yok ve bu saatten sonra da bu ulkede bir sey biriktirmek imkansiz. Bosverin borcu nasil yaptiysa oyle kapatsin. Altinlarinizi vermeyin.

Kuzu girdiği coin sağlam projesi olan bi coin ise toparlanma ihtimali var ama boş bi coine girdiyse gider o para. Şuan bitcoin genel olarak düşüşte ama ne zaman ne olacağı belli olmuyor
İlk onda olanlar bile ne hale gelebiliyor işte. Hiç belli olmuyor bu işler.
Bir yerden dönmekte fayda var aslında.
Konu da gizli kapaklı iş yapması bence yıllardır coin değil yani.
Sadece şu an olan konu bu.

Merhaba kizlar şuan çok kötüyüm bir süredir çocuk tedavisi görüyordum . Üç senelik evliyim eşimin evliliğimiz boyunca birçok hatası oldu ama hep bağışladim çok aşıktım çünkü . Ama bu son yaptığı beni bitirdi . Bitcoine bulaşmış üstelik keredi çekmiş batirmis. Ve hep içe girmisiz ben bunu öğrendiğim günden beri yıkıldım adamın umru değil . Ben ödeyeceğim merak etme diyor ama nasıl ödeyecek . Annemlere durumu anlattım kadın yıkıldı boşan dediler ama tepkiliydiler yani . Hani nasıl anlatsam kendi yükleri onlara yetermis gibi . Ve haklilarda kadın 50 yaşında temizliğe gidiyor . Eşime altinlarimi verip borcu kapatmayı teklif ettim kabul etmiyor . Ben halledeceğim diyor borç 36 bin civarında tabi fazlası yoksa . Kizlar ne yapayım ben bana bir akıl verin yüreğim yangın yeri ölmek istiyorum gerçekten ölmek istiyorum. Bir yandan çok seviyorum ama anlıyorum ki o beni sevmiyor birşey desem hemen hiddetleniyir . İş arıyorum yok yok yok . Ben ne yapacağım kizlar Allah rızası için bir akıl verin bana
En sorumluluk sahibi insanlar bile bu batağa düştü malesef.
Ölmek isticek kadar dehşet bi olay değil bence ya
Yapmış bi hata şansını denemiş
Normalde de mi sorumsuz mesela evin giderleriyle vsyle ilgilenmez mi?
Başka kumar düşkünlüğü var mı?
Eğer bunlar yoksa insandır hata yapar tabi diğer hataları bilmiyorum ama bu konuda bunu çöz, bir daha yapma, bunu çözerkende bana yansıtma derim.

Esiniz bastan hatayi kredi cekip yatirim yaparak yapmis. Bu en acemilerin ana hatasi zaten. Daha önceki hatalarini da bilmiyorum, ama bu öyle kücük bir olay degil. Sizi daha büyük borclara da sürükleyebilirdi. Ve sizin de söz hakkiniz var o evde. Yani pat diye bosanin diyemem ama iyice ölcün tartin. Hala üstüne cikmaya calisiyorsa belli ki akillanmaya da niyeti yok

Bitcoin olsun borsa olsun bilmediği işe bulaşıp batan çok. Şans eseri arkadaşı kazandıysa aa ben de gireyim deyip saçmalıyor insanlar.
Sizinki iyiymiş yine çok ama çok daha fazla kaybedenler var.
Ama sorun yatırım yapılan yerden ziyade kulaktan dolma bilgi ile herhangi bir yatırım aracına gözü kapalı atlayanlar.
Ben boşardım sanırım gizli kapaklı iş sevmem çünkü.
Bende bosanacagim galiba ama çok korkuyorum çok aşırı korkuyorum bundan sonrasindan

İlk onda olanlar bile ne hale gelebiliyor işte. Hiç belli olmuyor bu işler.
Bir yerden dönmekte fayda var aslında.
Konu da gizli kapaklı iş yapması bence yıllardır coin değil yani.
Sadece şu an olan konu bu.
E orası öyle risk her borsada var.
Sonraki yorumum da gizli kapaklı iş yapmasınaydı canım.

Ben yaklaşık 1.5 yıldır bu işin içindeyim
Girdiğim güne göre çok çok kendimi geliştirdim. Bizim milletimizin en büyük problemi sürü psikolojisi. Ben etrafıma çok anlattım çok yön verdim. İlk söylediğim şey araştırma ve eğitim oluyor.
Bakın işin içindeyim ve neler hissettiğini anlayabiliyorum. Su an boşanmayin inanın tüm samimiyetimle bosanirsaniz çok üzülürüm. Ama takipte olun, pespese hata yaparsa o zaman degerlendirirsiniz. Ve bu teknolojiden uzak kalmayın birlikte öğrenin araştırın.
Muhtemelen eşinizin tek problemi gaza gelmek. Pişmanlığını zaman gösterir.
Ve şu an çok kazanan insanların tamamına yakını kaybetmiştir. Herkes kazandı esiniz kaybetti sanmayın. Konuşmak özel msjda atabilirsiniz
Çok canlar yandı intiharlar bile oldu ama hata önce insanın kendisinde - biz hepimiz bas bas bırak krediyi lazım olan para ile bile girilmez diye bağırıyoruz
Ben ilk etapta çok samimi bulduğum bir gruba denk geldim orası ile devam ediyorum sürekli takip öğrenme psikoloji kontrolü gerekiyor.
Benim arkadaşım giriş yaptı geçen yıl 5000tl ile girdi altin bozdu. Tesadüf eseri bir coin duymuş giriş yapmış 1 haftada 30000 yapti. Çek diye ayağını opmedigim kaldı. Çekmedi 1 kuruş çekmedi. 25000e düştü çekmedi. 10000 binde bile çekmedi. Sonra zarar etti şu an batiktir. Bir sürü hikayesi var sürekli dinamik ve öğrenmeye açık olmazsa kazanç ztn yok.

Birde kocan senden habersiz bu işlere girmesi çok yanlış. Daha öncede hataları oldu demişsin demekki adam hatalarından ders almayı bilmeyen biri ya böyle kabul edip bata çıka yoluna devam edicen yada yol verip kendine yeni bir yol çizeceksin. Burda devrete duyguların girerse kocanla devam edersin gibi duruyor ama aklını kullanmanı tavsiye ederim
Daha önceki hataları ailemle hep sorunu vardı ama nedeni yok ailem son derece iyi insanlar üstüne titrerler ama o sevemedi bir türlü nedensiz bir şekilde

Eğer luna olayına bulaştı ise gidip köprüden atlasa daha iyiymiş haketmis. Ama yine de masum bir taraf görüyorum arkadaş gazına gelmistir

Giden para çok yüklü değil bi şekilde toplanır asıl sorun habersiz kredi çekmesi,
Aynen öyle ama hiç umrunda değil . Ben ölüyorum burda aileme karşı mahcup durumdayım üç senedir idare ediyorum evime üstüme başıma birdey almıyorum bende sanıyorum hayat pahalı diye . Meğer adam borsaya basmış parasını

Borcu kapatmak icin altinlarinizi vermek istemeniz ne buyuk hata. Belki de elinizde suan baska bir birikim yok ve bu saatten sonra da bu ulkede bir sey biriktirmek imkansiz. Bosverin borcu nasil yaptiysa oyle kapatsin. Altinlarinizi vermeyin.
Bide atarlı istemiyorum ben halledeceğim diyor

Daha önceki hataları ailemle hep sorunu vardı ama nedeni yok ailem son derece iyi insanlar üstüne titrerler ama o sevemedi bir türlü nedensiz bir şekilde
Sevip sevmemesi konusunda bişey diyemem ama saygı şart. Yani ailene saygı kısmında sorun yoksa bitcoin de ilk gizli yaptığı bişeyse konuşulup atlatılabilir.

Bitcoinden hiç anlamam, eşinizi de affeder misiniz bilmem ama şu durumda altını eşinize borç kapatmak için vermek ennn büyük hata olur. Bırakın nasıl yaptıysa öyle ödesin, onun sorumluluğu. Siz altınınızı kötü günler için saklayın bana kalırsa.

Bitcoinden hiç anlamam, eşinizi de affeder misiniz bilmem ama şu durumda altını eşinize borç kapatmak için vermek ennn büyük hata olur. Bırakın nasıl yaptıysa öyle ödesin, onun sorumluluğu. Siz altınınızı kötü günler için saklayın bana kalırsa.
Öyle yapacağım

Back
X