Bitcoin

Merhaba kizlar şuan çok kötüyüm bir süredir çocuk tedavisi görüyordum . Üç senelik evliyim eşimin evliliğimiz boyunca birçok hatası oldu ama hep bağışladim çok aşıktım çünkü . Ama bu son yaptığı beni bitirdi . Bitcoine bulaşmış üstelik keredi çekmiş batirmis. Ve hep içe girmisiz ben bunu öğrendiğim günden beri yıkıldım adamın umru değil . Ben ödeyeceğim merak etme diyor ama nasıl ödeyecek . Annemlere durumu anlattım kadın yıkıldı boşan dediler ama tepkiliydiler yani . Hani nasıl anlatsam kendi yükleri onlara yetermis gibi . Ve haklilarda kadın 50 yaşında temizliğe gidiyor . Eşime altinlarimi verip borcu kapatmayı teklif ettim kabul etmiyor . Ben halledeceğim diyor borç 36 bin civarında tabi fazlası yoksa . Kizlar ne yapayım ben bana bir akıl verin yüreğim yangın yeri ölmek istiyorum gerçekten ölmek istiyorum. Bir yandan çok seviyorum ama anlıyorum ki o beni sevmiyor birşey desem hemen hiddetleniyir . İş arıyorum yok yok yok . Ben ne yapacağım kizlar Allah rızası için bir akıl verin bana
36 bin ve bir adam için ölmek istemeyin bence. Elbet bir çıkar yol vardır.

36 bin ve bir adam için ölmek istemeyin bence. Elbet bir çıkar yol vardır.
Borç 36 bin diyor ama inanmıyorum . Benim asıl yikildigim konu benden habersiz böyle birşey yapmasi. Ve ne kadar zorluk yaşadığımı bilmesine rağmen .

Borç 36 bin diyor ama inanmıyorum . Benim asıl yikildigim konu benden habersiz böyle birşey yapmasi. Ve ne kadar zorluk yaşadığımı bilmesine rağmen .
İnternet bankacılığından kredi miktarını, vadesini ve toplam borcu görebilmeniz lazım aslında oradan bakmayı denediniz mi

İnternet bankacılığından kredi miktarını, vadesini ve toplam borcu görebilmeniz lazım aslında oradan bakmayı denediniz mi
Yok hiç denemedim . Konuyu açtığım güne kadar eş kişisinin hesabına bile bakmazdim hem kendi istemezdi hemde benim aklıma kötü birşey gelmezdi

Ayy vallahi o kadar su serptinki içime. Bende durmadan bileniyorum adama. Şuan misafirlikteyiz kafa sallıyorum yandan yandan . Pişman edicem yemin ettim vallahi .
Çok iyi anlıyorum seni,bende çok bilendim ama şimdi gülüyorum.bilendigim dönem benide çekmeye çalıştı sende başla 10 binle diye.dedim ben almim,benimki uyanık bende batacam susacam yer miyim 🤣

Coindeki para eğer kaldıraçlı girmediyse bir yere gitmez. Bitcoin düştü ama coinlerini satmadıysa toparlar ve en azından bir kısmını kurtarır. Önemli olan düşükken satmaması. Bekleyin bir müddet.

Coindeki para eğer kaldıraçlı girmediyse bir yere gitmez. Bitcoin düştü ama coinlerini satmadıysa toparlar ve en azından bir kısmını kurtarır. Önemli olan düşükken satmaması. Bekleyin bir müddet.
Yeni öğrendim wecoin diye birseymis . İnanın orda işler nasıl yürür bilmiyorum

Çünkü suçlu bu kozu kullan uzuuuun süre
İki ay sonra kartları eline vereceğim çünkü şuan borç var . Görürsen yine kriz geçirsin diyor . Başına kalkmayayim diyorum sinrilenmeyeyim diyorum yok yine olmuyor . Elde bir kurus kalmadı gittim çeyrek bozdurdum çünkü eve ekmek alacak parası yok şuan . Gelmiş bide bana utanmadan bana çocuk istiyorum diyor. Bende tamam yapalım adinida bankalardan birinin adını seç onu koyalım dedim .

Eşimin bana söylediği 36 bin bunun faizi var dosya masrafı var . Bunları hiç düşünmeden 36 dedi ben sordum dosya masrafı falan icinde mi diye oda hayır dedi. Pazartesi gerçek meblayi öğreneceğim bundan 10 ay öncesinde çekilmiş kredi. Benim yenilerde haberim oldu . Acaba ne kadar borç çıkacak hiç bilmiyorum . Beni asıl yıkan ben onun gözünün içine bakarım çok severim aşırı ama kendinin benden böyle bir şeyi saklaması
10 aydır ödemiş mi kredi taksitlerini ?

Çok iyi anlıyorum seni,bende çok bilendim ama şimdi gülüyorum.bilendigim dönem benide çekmeye çalıştı sende başla 10 binle diye.dedim ben almim,benimki uyanık bende batacam susacam yer miyim 🤣
İyi yapmışsın vallahi 😂 bizim planımız çocuk olduğunda altın bozdurup öyle doğum yapmaktı . Bende kendisine şuan çocuk düşünmüyorum ama ilerleyen zamanlarda olursa . Bir lira gene vermem dedim. İşine gelirse vallahi

10 aydır ödemiş mi kredi taksitlerini ?
Evet ödedim diyor . Bir yandan inanmıyorum ama diğer yandan odemeseydi çoktan haciz gelirdi diyorum . Ama tabi bankada işler nasıl ilerler bilmiyorum hiçbir fikrim yok belkide haciz gelmesi için bir yıl falan beklenir

Ben zaten kaybetti diye bu kadar yıkılmadım . Zaten kaybetmesini bu kadar dert etseydim altinlarimi vermeyi teklif etmezdim . Benim kızdığım konu benden habersiz iş çevirmesi ve üstüne üstlük üste çıkmaya çalısmasi
Çok haklısınız ama kendinizi bu kadar dibe çekmeyin.
Bir de sakın altınlarınızı vermeyin onlar sizin güvenceniz.
Evliliğinizi sürdürecekseniz bile bırakın eşek gibi nasıl batırdıysa öyle ödesin.
Borç ödenir ama giden altınlar yerine konmaz onları kendinize saklayın sonra çok pişman olursunuz.
Ayrıca eşinize bu hatası için bedel ödetmeden de evliliğinize devam etmeyin yoksa hiç bir şekilde akıllanmadan yoluna devam eder.

Aklı başına gelmesi için bedel ödemeli ve sizi kaybedeceğini bilmeli ki undan sonra bir hata yapacakken kırk kere düşünsün.

Evet ödedim diyor . Bir yandan inanmıyorum ama diğer yandan odemeseydi çoktan haciz gelirdi diyorum . Ama tabi bankada işler nasıl ilerler bilmiyorum hiçbir fikrim yok belkide haciz gelmesi için bir yıl falan beklenir
E tamam ödediyse çok bişey kalmamıştır zaten.

Bak güzel kız kardeşim, benim eşimde 6 ay önce 50 bin kredi çekip bitcoin e girmiş ,taksitlerini düzenli ödemiş ama şuan piyasa maalesef batıkta bir kuruş coin geliri yok öylece yatıyor aylardır. Şuan 40 bine yakın bu kredinin borcu var , bir yandan ev kredimiz okuyan iki çocuğumuz büyük şehirde yaşama masrafımız vs vss...
Benimde kredi çektiğinden haberim yoktu sonradan söyledi 'canın sağolsun ödenir elbet' dedim. Ki bi şekilde ödeniyor da ...
Bu kadar büyük sorun haline getirme , ailene keşke anlatmasaydın . Sen unutursun onlar unutmaz!
Tabiki habersiz hoş değil yapması bunun bedelini ödet mutlaka ama heveslenmiş kazanırım sanmış girmiş naapsın yani dünyanın sonu mu ?

Altınları vermeyin. Borcu yaparken size sormadı nasıl ödeyeceğini kendi düşünsün. Belli adam güvenilir biri değil. Altınlar sizin güvenceniz...

Kuzu girdiği coin sağlam projesi olan bi coin ise toparlanma ihtimali var ama boş bi coine girdiyse gider o para. Şuan bitcoin genel olarak düşüşte ama ne zaman ne olacağı belli olmuyor
İnşallah kaldıraçlı işlemlere girmemiştir. Dediğin gibi, coine yatırım yaptıysa eninde sonunda eski yerine hatta daha fazlasına çıkacak çoğu, tabii ki luna vb. gibi olanlara yatırmadıysa...

İnşallah kaldıraçlı işlemlere girmemiştir. Dediğin gibi, coine yatırım yaptıysa eninde sonunda eski yerine hatta daha fazlasına çıkacak çoğu, tabii ki luna vb. gibi olanlara yatırmadıysa...
Ayı sezonu bittiğinde boğaya girince çoğu düzelecek diye tahmin ediliyor. Ama işte girdiği coinin projesine ve köklü olmasına bağlı

E tamam ödediyse çok bişey kalmamıştır zaten.

Bak güzel kız kardeşim, benim eşimde 6 ay önce 50 bin kredi çekip bitcoin e girmiş ,taksitlerini düzenli ödemiş ama şuan piyasa maalesef batıkta bir kuruş coin geliri yok öylece yatıyor aylardır. Şuan 40 bine yakın bu kredinin borcu var , bir yandan ev kredimiz okuyan iki çocuğumuz büyük şehirde yaşama masrafımız vs vss...
Benimde kredi çektiğinden haberim yoktu sonradan söyledi 'canın sağolsun ödenir elbet' dedim. Ki bi şekilde ödeniyor da ...
Bu kadar büyük sorun haline getirme , ailene keşke anlatmasaydın . Sen unutursun onlar unutmaz!
Tabiki habersiz hoş değil yapması bunun bedelini ödet mutlaka ama heveslenmiş kazanırım sanmış girmiş naapsın yani dünyanın sonu mu ?
Benim aklıma takılan 36 bin çekti diyelim dosya masrafı falan 40 bin olsun hadi soruyorum yine 30 küsur falan var borç diyor . Yani eğer odediysen neden fazla eksilmedi. Evet aileme anlatmakla hata ettim ama eşim son zamanlarda aşırı cimrilesmisti çöp poşetini bile kafama göre degistiremiyordum .. bende öğrenince haa sen kumar oyna ben idare edeyim öylemi diye estim gurledim malesef

Yok sordum kaldıraç falan değilmiş . Hatta o nasıl birşey dedi . Bende aman öğrenme birde ona heves edersin dedim . Wecoins diye bir uygulama var . Bütün bildiğim bu

Yok sordum kaldıraç falan değilmiş . Hatta o nasıl birşey dedi . Bende aman öğrenme birde ona heves edersin dedim . Wecoins diye bir uygulama var . Bütün bildiğim bu
Luna da değilse hiç korkma ne kaybettiyse eninde sonunda geri dönüşü olur.

Back
X