Biten 5 yillik ilişki ve ben nefes alamiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Alyaayla

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2018
1.378
1.112
133
35
Merhaba şu an cok kotuyum çok hemde 2016 yilinin sonlarinda baslayan bir iliskim vardi.ikimizde asgari ucretle calisan kisilerdik.Erkek arkadasim 2018 yilinda işten ayrildi ve işsiz kaldi ben de asgari ucret maasimla ona destek olmaya basladim bazen kendime para birakmazdim ona verirdim verdigim her kuruş helali hoş olsun .Ayda sadece bir defa bulusurduk bi saatligine falan ayni sehirde yasamamiza ragmen cok az gorusurduk ama buna da ses etmezdim.Oyun oynamayi cok seviyordu ama telefonum eski oynayamiyorum diyordu o yuzden gecen sene biriktirdigim para ile ona son model en iyi telefon markasindan telefon aldim simdi ki fiyati 23 bin falan.Bu sabah kavga ettik ve ben artik tukendim beni silecegini bitirecegini soyledi ve ben de tamam drdim ben de bitiriyorum dedim ve bitirdim .Ama şu an cok kotuyum kendisi issiz ve ben onu ortada birakmis hissediyorum .Nasil gecinecek ne yapacak parasiz kalbim paramparca vicdanim sabahtan aglatiyor beni.Burda anlatamayacagim kadar cok sey var ne yapayim bi destek verin bana guzel kardeslerim

Sonunuz benim sonum gibi olur bu kafayla. Kimsenin anası değilsiniz. Pahalı hediyeler almak para vermek nasıl büyük bir yanlış, görmek isterseniz sizi eski konuma davet ediyorum. Evlenmeden yırtmışsınız. Acilen bu kafadan çıkın ve mümkünse telefonu geri isteyin.

Konunuzu okuyacagim ,ama ben neden vicdan azabi cekiyorum cok kotuyum bu iliskide cok yasanmisliklar yoktu hersey maddi uzerindeydi konu hep maddiydi ,mantigim iyi yaptin diyor ama o kalbim yok mu o beni mahfediyor iste

Aynı şehirde ayda 1 defa 1 saat buluşmayla baştan olmamış zaten bu ilişki.
Bu kadar kolay silen biri zaten sizi hiç sevmemiş paranızı kullanmış ne yazık ki.
Boş verin önünüze bakın böyle insanlara bundan sonra da tek kuruş para harcamayın.

Konunuzun linkini gonderir misiiz

Konunuzu okuyacagim ,ama ben neden vicdan azabi cekiyorum cok kotuyum bu iliskide cok yasanmisliklar yoktu hersey maddi uzerindeydi konu hep maddiydi ,mantigim iyi yaptin diyor ama o kalbim yok mu o beni mahfediyor iste
Ben de çekiyordum. Boşandıktan sonra bile vicdan azabı çektim ve eski eşime acıdım bir süre. Sorununuz benle aynı ise ismi “kendini feda şeması”. Sanıyorsunuz ki aşırı vicdan = sevmek. Böyle bir şey yok. Ben gerçek sevgiyi de tattım. Hiçbir şekilde acıma, vicdan yapma duygum yok gerçek sevgiyi yaşadığım kişiye karşı. Aksine “başımıza bir şey gelirse beraberiz” diye ondan güç alıyorum. Kocaman adama acımayı bırakın. O sizin terk ettiğiniz küçük çocuğunuz değil. Şu aşamaya gelmem için kaç saat terapi gördüm duysanız ağzınız açık kalır. O yoldan geçmiş, aynı duyguları tatmış biriyim. İnanın bana yanlış yoldasınız.

Ben de oyle dusunuyorum ama sanki onu ortada birakmis gibi hissediyorum.dusuncelerim ve hislerim savaş halinde .kendisi issiz parasiz ne yapacak

Link gonderir misiniz bana okumak istiyorum konunuzu

Konunuzun linkini gonderir misiiz

Bu arkadaşa öyle çok acıdım ve bensiz yapamaz mahvolur ailece sürünür diye kendimi kullandırdım ki… elimde kalan tek şey acıdığım, boşa giden yıllarım. Normal bir insan olmaya çabala arkadaşım. Ben öyle yaptım. Normal insanlar herkesten önce kendilerine acırlar. Yazık değil mi afedersin eşek gibi çalışıp ona veriyorsun paranı? Nasıl zorlanıyorsun kim bilir o işe giderken. Saatlerce yoruluyorsun. Kendine üzül.

Hayir islemek isterseniz ihtiyac sahibi cocuklara kiyafet, okul esyasi vs alabilirsiniz. Koca adama oyun telefonu almak nedir? Sizi dupeduz kullanmis. Pacayi yirttiginiza sukredip yolunuza devam edin. Anasi babasi baksin buyumeyen cocuk adama.

Is bulamayinca size geri doner nasilsa kendisine bakan birini bulmus .ama siz artik kapatin bu defteri, Lutfen kendinizi bu kadar degersizlestirmeyin. Onunuze bakin artik hazir kurtulmussunuz. Baska ugraslar bulun kendinize bi sure zorlar sizi aliskanliklardan kaynakli ama gecer. Neler yasiyoruz bu hayatta da ayakta kaliyoruz. Ayda bi gorustugunuz adami da unutursunuz bence.

Ben de oyle dusunuyorum ama sanki onu ortada birakmis gibi hissediyorum.dusuncelerim ve hislerim savaş halinde .kendisi issiz parasiz ne yapacak
O sizden bu kadar kolay vazgeçiyorsa sizin bu durumda onun işsizliğini düşünmemeniz gerekiyor zaten. Bırakın ne hali varsa görsün. Başkasini bulur o kız para yedirmezse size tıpış tıpış geri dönecektir, ama siz siz olun tekrar yüz vermeyin. Siz onun annesi değilsiniz bırakın koskoca adam kendi başının çaresine baksın bir zahmet.
Ayrıca burada hiç vicdan yapacak bir konu yok. Siz sevmissiniz gerek maddi yardım da yapmışsınız ama o değer bilmeyip alçaklık yapmayı secmis durum bu.
Bugün böyle yapar evlenince x10 olur inanın. Yol yakınken hayatınızdan tamamen çıkarın ve kendinize odaklanin.

Siz annesi değilsiniz kaldı ki annesi bile olsanız o yaşa gelmiş bir adamın sorumluluğunu alamazsınız. Terk edilme sebebiniz rolünüzü karıştırmış olmanız. Tüm ilişki uzmanları ve psikologlar der ki eşinizin/ sevgilinizin annesi rolünü üstlenmeyin. Onun gözünde kadınsılığınız kaybolur bunu unutmayın

Canım sen afedersin eşek olursan semer vuran çok olur. Elalemin çocuğu 5 yıl ayda bir kez gördün diye ne olmuş yani kocan değil kardeşin değil. Kaldı ki kim olursa olsun önce kendini düşün. Önce sen senin menfaatin senin çıkarın senin yararına zararına olanı düşüneceksin sonra başkası gelecek. Zamanla hayat öğretecek bunları üzgünüm.

Benim takıldığım konu nasıl aynı şehirde olup ayda bir defa bulusuyordunuz yahu.
Benim ilişkim de uzak mesafeydi eşim İngilterede yaşıyordu ama her fırsatta biletini alıp uçakla 4 saatlik yolu her ay gelip uzun süre kalırdı. Hatta ilk tanıştığımızda tekrar seni görmeye geleceğim demişti ve her sözünü de tuttu. Şu an evliyiz:)
Demek istediğim seven, önemseyen insan ne yapar ne eder dünyanın öbür ucunda da olsa gelir yanınıza. Bahanelerin arkasına sığınmaz.
İyi ki böyle bir insandan çıkmış hayatınızdan, belki şu an vicdan muhasebesi yapıyorsunuz ama değmez. Yarın bir gün iyi ki bitmiş dersiniz. Üzmeyin kendinizi.

Tum yorumlarinizi okudum destekleriniz icin cok sagolun var olun.Bana vicdan yaptirmayi cok severdi tam bilmesem de boylr kendini dusunenlere narsist mi deniliyordu.4 -5 yildir bir gun bile is aramadi surekli uyudu oyun oynadi ben de o mutlu olsun diye ses etmedim.Yasimizi da soyleyeyim de biraz daha sasirin 32 yasinda eşek kadar insanlariz ama galiba kisiligim oturmamis halen kendimden cok baskasini dusunuyorum

Inanin artik bir iliski falan istemiyorum derdim bir baskasini bulmak ya da bulamamak degil ,uzuldugum konu hakkinda burda ki akilli kadinlarimizin beni kendime getirmelerini istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…