- 27 Aralık 2022
- 26
- 3
- 1
- 31
- Konu Sahibi Kaygilianne0
Annelik abartmak oluyor bazen
Hepimiz yaşıyoruz zaman zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annelik abartmak oluyor bazen
Hepimiz yaşıyoruz zaman zaman
Bence sizde çocuklarınıza gerçekten sahip çıkın esnaf haklı. Kusura bakmayın.Tartışmaya girmeden kendinizi ifade edebilirsiniz. Oğlunuza kızdığı an, neden çocuğa kızıp azarlıyorsunuz, oda çocuk. Belkide siz farkında değilsiniz, diğer çocuk düşmüş olabilir. Hoş bu du6rmda bile senin yüzünden düştü denmez.
Kocası orda ve siz yalnızsınız . Bu düşünceniz doğru değil. Siz yalnız değilsiniz yanınızda biri olmasına gerek yok konuşmanız için.
Kendinizi duygunuzu bastırdığınız için anksiyete yaşıyorsunuz.
Geçenlerde daha fena bir durum yaşadık.
Ellerinizden öperler 3 yavrumuz var.
Pazara gittim. 7 yaşındaki kızım etek askılarının içine gitmiş saklanıyor. Bizde o ara alışveriş yapıyoruz.
Esnaf adam Nemrut suratlı inan kızıma bağırarak ayarlayarak çık çık ordan ama başıyla bile korkutuyor kızımı.
Daha sakin uyarabilirsiniz dedim. Çocuğuna sahip çık dedi.
Malına zarar verdi mi ?
Sorun ne ?
Dokundu diye mi bu azarlama bağırış?
Sen nasıl esnafsın?
Adam mutsuz, kızacak bağıracak yer arıyor.
Hala sen nasıl annesin diye arkamdan bağırıyor, döndüm senğn gibi esnaf olmaz olsun dedim.
Bak eşim yanımda ama dinledi sadece
Suratına baksana diyo nursuz.
Eşim olmasada farketmez, gene suzmazdım.
İnsanımız artık mutsuz, çocuk ne demek bilmiyor.
Bu heryerde var. Bi kez gene bi bayan durduk yere kızıma bağırdı , oğlum dedi anne bu kafın neden kardeşime bağırdı. Yani türlü insan. Hangisine susalım. İçimize atıp dertli mi olalım
Bu arada Allah eşinize hayırlı iş kapıları açsın.
Nasıl sahip çıkalım. Öğretin çok biliyorsanız. Ne çok bilmiş insan var. İnşaallah bir gün daha beteri başınıza gelir.Bence sizde çocuklarınıza gerçekten sahip çıkın esnaf haklı. Kusura bakmayın.
daha neler. bende çocuğuma dokunulmasından, tanımadığı bir çocuğun sarılmasından rahatsız olurum. sizin için normal olabilir ama benim için değil.Bende zaten duruyorum ve uyarmam gerekince uyarı yapıyorum asıl mesele karşı taraf çocuğuna kimse dokunmasın istiyorsa o zamn parka getirmesin
Niye gücüne gidiyor beddua etmek yasaklı.Nasıl sahip çıkalım. Öğretin çok biliyorsanız. Ne çok bilmiş insan var. İnşaallah bir gün daha beteri başınıza gelir.
daha beteri ne mesela. çocuğa beddua etmek nasıl bir ruh haliyseee artık pessNasıl sahip çıkalım. Öğretin çok biliyorsanız. Ne çok bilmiş insan var. İnşaallah bir gün daha beteri başınıza gelir.
Çocuğa beddua değil. Kıyafet arasına girmiş çocuğa kızan bağıran birini haklı görüyorsanız. Sizinkinede kızsınlar bakalım sahip çıkmak nasıl oluyormuş. Kendi ruh halinize bakın. Ne boş yorum yapan insansınız.daha beteri ne mesela. çocuğa beddua etmek nasıl bir ruh haliyseee artık pess
Gücüme gider tabi. Yavruma kızan bağıran birine karşı hala çocuğuna sahip çık demek ne demek.Niye gücüne gidiyor beddua etmek yasaklı.Mune
Bide utanmadan çocuk üzerinden beddua ediyor hskaksja beddua etmiyorum başınıza gelmiş zaten Allah sağlığını versin gerisi önemli değil
Derin nefes al ve ver.bu senin dunyan.istedigini dunyaya alir istedigini almazsin.yarina cikmanin garantisi yok.benim basimdanda bir suru olay gecti.bende isyan ettim.kendimi sucladin hep.sonra bir baktim kendi kendime yemisim hayatimi.guclu bir kadinsin.dusun daha neleri atlattin hayatinda.kaldir basini dik dur hayatta.kendine guvenirsen her sey yoluna girer.ezdirme kendini.evladin bile olsa.sen guclu olucaksinki evladinda seni ornek alsin.yanliz degilsin bunu unutma.Konuyu yanlış yerdemi açtım inanın bilmiyorum burda yeniyim ve içimi dökmek istedim o kadar bunaldım ki çevremde kimse beni anlamıyor sanki.Esim işsiz aylardir ben dedemi kaybettikten sonra anksiyete ile bas ediyorum.Onceden keyif aldığım ne varsa boş sanki.Esimlede bir dönem boşanmadan döndük.4 yasinda oglum var hep dışa dönük hep çocuklarla arkadaş kurmayı sever bu konudan ötürü pakta çocukların anneleriyle problem yaşadım hep anksiyete olduğum için karşıdaki kişiye karsi neden çocuğa laf söylüyorsun diyemiyorum sonrada kendimi yiyorum sonra eşime anlatıyorum bu sefer de neden bu kadar pasifsin diyorum.Daha bugün başıma geleni anlatayım.Dun bbama geldim sözde kafa dinlicem evim uzak babamın eviyle annemle gorusmiyoruz bizi bırakti gitti babam bizi babannemgile götürdü buradan gelin oldum neyse o ayrı bir konu.Bugun gimsa var burda oyun parkında cocuk oynasin dedim moralim çok yerinde neyse gittik.esim bizle gelmedi o iş arıyordu zaten birtanede buldu ona gidecekti.Oyun parkında oğlum çok sıcakkanlı davrandı bir çocuk vardı ondan biraz küçük zaten dediğim gibi oğlum asla zarar vermez vurmaz itmez.kaydiraktan kayarken o çocuğa dokunup kayıp o çocukta gülüyordu.Cocugun annesi azarladı ne dokunuyorsun senin yüzünden düşüyor dedi.yaninda da kocası var ben tekim orda.bisey demek istedim sustum anksiyete krizi geldi kalbim deli gibi atıyordu.Korkudan değil başka birşey bu.tum günüm mahvoldu bu ilk bu tarz olay değil bendemi anormallik var kızlar
Çocuğunuz konusunda asla kelimesini kullanmanız enteresan , ayrıca tedavi görmeniz gerekiyor anksiyete ile ilgili...Konuyu yanlış yerdemi açtım inanın bilmiyorum burda yeniyim ve içimi dökmek istedim o kadar bunaldım ki çevremde kimse beni anlamıyor sanki.Esim işsiz aylardir ben dedemi kaybettikten sonra anksiyete ile bas ediyorum.Onceden keyif aldığım ne varsa boş sanki.Esimlede bir dönem boşanmadan döndük.4 yasinda oglum var hep dışa dönük hep çocuklarla arkadaş kurmayı sever bu konudan ötürü pakta çocukların anneleriyle problem yaşadım hep anksiyete olduğum için karşıdaki kişiye karsi neden çocuğa laf söylüyorsun diyemiyorum sonrada kendimi yiyorum sonra eşime anlatıyorum bu sefer de neden bu kadar pasifsin diyorum.Daha bugün başıma geleni anlatayım.Dun bbama geldim sözde kafa dinlicem evim uzak babamın eviyle annemle gorusmiyoruz bizi bırakti gitti babam bizi babannemgile götürdü buradan gelin oldum neyse o ayrı bir konu.Bugun gimsa var burda oyun parkında cocuk oynasin dedim moralim çok yerinde neyse gittik.esim bizle gelmedi o iş arıyordu zaten birtanede buldu ona gidecekti.Oyun parkında oğlum çok sıcakkanlı davrandı bir çocuk vardı ondan biraz küçük zaten dediğim gibi oğlum asla zarar vermez vurmaz itmez.kaydiraktan kayarken o çocuğa dokunup kayıp o çocukta gülüyordu.Cocugun annesi azarladı ne dokunuyorsun senin yüzünden düşüyor dedi.yaninda da kocası var ben tekim orda.bisey demek istedim sustum anksiyete krizi geldi kalbim deli gibi atıyordu.Korkudan değil başka birşey bu.tum günüm mahvoldu bu ilk bu tarz olay değil bendemi anormallik var kızlar
Yani ama o arada adamın askıda ki eteklerine asılıp dikisine zarar verebilir. Tamam bağırması yanlış ama sizin kızım ordan çik demeniz lazımdiGücüme gider tabi. Yavruma kızan bağıran birine karşı hala çocuğuna sahip çık demek ne demek.
Kaydiragin tepesinde,bir çocuk benim çocuğuma dokunsa bende dokunmayalim diye uyaririm . Ayni şekilde benim oglumda başka bir çocuğa dokunsa ,düşebilir arkadaşın dokunma diye kendi oğlumu da uyaririm. Çünkü bence çok tehlikeli bir hareket.Konuyu yanlış yerdemi açtım inanın bilmiyorum burda yeniyim ve içimi dökmek istedim o kadar bunaldım ki çevremde kimse beni anlamıyor sanki.Esim işsiz aylardir ben dedemi kaybettikten sonra anksiyete ile bas ediyorum.Onceden keyif aldığım ne varsa boş sanki.Esimlede bir dönem boşanmadan döndük.4 yasinda oglum var hep dışa dönük hep çocuklarla arkadaş kurmayı sever bu konudan ötürü pakta çocukların anneleriyle problem yaşadım hep anksiyete olduğum için karşıdaki kişiye karsi neden çocuğa laf söylüyorsun diyemiyorum sonrada kendimi yiyorum sonra eşime anlatıyorum bu sefer de neden bu kadar pasifsin diyorum.Daha bugün başıma geleni anlatayım.Dun bbama geldim sözde kafa dinlicem evim uzak babamın eviyle annemle gorusmiyoruz bizi bırakti gitti babam bizi babannemgile götürdü buradan gelin oldum neyse o ayrı bir konu.Bugun gimsa var burda oyun parkında cocuk oynasin dedim moralim çok yerinde neyse gittik.esim bizle gelmedi o iş arıyordu zaten birtanede buldu ona gidecekti.Oyun parkında oğlum çok sıcakkanlı davrandı bir çocuk vardı ondan biraz küçük zaten dediğim gibi oğlum asla zarar vermez vurmaz itmez.kaydiraktan kayarken o çocuğa dokunup kayıp o çocukta gülüyordu.Cocugun annesi azarladı ne dokunuyorsun senin yüzünden düşüyor dedi.yaninda da kocası var ben tekim orda.bisey demek istedim sustum anksiyete krizi geldi kalbim deli gibi atıyordu.Korkudan değil başka birşey bu.tum günüm mahvoldu bu ilk bu tarz olay değil bendemi anormallik var kızlar
Biraz asosyellik sezdim bazen herkeste oluyordur ağız bağlanması ama çoğu zaman kendimin de evladımin da hakkını sonuna kadar savunurum . Kendinizi savunmayı bilmelisiniz tabiki . Bu arada bizde gimsaya çok gideriz EtimesgutamusunizKonuyu yanlış yerdemi açtım inanın bilmiyorum burda yeniyim ve içimi dökmek istedim o kadar bunaldım ki çevremde kimse beni anlamıyor sanki.Esim işsiz aylardir ben dedemi kaybettikten sonra anksiyete ile bas ediyorum.Onceden keyif aldığım ne varsa boş sanki.Esimlede bir dönem boşanmadan döndük.4 yasinda oglum var hep dışa dönük hep çocuklarla arkadaş kurmayı sever bu konudan ötürü pakta çocukların anneleriyle problem yaşadım hep anksiyete olduğum için karşıdaki kişiye karsi neden çocuğa laf söylüyorsun diyemiyorum sonrada kendimi yiyorum sonra eşime anlatıyorum bu sefer de neden bu kadar pasifsin diyorum.Daha bugün başıma geleni anlatayım.Dun bbama geldim sözde kafa dinlicem evim uzak babamın eviyle annemle gorusmiyoruz bizi bırakti gitti babam bizi babannemgile götürdü buradan gelin oldum neyse o ayrı bir konu.Bugun gimsa var burda oyun parkında cocuk oynasin dedim moralim çok yerinde neyse gittik.esim bizle gelmedi o iş arıyordu zaten birtanede buldu ona gidecekti.Oyun parkında oğlum çok sıcakkanlı davrandı bir çocuk vardı ondan biraz küçük zaten dediğim gibi oğlum asla zarar vermez vurmaz itmez.kaydiraktan kayarken o çocuğa dokunup kayıp o çocukta gülüyordu.Cocugun annesi azarladı ne dokunuyorsun senin yüzünden düşüyor dedi.yaninda da kocası var ben tekim orda.bisey demek istedim sustum anksiyete krizi geldi kalbim deli gibi atıyordu.Korkudan değil başka birşey bu.tum günüm mahvoldu bu ilk bu tarz olay değil bendemi anormallik var kızlar
Oldu başka isteğinBende zaten duruyorum ve uyarmam gerekince uyarı yapıyorum asıl mesele karşı taraf çocuğuna kimse dokunmasın istiyorsa o zamn parka getirmesin
Anksiyeteniz nedeniyle cok uzuldum. Maddi durumunuz duzelince terapi alabilirsiniz.Konuyu yanlış yerdemi açtım inanın bilmiyorum burda yeniyim ve içimi dökmek istedim o kadar bunaldım ki çevremde kimse beni anlamıyor sanki.Esim işsiz aylardir ben dedemi kaybettikten sonra anksiyete ile bas ediyorum.Onceden keyif aldığım ne varsa boş sanki.Esimlede bir dönem boşanmadan döndük.4 yasinda oglum var hep dışa dönük hep çocuklarla arkadaş kurmayı sever bu konudan ötürü pakta çocukların anneleriyle problem yaşadım hep anksiyete olduğum için karşıdaki kişiye karsi neden çocuğa laf söylüyorsun diyemiyorum sonrada kendimi yiyorum sonra eşime anlatıyorum bu sefer de neden bu kadar pasifsin diyorum.Daha bugün başıma geleni anlatayım.Dun bbama geldim sözde kafa dinlicem evim uzak babamın eviyle annemle gorusmiyoruz bizi bırakti gitti babam bizi babannemgile götürdü buradan gelin oldum neyse o ayrı bir konu.Bugun gimsa var burda oyun parkında cocuk oynasin dedim moralim çok yerinde neyse gittik.esim bizle gelmedi o iş arıyordu zaten birtanede buldu ona gidecekti.Oyun parkında oğlum çok sıcakkanlı davrandı bir çocuk vardı ondan biraz küçük zaten dediğim gibi oğlum asla zarar vermez vurmaz itmez.kaydiraktan kayarken o çocuğa dokunup kayıp o çocukta gülüyordu.Cocugun annesi azarladı ne dokunuyorsun senin yüzünden düşüyor dedi.yaninda da kocası var ben tekim orda.bisey demek istedim sustum anksiyete krizi geldi kalbim deli gibi atıyordu.Korkudan değil başka birşey bu.tum günüm mahvoldu bu ilk bu tarz olay değil bendemi anormallik var kızlar
Ayy uf bu sizde var yavru heGücüme gider tabi. Yavruma kızan bağıran birine karşı hala çocuğuna sahip çık demek ne demek.
Nasıl? Bu ne saçma bir yaklaşım. O zaman kimsenin dokunmasını istemeyenler evden çıkmasın. Sizin çocugunuz kimseye dokunamaz! Siz ona bunu öğreteceksiniz! Önce kendiniz öğreneceksiniz! Kimseye dokunulmaz!Bende zaten duruyorum ve uyarmam gerekince uyarı yapıyorum asıl mesele karşı taraf çocuğuna kimse dokunmasın istiyorsa o zamn parka getirmesin