yüreğim yangın yeri ölmek istiyorum gerçekten ölmek istiyorum.
Sakin olun önce bi. Ölünecek bir şey ortada. Dediği gibi 36 bin liraysa ödenir. Takip edin, tekrarı olursa boşanın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yüreğim yangın yeri ölmek istiyorum gerçekten ölmek istiyorum.
bunun farkındaysan mutsuzluktan zevk mi alıyosunda hala onu düşünüyosun. sırf kendin seviyosun diye devam ettiremezsin bu işler karşılıklıdır o seni sevmiyosa düşünmüyosa sende kendini üzüp onun için bu kadar düşünmene gerek yok. stresten hasta olursan dönüp bakarmı acaba sana ??Haklısınız beni hiç sevmedi
Gerçekten çok panik halindeyim . Bide hep eksiden yemisiz orayada borç varSakin olun önce bi. Ölünecek bir şey ortada. Dediği gibi 36 bin liraysa ödenir. Takip edin, tekrarı olursa boşanın.
Ben lohusayken üstelik bebeğim can verirken sezeryanli halimle annemi kovmaktan beter etti . Ama seviyorum dedim salagim ben ya normal arkadaşlık ilişkilerinde de böyleyim ben hemen affederim hemen inanırım vallahi yabunun farkındaysan mutsuzluktan zevk mi alıyosunda hala onu düşünüyosun. sırf kendin seviyosun diye devam ettiremezsin bu işler karşılıklıdır o seni sevmiyosa düşünmüyosa sende kendini üzüp onun için bu kadar düşünmene gerek yok. stresten hasta olursan dönüp bakarmı acaba sana ??
anlayamadım lohusa derken ? şu an cocugunuz varmı hikayenizi bilmiyorum kusurabakmayınBen lohusayken üstelik bebeğim can verirken sezeryanli halimle annemi kovmaktan beter etti . Ama seviyorum dedim salagim ben ya normal arkadaşlık ilişkilerinde de böyleyim ben hemen affederim hemen inanırım vallahi ya
cok buyuk ve agir konusuyorsunuz. karsinizdaki kisi zaten saglikli dusunemiyor, bu yazdiklarinizin hicbir faydasi da yok. esinin onu sevmedigini nerede okudunuz? konu sahibi su an bir sok geciriyor ve etki altina alinmaya musait, mumkunse kendisine ust uste esin seni sevmemissssss yazmak yerine sakinlestirici seyler yazalim. yetiskin bir birey, yillardir birlikte oldugu esinin onu sevip sevmedigini kendisi muhakeme edebilir sakinlesince.s
siz bu kafayla çok hasta olursunuz. elalemin derdi sizemi kaldı. yaparken haber vermiyosa kazansaydı yerkende haber vermezdi biraz mantıklı düşünün. resmen ayakta uyutuyo sizi zora düşüncede mecburen söyledi. şimdi nasıl kapatırsa kapatsın onu bastan hesap etmesi lazımdı kimse kazanma garantisiyle girmiyo bu işe. vicdan yapacak ihç bişey yok.bu coin işi olmasa bile zaten sevgisiz bi yapısı varmş size karşı. nasıl hala üzülüyosunuz anlamadım gerçekten![]()
Bir kızım oldu doğduktan 36 gün sonra öldü . Hastaydı. İkinci için tedaviye başlamıştık böyle oldu işteanlayamadım lohusa derken ? şu an cocugunuz varmı hikayenizi bilmiyorum kusurabakmayın
Hiç bilmiyorum inanınBence daha fazladır. Geçen haftalarda çok büyük düşüş yaşadı kripto borsası.
Yok vazgeçtim zaten kendi bilir nasıl istiyorsa öyle olsunMesele sadece bitcoin değil belli ki.
3 yılda çok hata yaptı, affettim demissiniz, onların da etkisiyle şimdi bu kadar tepki veriyorsunuz.
Evlilik tek taraflı hataların affedilip devam ettirdiği birşey değil, olmamalı.
Her hata da kabul görmemeli zaten.
Altınları da teklif etmeyin etmeyin artık.
Merhaba. Ben de borsaya ilgilenmek istiyorum ama çevremde bu işlerle ilgilenen kimse yok. Nasıl başlayabilirim önerebileceğiniz bir kitap ya da eğitim var mı?yatırım kumar değildir eğitimini alarak devamlı araştırarak çalışarak yapılır.ben borsa dan anladığım için orda alıp satıyorum.coinden zerre anlamam.çok kazanırız diyenlere hiç aldırmadım bulaşmadım mesela.kaybettiği para 36 binse büyük bir para değil telafi edilir.ders olmuştur zaten eşinize.boşanacak ölecek falan bir şey yok ortada
Elindeki birikmişle yapsa bir nebze anlayabilirim ama olmayan para ile faizle borçlanarak bu riske girmeyi aklım almıyor.Merhaba kizlar şuan çok kötüyüm bir süredir çocuk tedavisi görüyordum . Üç senelik evliyim eşimin evliliğimiz boyunca birçok hatası oldu ama hep bağışladim çok aşıktım çünkü . Ama bu son yaptığı beni bitirdi . Bitcoine bulaşmış üstelik keredi çekmiş batirmis. Ve hep içe girmisiz ben bunu öğrendiğim günden beri yıkıldım adamın umru değil . Ben ödeyeceğim merak etme diyor ama nasıl ödeyecek . Annemlere durumu anlattım kadın yıkıldı boşan dediler ama tepkiliydiler yani . Hani nasıl anlatsam kendi yükleri onlara yetermis gibi . Ve haklilarda kadın 50 yaşında temizliğe gidiyor . Eşime altinlarimi verip borcu kapatmayı teklif ettim kabul etmiyor . Ben halledeceğim diyor borç 36 bin civarında tabi fazlası yoksa . Kizlar ne yapayım ben bana bir akıl verin yüreğim yangın yeri ölmek istiyorum gerçekten ölmek istiyorum. Bir yandan çok seviyorum ama anlıyorum ki o beni sevmiyor birşey desem hemen hiddetleniyir . İş arıyorum yok yok yok . Ben ne yapacağım kizlar Allah rızası için bir akıl verin bana
Evet diğer arkadaşlarda aynısını söylüyor. Ama benim içim neden böyle neden bitkin hissediyorum bir yanım güçlü ol kalk ayağa diyor diğer yanım ölmüş gitmiş . Düşünüyorum düşünüyorum ayrılsam nasıl olur ayrilmasam nasıl olur bilmiyorum karar veremiyorumElindeki birikmişle yapsa bir nebze anlayabilirim ama olmayan para ile faizle borçlanarak bu riske girmeyi aklım almıyor.
Ben kesinlikle böyle bir borç için altınlarımı bozdurmazdım. Verdiğiniz altınları tekrar bitcoine yatırmayacağının garantisi yok. Bu şekilde kaybedenler kaybettiklerini kazanma hırsıyla daha çok para batırıyorlar.
Bırakın nasıl batırdıysa kendi ödesin.
bence b ulaşmayın eğitim bile alsanız manipülatif bir olay. sadece b üyükler istedigi zaman kazanıyorsun tamamen şansa. öyle tanıdık büyükte yok çevrenizde anladıgım kadarıyla. kesinlikle bulaşmayın. şansa 2kez kazanırsanız 3.de tamamen eksiye düşersiniz tek basınıza yada sağdan soldan alınan bilgilerle olcak iş değil zaten piyasasıda ölmeye başladıMerhaba. Ben de borsaya ilgilenmek istiyorum ama çevremde bu işlerle ilgilenen kimse yok. Nasıl başlayabilirim önerebileceğiniz bir kitap ya da eğitim var mı?
Kesinlikle anlatma,eğer boşanma gününe 1 gün kalıp kesin o mahkemeye gidilecekse anlatBen hep anneme anlattım yani şöyle çocukken bile . Galiba burda hataliyim ama ne bileyim işte sanki annem bana hep doğruyu söyler gibi geldi he zaman . Zaten aralariniyi değildi şimdi tamamen koptu
Bahsettiğiniz gibi borç 36 binse ödenir, bu kadar kendinizi koyvermeyin. Bu parayı sizden gizli çekip batırmış, borç onun borcu ödeyecek olan o bırakın o düşünsün.Evet diğer arkadaşlarda aynısını söylüyor. Ama benim içim neden böyle neden bitkin hissediyorum bir yanım güçlü ol kalk ayağa diyor diğer yanım ölmüş gitmiş . Düşünüyorum düşünüyorum ayrılsam nasıl olur ayrilmasam nasıl olur bilmiyorum karar veremiyorum
Evet altınlarım var ama biz aile binasında oturuyoruz ev bizim. Kv falan yok eltim var onunla da kanlı bıçaklı dusmaniz bende dedim ki kredi biter arabamız var altınımiz var satarız küçükte olsa bir ev alırız defolur gideriz diye düşündüm ama olmadıSakin olun altinlariniz varmış zaten otuz altı bin lira çok büyük değil . Ben bitcoin ile çok uğraştım cidden aşırı düştü size sormadan yapmamaliydi. Konuşun ve bir daha sizden habersiz kredi çekmesin . Bence şu an boşanacak ve anlattiginiz kadar kendinizi yipratacak bir durum yok . Bitcoinde önemli olan nerden girip nerden cikacagini bilmek çok güzel para kazandım malesef kredi ile bitcoine girilmez .
coinler düştü anlayanları da battı son aylarda.borsa da endeks çok düştü anladığım halde battım.yani olacak şeyler bunlar.adam kumar oynamış da evi barkı satmış gibi davranmayın.herkesin başına gelen onun da başına gelmiş.ihtiyaç olunacak parayla girilmez bunlara.kazanç da kayıp da büyük olabilir çünkü.Evet altınlarım var ama biz aile binasında oturuyoruz ev bizim. Kv falan yok eltim var onunla da kanlı bıçaklı dusmaniz bende dedim ki kredi biter arabamız var altınımiz var satarız küçükte olsa bir ev alırız defolur gideriz diye düşündüm ama olmadı