Siz niye veriyorsunuz ki zaten ? Size mi sormuş bu işlere girerken ? Eğer boşanma durumu söz konusu değilse net konuşun ,kendine çeki düzen versin daha da içeri girmesin . Gerekirse ek iş yapsın .Bide atarlı istemiyorum ben halledeceğim diyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz niye veriyorsunuz ki zaten ? Size mi sormuş bu işlere girerken ? Eğer boşanma durumu söz konusu değilse net konuşun ,kendine çeki düzen versin daha da içeri girmesin . Gerekirse ek iş yapsın .Bide atarlı istemiyorum ben halledeceğim diyor
Nu belirtmemin nedeni tam bu süreç içerisinde bu olay meydana geldi . Tedavi masraflı bir iş olduğundan patlak verdi zaten . Hani hesabına baktım . Zaten halihazırda araba kredimiz var son iki ay kaldı bitmesine tam rahatladım derken bide bu çıktı şimdiNeden evinizdeki her sorunu ailenize anlatıyorsunuz??
36 bın o denmeyecek bir rakam değil 3 milyon borcunuz varmış gibi davranmayın. Denemiş olmamış. Hayır cocuk tedavınızın konuyla ne alakası var anlamadım onu neden belirtme ıhtıyacı hissettiniz ki?? Umarım bagımlılık boyutunda değildir.
Ben zaten kaybetti diye bu kadar yıkılmadım . Zaten kaybetmesini bu kadar dert etseydim altinlarimi vermeyi teklif etmezdim . Benim kızdığım konu benden habersiz iş çevirmesi ve üstüne üstlük üste çıkmaya çalısmasiBide çok merak ediyorum kazansaydı da benden gizli neden böyle bişey yaptın diye tepki gösterecek miydin??
36 bın ödenmeye ek bır borç degıl ama daha da batmaması için destegınıze ıhtıyacı var. Bir de bunu arkanızdan iş çevirme olarak düşünmeyin.Nu belirtmemin nedeni tam bu süreç içerisinde bu olay meydana geldi . Tedavi masraflı bir iş olduğundan patlak verdi zaten . Hani hesabına baktım . Zaten halihazırda araba kredimiz var son iki ay kaldı bitmesine tam rahatladım derken bide bu çıktı şimdi
Nasıl davranayim sizce hani dedim ben senin arkandayim istersen arabamızı satalım istersen altinlarimi vereyim . Ama böyle bir buyukleniyor bana . Bazen boşanma konusu açılıyor ben diyorum bırakacağım bazen bırak diyor sonra dönüp ben sensiz yaşayamam diyor . Annemde bu adam değişmez diyor . Çünkü benim bir önceki dogumumda bana manevi yönden baya zor zamanlar yasatmisti . Yani bana bir akıl verin36 bın ödenmeye ek bır borç degıl ama daha da batmaması için destegınıze ıhtıyacı var. Bir de bunu arkanızdan iş çevirme olarak düşünmeyin.
Pazartesi bankaya gidip ne kadar borcu varmış öğreneceğim kendisiyle birlikte . Tabi caymazsaBence borç 36 filan degil daha yüklü olabilir, siz emin misiniz miktardan?
Anksiyetem var. Şuan o kadar berbat durumdayım ki anlatamam size. Belki hastalığında etkisi var ondanda böyle oluyorum. Sanki hiç kapanmayacak mis sanki eşim hep oynayacakmis gibi . Vesvese geliyor sürekli36 bin için ölmek istemeyin lütfen gerçekten ,
Kendinizi toparlayın . Ödenmeyecek bir borç değil.
Kesin erteler öteler işi çıkar tedbir için hastaneye falana filana gidiyomus gibi yapın bankaya götürün. Olan olmus, ama durumu kontrol altında tutun bi daha girip daha çok batmasın. Kaybettikce giresi geliyo herkesin başında kumar hastalıgı.Pazartesi bankaya gidip ne kadar borcu varmış öğreneceğim kendisiyle birlikte . Tabi caymazsa
Öncelikle her şeyi ailenize yansıtmayın çünkü sonra aileniz eşinizi hesaba almadıgınsa sorumlusu siz olacaksınız. 2.sı bankaya gidip borcunu tamamen öğrenin taksıtlendırın bısey yapın olmadı bozdurun altınları sıfırlayın. Eşinizi karşınıza alıp konusun bunun bagımlılık oldugunu söyleyip psıkolojık tedavi almaya kabul ettirin şahsi fikrim.Nasıl davranayim sizce hani dedim ben senin arkandayim istersen arabamızı satalım istersen altinlarimi vereyim . Ama böyle bir buyukleniyor bana . Bazen boşanma konusu açılıyor ben diyorum bırakacağım bazen bırak diyor sonra dönüp ben sensiz yaşayamam diyor . Annemde bu adam değişmez diyor . Çünkü benim bir önceki dogumumda bana manevi yönden baya zor zamanlar yasatmisti . Yani bana bir akıl verin
Ben hep anneme anlattım yani şöyle çocukken bile . Galiba burda hataliyim ama ne bileyim işte sanki annem bana hep doğruyu söyler gibi geldi he zaman . Zaten aralariniyi değildi şimdi tamamen koptuBöyle riskli bir işe sizin onayınızı almadan krediyle girmesi çok yanlış. Sizin de koştur koştur ailenize yetiştirmeniz bir o kadar yanlış. Kocanızı boşamaya kesin karar vermeden evinizin içini kimseye anlatmayın. Siz yarın affeder unutursunuz, aileniz affetmez. Onların ilişkisine çok büyük zarar verdiniz. 36 bin de ödenebilir bir borç ne ölmesi. Sadece eşinizle ciddi bir konuşma yapıp durumu daha iyi takip edin yeterli olur.
Gelişmeleri buradan yazacagimKesin erteler öteler işi çıkar tedbir için hastaneye falana filana gidiyomus gibi yapın bankaya götürün. Olan olmus, ama durumu kontrol altında tutun bi daha girip daha çok batmasın. Kaybettikce giresi geliyo herkesin başında kumar hastalıgı.
DeniycemÖncelikle her şeyi ailenize yansıtmayın çünkü sonra aileniz eşinizi hesaba almadıgınsa sorumlusu siz olacaksınız. 2.sı bankaya gidip borcunu tamamen öğrenin taksıtlendırın bısey yapın olmadı bozdurun altınları sıfırlayın. Eşinizi karşınıza alıp konusun bunun bagımlılık oldugunu söyleyip psıkolojık tedavi almaya kabul ettirin şahsi fikrim.
Artık çocuk değilsiniz. Ayrı bir ailesiniz. Anneniz saf mantık yönünden bakar. Kaldı ki o da bir insan ve her zaman doğruyu bilecek değil. Sizin eşinize duygularınız da var. Her zaman saf mantıkla alınan kararlar bizi mutlu etmeyebilir. Duygularınızla affetmeyi seçebilirsiniz ama anneniz affetmez. Bu da size ders olsun. Evinizin içini anneniz de olsa kimseye açmayın.Ben hep anneme anlattım yani şöyle çocukken bile . Galiba burda hataliyim ama ne bileyim işte sanki annem bana hep doğruyu söyler gibi geldi he zaman . Zaten aralariniyi değildi şimdi tamamen koptu
Evet malesefki hala çok seviyorum çok. Ama ondan bunu göremiyorum. Bugün ağladım anne ben tekrar sevebilir miyim dedim . İçim gidiyor ama kendisi bitirecek beni .Artık çocuk değilsiniz. Ayrı bir ailesiniz. Anneniz saf mantık yönünden bakar. Kaldı ki o da bir insan ve her zaman doğruyu bilecek değil. Sizin eşinize duygularınız da var. Her zaman saf mantıkla alınan kararlar bizi mutlu etmeyebilir. Duygularınızla affetmeyi seçebilirsiniz ama anneniz affetmez. Bu da size ders olsun. Evinizin içini anneniz de olsa kimseye açmayın.