Ben yaklaşık 1.5 yıldır bu işin içindeyim
Girdiğim güne göre çok çok kendimi geliştirdim. Bizim milletimizin en büyük problemi sürü psikolojisi. Ben etrafıma çok anlattım çok yön verdim. İlk söylediğim şey araştırma ve eğitim oluyor.
Bakın işin içindeyim ve neler hissettiğini anlayabiliyorum. Su an boşanmayin inanın tüm samimiyetimle bosanirsaniz çok üzülürüm. Ama takipte olun, pespese hata yaparsa o zaman degerlendirirsiniz. Ve bu teknolojiden uzak kalmayın birlikte öğrenin araştırın.
Muhtemelen eşinizin tek problemi gaza gelmek. Pişmanlığını zaman gösterir.
Ve şu an çok kazanan insanların tamamına yakını kaybetmiştir. Herkes kazandı esiniz kaybetti sanmayın. Konuşmak özel msjda atabilirsiniz
Çok canlar yandı intiharlar bile oldu ama hata önce insanın kendisinde - biz hepimiz bas bas bırak krediyi lazım olan para ile bile girilmez diye bağırıyoruz
Ben ilk etapta çok samimi bulduğum bir gruba denk geldim orası ile devam ediyorum sürekli takip öğrenme psikoloji kontrolü gerekiyor.
Benim arkadaşım giriş yaptı geçen yıl 5000tl ile girdi altin bozdu. Tesadüf eseri bir coin duymuş giriş yapmış 1 haftada 30000 yapti. Çek diye ayağını opmedigim kaldı. Çekmedi 1 kuruş çekmedi. 25000e düştü çekmedi. 10000 binde bile çekmedi. Sonra zarar etti şu an batiktir. Bir sürü hikayesi var sürekli dinamik ve öğrenmeye açık olmazsa kazanç ztn yok.