Biten 5 yillik ilişki ve ben nefes alamiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz zaten aramasınız da vakti gelince evleneceğiniz mutlu olacağınız insan karşınıza çıkacak nasipten öte yol yok. :)

Bu ilişkiniz zaten vakit kaybiymis kendinizden de neler vermişsiniz ama balık baştan kokar. Böyle birisini adam etmeye çalışmakda size yazık olurdu inanın.

Mümkünse terapi alın. Bu kişilik oturmaması değil de bence sağlıklı düşünememe hâli. Belki çocukluktan gelen bazı şeylerin sonucu. Ama bu ilişkinin de bu sevgi türünün de sağlıklı olmadığı çok açık.
Bu süreçte mantığınız devreye girdiği anlarda o mantığınızın dediği şeyleri not alın. Kalbiniz sizi yanıltmaya her çalıştığında o notları okuyun en azından geri dönme durumunuzu ortadan kaldırırsınız. Zaten sağlıklı düşünmeye başladığınız ilk fırsatta acıdığınız şey o kişi yerine kendiniz, geçen onca zaman ve maddi yardımlarınız olacaktır.

Siz gerçekten iyi misiniz. Hayır ağzı açık okudum konuyu da
Bence Bi destek alın
Kimse için de kendinizi bu kadar harcamayın, harcatmayın
Siz önce kendinize değer verin ki karşıdaki de size değer versin
Adam başka bir para kaynağı bulmuştur bulamazsa geri döner. Ama siz ne kadar daha kul köle olmaya devam edeceksiniz

Hic mi sevilmediniz hayatinizda? Terapiye falan gidin, normal degilsiniz.

Ablacım şaka mısınız ?
Nasıl gecinecegini kendi düşünsün .
Zaten bulmuştur kendini geçindirecek birini yoksa sizi silmezdi .
Kim akan musluk kapansın ister ki ?

2018 den beri insan hiç iş bulamazsa hamallık yapar yine harçlığını kazanır.
Adam baya sizi sömürmüş .
Silkenip acil olarak kendinize gelin.

Kuzum illâ birine bakmak istiyorsan al bir evlatlık ona bak milletin damızlık öküzüne bakmak sana mı kalmış ?

O adam senin yanında sevgi yada aşktan durmuyordu maddi olarak sömürdüğü için duruyor. Şimdi de tutuşmuştur para kasam gitti diye ama mutlaka ona geri döneceğinden emindir.

Aklını başına al seven bir erkek kadının maddi durumundan faydalanmaz. O telefonu da geri iste.

Alyaayla Arkadaşım dua topiclerinde sürekli konu açarken yazacaktım bunu sana ama eninde sonunda bdv ye geleceğin belliydi.
Onun 2018 den beri iş bulamaması sence normal miydi? İstese her türlü iş bulur ve çalışır. Ama şuan anlayamıyorsun kalbin soğuduktan sonra farkedeceksin!

Kusura bakmayin ama maddi olarak bayağı kullanilmissiniz ve bitmis. Neyin vicdanini yapıyorsunuz anlamadim. Bitirmesi gereken sizmissiniz.
Adam sizin maasla geçinmeye alismis is bile aramamis belli ki.

Konunuzu okuyacagim ,ama ben neden vicdan azabi cekiyorum cok kotuyum bu iliskide cok yasanmisliklar yoktu hersey maddi uzerindeydi konu hep maddiydi ,mantigim iyi yaptin diyor ama o kalbim yok mu o beni mahfediyor iste
Siz acilen bir psikoloğa gidin. K. K da okuduğum en akla zarar konulardan biri.

Adam 4 yıldır çalışmıyor, bi de üstüne siz asgari ücretle çalışıp yardım ediyorsunuz, 4 yıldır çalışmayan adamdan bi b.k olmaz. Nasıl mı geçinecek? Bişey dicem de şimdi.. Siz yokken belki iş bulur çalışır, öyle geçinir, siz kendi derdinizle ilgilenin. Annesi misiniz babası mısınız, ne hali varsa görsün.

Normal psikolojide değilsiniz sağlıklı düşünüp sağlıklı hareket etmiyorsun belli ki sevgiyi bambaşka boyutlara taşimissin.
Hic kendinize değer vermiyor ve acımıyor musunuz? Kendinize gelin bir an önce yoksa ömrunuz bı haketmezin peşinde yok olup gidicek

Giden emeklerinize agliyorsunuz aslında ve iyi ki bitmiş yoksa asalak olarak yillarca kalırdı....KENDINIZE BUNU NEDEN.YAPASINIZ KI

Öncelikle annelik yapmaktan kurtulmuşsunuz. İlişkide roller karışmış. Siz anne o ise çocuk değil. Zamanla anlarsınız bu hatanızı. Sakin olun öncelikle bu ilişki ne zamana kadar böyle gidecekti? Ciddi bir adım olmadan sürekli sizin vermenizle asla gitmezdi. Erkek emek vermediği kadını da sevmez sevemez. Acilen ilişkide rolleri öğrenin bu kadar vericiliği yalnızca anne yapar.

Ya sen bunun anası mısın babası mı? Sevgilisi kesinlikle değilmişsin bu belli. Ne demek nasıl geçinecek falan? Değer ver biraz kendine yahu. 2018den beri işsiz adama sen mi bakıyordun yok artık
Ana baba bile yapmaz. 30 larında evladım evde yatacak sağlıklı olduğu halde . Ben de ona harçlık vereceğim en pahalı telefonları alacağım. Evlerden Irak böyle evlat.

Hepinize ayri ayri tesekkur ederim .sevgi ve saygiyi cocuklarina tam anlamiyla hissetiren bir ailede buyudum.hic sevgi acligi hissetmedim inanin su an ailemden baska hic kimsenin sevgisini de istemiyorum.kesinlikle dönmesini istemiyor ve beklemiyorum zaten numarasini silip heryerden engelledim .Su an istedigim tek sey iyi olsun işi olsun parasizlik cekmesin istiyorum yoksa iliskim bitti diye gram uzulmuyorum boyle bi iliski olmaz zaten

Siz adamın sevgilisi gibi değilde annesi gibi olmuşsunuz. Aynı şehirde neden sadece 1 kere buluşuyorsunuz ben anlamadım? Hiç mi özlemiyordu sizi, hiç mi buluşmak istemiyordu? İşsiz kalıp, basit bir işe dahi girmeyip sizden 23 bin liralık telefonu kabul edecek kadarda gurursuzmuş. Üstüne bir de sizi terk etmiş. Üstüne yağla bal gibi maşallah.
Ve hala siz vicdan azabı çekiyorsunuz. Neden?! Kurtulmuşsunuz adama ebeveynlik yapıp para yedirmekten.
Ben çalışmayan adama anlam veremiyorum. Hele bir de üstüne kadından harçlık alır gibi para alan, zerre gurur yapmayan tipler aşırı itici geliyor. Genç insanlarız. Kendi mesleğimizde iş bulamıyorsan geçici de olsa ne iş olsa yapmalıyız. Erkek veya kadın fark etmez, neden başkasının eline bakalım ki?
Vicdan yapmayın. Yapacaksanızda giden paralarınıza üzülün bence. Adam sizi kullanmış.

32 yaşındasınız hiç mi bi aile kurayım evladım olsun diye hayalleriniz yok. Hadi bunu geçtim neden benimde güzel bir ilişkim kendine yeten bir adamla birlikteyim gibi istekleriniz olmadı. bu adam sittin sene yatacak ve siz bakacaktınız. Akıl tutulması gerçekten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…