Bitcoin

Haklı değil ama herkes bu furyaya kapıldı.
Bu ekonomide herkes ek gelir arıyor. Ek iş yapmak gibi. Hatamı telafi edeceğim diyor. Bırakın kendi ödesin ki bi daha girmesin.
Altın verirseniz aman nasılsa ödeniyor der bi daha yapar.
Ama emin olun herkes bu furyada.
Ben de cripto para, maden va yapıyorum geçen seneye kadar altın almazdım.
İnşallah öder artık kredi ödemekten içim soldu gerçekten . Bundan önce araba kredisi vardı iki ay var onun bitmesine. Bide bu çıktı başıma ama adam kendinden emin bi gidebilsem bir vazgecebilsem ama olmuyor . Hep elestirirdim güçsüz insanları aman bir erkek için değermi boşa gitsin derdim şimdi çekiyorum işte .

İnşallah öder artık kredi ödemekten içim soldu gerçekten . Bundan önce araba kredisi vardı iki ay var onun bitmesine. Bide bu çıktı başıma ama adam kendinden emin bi gidebilsem bir vazgecebilsem ama olmuyor . Hep elestirirdim güçsüz insanları aman bir erkek için değermi boşa gitsin derdim şimdi çekiyorum işte .
Bak savunmuyorum ama erkek battıkça para arar.
Sen kredi ödedikçe altın teklif ettikçe o yapmaktan vazgeçmez. Girmekten evvel yapacağın ilk şey kıçını toplamamak.
Toplamazsan nasılsa ödenir diye cesaret edemez.
Bedel ödet. Gidemiyorsan da ki gitmek değil gitme tehdidiyle onu düzeltmek istiyorsun; aynı evde de bedel ödetmenin elli yolu var. Fevri ve heyecanlı davranıyorsun.

Bak savunmuyorum ama erkek battıkça para arar.
Sen kredi ödedikçe altın teklif ettikçe o yapmaktan vazgeçmez. Girmekten evvel yapacağın ilk şey kıçını toplamamak.
Toplamazsan nasılsa ödenir diye cesaret edemez.
Bedel ödet. Gidemiyorsan da ki gitmek değil gitme tehdidiyle onu düzeltmek istiyorsun; aynı evde de bedel ödetmenin elli yolu var. Fevri ve heyecanlı davranıyorsun.
Mesela ne yapayım bedel ödetmek için . ? Eşim aşırı vurdum duymaz ben mesela bu saatte ağlamaktan ölüyorum ama kendi içerde mışıl mışıl uyuyor

Mesela ne yapayım bedel ödetmek için . ? Eşim aşırı vurdum duymaz ben mesela bu saatte ağlamaktan ölüyorum ama kendi içerde mışıl mışıl uyuyor
Sorun bu. Sen ordasın ve üzgünsün. Biraz Esra Ezmeci oku bence.
Kavga etme, trip atma, beni umursa deme, ağlama. Uzaklaş. Ruhen geri çekil.
Asla yardım teklif etme.
Hiçbir konuda. O senden yardım istesin, kabul et ya da etme.
Çpk değil ama az sıkıştır maddiyatta. Kusura bakma evde şu eksik de.
Ailene anlatma. Hem kocan ailesi de bilip kabul ediyor der ya da ailesi dolduruyor der hem de ailen hiç unutmaz.
Borca giren o, ağlayan sensin çünkü ödeme zorluğunu sen yaşadın. O da yaşamalı.
İşk suçu cezalandırmazsan aman cezası yok der ve ikinciye yapar..

Sorun bu. Sen ordasın ve üzgünsün. Biraz Esra Ezmeci oku bence.
Kavga etme, trip atma, beni umursa deme, ağlama. Uzaklaş. Ruhen geri çekil.
Asla yardım teklif etme.
Hiçbir konuda. O senden yardım istesin, kabul et ya da etme.
Çpk değil ama az sıkıştır maddiyatta. Kusura bakma evde şu eksik de.
Ailene anlatma. Hem kocan ailesi de bilip kabul ediyor der ya da ailesi dolduruyor der hem de ailen hiç unutmaz.
Borca giren o, ağlayan sensin çünkü ödeme zorluğunu sen yaşadın. O da yaşamalı.
İşk suçu cezalandırmazsan aman cezası yok der ve ikinciye yapar..
Çok teşekkür ederim çok mantıklı şeyler gercekten . Mutlaka deneyeceğim

Çok teşekkür ederim çok mantıklı şeyler gercekten . Mutlaka deneyeceğim
Önce tasarla. Tavrını istikrarla sürdürmen çok önemli. Kendini yönetemeyen ve değiştiremeyen başkasını hiç yönetip değiştiremez.
Şimdi ağlamayı bırak, sakinleş ve bu derdi ben açmadım deyip yükü bırak. Sakince düşün.
Netten instagtamdan Esra Ezmeci'ye başla. Umarım her şey iyi olur. 🌺 Mesele coin değil ev ekonomisinde ortak karar olmadan bir mal alımı ya da yatırım kararı, konuya böyle bak.
Sana danışmadan araba alıp satıştan zarar etmesi ile aynı. Kumar gibi değerlendirme dolar almaktan farkı yok.

Önce tasarla. Tavrını istikrarla sürdürmen çok önemli. Kendini yönetemeyen ve değiştiremeyen başkasını hiç yönetip değiştiremez.
Şimdi ağlamayı bırak, sakinleş ve bu derdi ben açmadım deyip yükü bırak. Sakince düşün.
Netten instagtamdan Esra Ezmeci'ye başla. Umarım her şey iyi olur. 🌺 Mesele coin değil ev ekonomisinde ortak karar olmadan bir mal alımı ya da yatırım kararı, konuya böyle bak.
Sana danışmadan araba alıp satıştan zarar etmesi ile aynı. Kumar gibi değerlendirme dolar almaktan farkı yok.
Çok ama çok teşekkür ederim canım benim ♥️ inan çok rahatlattin

yatırım kumar değildir eğitimini alarak devamlı araştırarak çalışarak yapılır.ben borsa dan anladığım için orda alıp satıyorum.coinden zerre anlamam.çok kazanırız diyenlere hiç aldırmadım bulaşmadım mesela.kaybettiği para 36 binse büyük bir para değil telafi edilir.ders olmuştur zaten eşinize.boşanacak ölecek falan bir şey yok ortada

yatırım kumar değildir eğitimini alarak devamlı araştırarak çalışarak yapılır.ben borsa dan anladığım için orda alıp satıyorum.coinden zerre anlamam.çok kazanırız diyenlere hiç aldırmadım bulaşmadım mesela.kaybettiği para 36 binse büyük bir para değil telafi edilir.ders olmuştur zaten eşinize.boşanacak ölecek falan bir şey yok ortada
İnanın bende zerre kadar anlamam. Benim eşimin şöyle bir huyu var el iyisi derler ya işte öyle . El ne derse inanır . Ailemede konuyu açmış bulundum çünkü evlendigimizden beri araba kredisi ödüyoruz . Bide üstüne bu çıkınca delirdim anlayacaginiz . Eş ailesi deseniz beş para etmez şuan ayrılıyorum desem neden demezler öyle bir mahlukatlar. Çok kötüyüm ben ya

ay çok zor konu valla. bi şekilde altınla kapatsada akıllanmaz tip ki umursamazlıgından belli. sürünsüz çalişip ödesin anlasın dicem arada siz varsınız. birde cocuk tedavisi görüyo olmanız ayy sizi çok iyi anlıyorum sırf bu konu bile mahvediyo insani. bu haldeyken eşinizin size tavırları bile beni dellendirdi yazık... bence ortada cocuk yokken ayrılın en basiti. çünkü ileride o kadar borç içinde birde cocuk olduktan sonra hiç bişey yapamıcaksınız kurtuluş yok. şimdi en azından kendi basınıızın çaresine bakarsınız.adam değer verse pişman olsa dersin düzelir yoluna koyulur herşey. ama maddiyatı geçtim zaten tavırları karakteri baştan kötü yani. kesinlikle zaman kaybetmeyin. oldugu gibi bırakın üzerinize sorumluluk kalmadan kendi hayatınızı kurtarın

ay çok zor konu valla. bi şekilde altınla kapatsada akıllanmaz tip ki umursamazlıgından belli. sürünsüz çalişip ödesin anlasın dicem arada siz varsınız. birde cocuk tedavisi görüyo olmanız ayy sizi çok iyi anlıyorum sırf bu konu bile mahvediyo insani. bu haldeyken eşinizin size tavırları bile beni dellendirdi yazık... bence ortada cocuk yokken ayrılın en basiti. çünkü ileride o kadar borç içinde birde cocuk olduktan sonra hiç bişey yapamıcaksınız kurtuluş yok. şimdi en azından kendi basınıızın çaresine bakarsınız.adam değer verse pişman olsa dersin düzelir yoluna koyulur herşey. ama maddiyatı geçtim zaten tavırları karakteri baştan kötü yani. kesinlikle zaman kaybetmeyin. oldugu gibi bırakın üzerinize sorumluluk kalmadan kendi hayatınızı kurtarın
Bunu yapmaya çalışıyorum . Ama nedense vicdan azabı çekiyorum . Benim hiçbir suçum yok ama ben vicdan azabı çekiyorum.

s
Bunu yapmaya çalışıyorum . Ama nedense vicdan azabı çekiyorum . Benim hiçbir suçum yok ama ben vicdan azabı çekiyorum.
siz bu kafayla çok hasta olursunuz. elalemin derdi sizemi kaldı. yaparken haber vermiyosa kazansaydı yerkende haber vermezdi biraz mantıklı düşünün. resmen ayakta uyutuyo sizi zora düşüncede mecburen söyledi. şimdi nasıl kapatırsa kapatsın onu bastan hesap etmesi lazımdı kimse kazanma garantisiyle girmiyo bu işe. vicdan yapacak ihç bişey yok.bu coin işi olmasa bile zaten sevgisiz bi yapısı varmş size karşı. nasıl hala üzülüyosunuz anlamadım gerçekten :silah:

Merhaba kizlar şuan çok kötüyüm bir süredir çocuk tedavisi görüyordum . Üç senelik evliyim eşimin evliliğimiz boyunca birçok hatası oldu ama hep bağışladim çok aşıktım çünkü . Ama bu son yaptığı beni bitirdi . Bitcoine bulaşmış üstelik keredi çekmiş batirmis. Ve hep içe girmisiz ben bunu öğrendiğim günden beri yıkıldım adamın umru değil . Ben ödeyeceğim merak etme diyor ama nasıl ödeyecek . Annemlere durumu anlattım kadın yıkıldı boşan dediler ama tepkiliydiler yani . Hani nasıl anlatsam kendi yükleri onlara yetermis gibi . Ve haklilarda kadın 50 yaşında temizliğe gidiyor . Eşime altinlarimi verip borcu kapatmayı teklif ettim kabul etmiyor . Ben halledeceğim diyor borç 36 bin civarında tabi fazlası yoksa . Kizlar ne yapayım ben bana bir akıl verin yüreğim yangın yeri ölmek istiyorum gerçekten ölmek istiyorum. Bir yandan çok seviyorum ama anlıyorum ki o beni sevmiyor birşey desem hemen hiddetleniyir . İş arıyorum yok yok yok . Ben ne yapacağım kizlar Allah rızası için bir akıl verin bana
Gecmıs olsun
36 bın ıcın ölmeye değer mı sizce?Duzgunce bi ödeme planı cıkarın yetmediği yerde altınları devreye sokarsınız.Eger bosanmak istemıyorsanız.
Ama bundan sonrası bulasmayacagından emın mısınız?
Yoksa 36 bın ödenmeyecek bı borc değil calısıyorsa.

Ayrıl
Şans oyunu oynamış işte
Ailende arkanda imiş
Daha ne istiyorsun

hangi coini almis? su an piyasa dususte mesela benim de zararim var ama toparlanacagini dusunuyorum. olan olmus aldigi coin dursun elinizde en fazla sifira cikar. 36 bin icin olmeyi dusunmeyin.

esinize tepkinizi belli edin, gerekirse uzun sure konusmayin akli basina gelsin. sizin iliski dinamiginize bagli bir sey bu ama ben olsam ayrilmam akillanmasini beklerim. ikinci hatasinda ayrilirim.

Canım benim evet kötü olmus ama 36 bin borç için mi ölmek ? Daha neler
Yardım al kendin için canım toparlan

s

siz bu kafayla çok hasta olursunuz. elalemin derdi sizemi kaldı. yaparken haber vermiyosa kazansaydı yerkende haber vermezdi biraz mantıklı düşünün. resmen ayakta uyutuyo sizi zora düşüncede mecburen söyledi. şimdi nasıl kapatırsa kapatsın onu bastan hesap etmesi lazımdı kimse kazanma garantisiyle girmiyo bu işe. vicdan yapacak ihç bişey yok.bu coin işi olmasa bile zaten sevgisiz bi yapısı varmş size karşı. nasıl hala üzülüyosunuz anlamadım gerçekten :silah:
Haklısınız beni hiç sevmedi

Back
X