• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biten 5 yillik ilişki ve ben nefes alamiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
32 yaşındasınız hiç mi bi aile kurayım evladım olsun diye hayalleriniz yok. Hadi bunu geçtim neden benimde güzel bir ilişkim kendine yeten bir adamla birlikteyim gibi istekleriniz olmadı. bu adam sittin sene yatacak ve siz bakacaktınız. Akıl tutulması gerçekten
3 kuruş olan tüm maaşını da adama vermiş. Nasıl bir akıl tutulması yaşadıysa artık. Hala da akıllanmamış adam nasıl geçinir diye üzülüyor. Allahım inşallah şakadır bu konu.

Tum yorumlarinizi okudum destekleriniz icin cok sagolun var olun.Bana vicdan yaptirmayi cok severdi tam bilmesem de boylr kendini dusunenlere narsist mi deniliyordu.4 -5 yildir bir gun bile is aramadi surekli uyudu oyun oynadi ben de o mutlu olsun diye ses etmedim.Yasimizi da soyleyeyim de biraz daha sasirin 32 yasinda eşek kadar insanlariz ama galiba kisiligim oturmamis halen kendimden cok baskasini dusunuyorum
Bu sünepeleri nasıl sevebiliyorsunuz valla ben çok merak ediyorum? Daha kendine hayrı yok, 32 yaşında iken 16 yaş ergeni gibi yiyip içip s.çıp oyun oynayıp uyuyan bir tipi nasıl sevebiliyorsunuz? Bunu anası bile sevmez artık be, bu ne?

Hepinize ayri ayri tesekkur ederim .sevgi ve saygiyi cocuklarina tam anlamiyla hissetiren bir ailede buyudum.hic sevgi acligi hissetmedim inanin su an ailemden baska hic kimsenin sevgisini de istemiyorum.kesinlikle dönmesini istemiyor ve beklemiyorum zaten numarasini silip heryerden engelledim .Su an istedigim tek sey iyi olsun işi olsun parasizlik cekmesin istiyorum yoksa iliskim bitti diye gram uzulmuyorum boyle bi iliski olmaz zaten
O kendini sizden iyi düşünür merak etmeyin. Bi besleyen daha bulamazsa o g.tünü kaldırır bi iş bulur artık.

Merhaba şu an cok kotuyum çok hemde 2016 yilinin sonlarinda baslayan bir iliskim vardi.ikimizde asgari ucretle calisan kisilerdik.Erkek arkadasim 2018 yilinda işten ayrildi ve işsiz kaldi ben de asgari ucret maasimla ona destek olmaya basladim bazen kendime para birakmazdim ona verirdim verdigim her kuruş helali hoş olsun .Ayda sadece bir defa bulusurduk bi saatligine falan ayni sehirde yasamamiza ragmen cok az gorusurduk ama buna da ses etmezdim.Oyun oynamayi cok seviyordu ama telefonum eski oynayamiyorum diyordu o yuzden gecen sene biriktirdigim para ile ona son model en iyi telefon markasindan telefon aldim simdi ki fiyati 23 bin falan.Bu sabah kavga ettik ve ben artik tukendim beni silecegini bitirecegini soyledi ve ben de tamam drdim ben de bitiriyorum dedim ve bitirdim .Ama şu an cok kotuyum kendisi issiz ve ben onu ortada birakmis hissediyorum .Nasil gecinecek ne yapacak parasiz kalbim paramparca vicdanim sabahtan aglatiyor beni.Burda anlatamayacagim kadar cok sey var ne yapayim bi destek verin bana guzel kardeslerim
Öncelikle onun ebeveyni değil sevgilisi olduğunuzu idrak edin. Ne demek işsiz ve onu ortada bıraktım. Adam sizi sömürmüş resmen. 2018den bu yana işsiz ve siz ona cep telefonu dahi almışsınız neden beyefendinin k...çını kaldırıp çalışmaya yanaşmıyor diye..hoş sizin gibi saf birini bulan erkek çalışmaz elbet. Ekmek elden su gölden yaşamış 4 yıldır.
Basın tekmeyi engelleyin her yerden parasız kalınca tutuşup yazmasın

Hepinize ayri ayri tesekkur ederim .sevgi ve saygiyi cocuklarina tam anlamiyla hissetiren bir ailede buyudum.hic sevgi acligi hissetmedim inanin su an ailemden baska hic kimsenin sevgisini de istemiyorum.kesinlikle dönmesini istemiyor ve beklemiyorum zaten numarasini silip heryerden engelledim .Su an istedigim tek sey iyi olsun işi olsun parasizlik cekmesin istiyorum yoksa iliskim bitti diye gram uzulmuyorum boyle bi iliski olmaz zaten
Size ne yahu işsizliğinden parasızlığından? Açlıktan ölse umurunuzda olmamalı. Sizi sömürmüş uyanın artık.

Bu arkadaşa öyle çok acıdım ve bensiz yapamaz mahvolur ailece sürünür diye kendimi kullandırdım ki… elimde kalan tek şey acıdığım, boşa giden yıllarım. Normal bir insan olmaya çabala arkadaşım. Ben öyle yaptım. Normal insanlar herkesten önce kendilerine acırlar. Yazık değil mi afedersin eşek gibi çalışıp ona veriyorsun paranı? Nasıl zorlanıyorsun kim bilir o işe giderken. Saatlerce yoruluyorsun. Kendine üzül.
Seninki bile ne diyordu, mutlu evliliklerde erkek kadının elinden tutar nikah masasına götürür.

Yıllar önce çalıştığım iş yerinde iki arkadaşımız sevgiliydi. Çocuk maaşını annesine verirdi, ailesine yardım ediyor sanıyorduk. 4 sene çıktılar, kız da maaşı ona yediriyordu, o dört senenin sonunda çocuk, ailem seni kabul etmiyor, onların istemediği evliliği yapmam deyip kızı terk etti, kısa bir süre sonra da nişanlandı. Bunun maaşlar gelin hanıma altın yapmak için alınıyormuş öğrendik. Kız hala toparlanmış değil seneler geçti üzerinden.

Kısacası bazıları yer içer, yatar kalkar, gider hayatına bakar, sen de ortada kaldığına yanarsın.

Heryerden engelledim inanin en ufak bir sey de beni elestiren hic bir konu da bana manevi destek vermeyen biriydi.bi sorun oldugunda direk beni suclardi hep senin hatan senin suçun derdi .Bir derdimi anlattigima bin pişman ederdi beni hepinize cok tesekkur ederim yillardir kendime söyleyemedigim seyleri soylediniz bana

Merhaba şu an cok kotuyum çok hemde 2016 yilinin sonlarinda baslayan bir iliskim vardi.ikimizde asgari ucretle calisan kisilerdik.Erkek arkadasim 2018 yilinda işten ayrildi ve işsiz kaldi ben de asgari ucret maasimla ona destek olmaya basladim bazen kendime para birakmazdim ona verirdim verdigim her kuruş helali hoş olsun .Ayda sadece bir defa bulusurduk bi saatligine falan ayni sehirde yasamamiza ragmen cok az gorusurduk ama buna da ses etmezdim.Oyun oynamayi cok seviyordu ama telefonum eski oynayamiyorum diyordu o yuzden gecen sene biriktirdigim para ile ona son model en iyi telefon markasindan telefon aldim simdi ki fiyati 23 bin falan.Bu sabah kavga ettik ve ben artik tukendim beni silecegini bitirecegini soyledi ve ben de tamam drdim ben de bitiriyorum dedim ve bitirdim .Ama şu an cok kotuyum kendisi issiz ve ben onu ortada birakmis hissediyorum .Nasil gecinecek ne yapacak parasiz kalbim paramparca vicdanim sabahtan aglatiyor beni.Burda anlatamayacagim kadar cok sey var ne yapayim bi destek verin bana guzel kardeslerim
Siz mi doğurmuştunuz? Tabii ki insan çocuğunu işsiz ve beş parasız ortada bırakmamalı. Yememiş yedirmis, giymemiş giydirmissiniz. İyi bir annesiniz belli ki. Anneliginize devam edin.
Siz bir de bu hanzo için dua toplamıştınız değil mi? 🙇

Heryerden engelledim inanin en ufak bir sey de beni elestiren hic bir konu da bana manevi destek vermeyen biriydi.bi sorun oldugunda direk beni suclardi hep senin hatan senin suçun derdi .Bir derdimi anlattigima bin pişman ederdi beni hepinize cok tesekkur ederim yillardir kendime söyleyemedigim seyleri soylediniz bana
Kendi karnını doyuramayan sünepe sizi eleştirirken suçlarken oturup dinlediniz mi?

Sizde kendinizi adama kabul ettirebilmek için para yediriyordunuz.
Cok kafanıza vuracaksiniz ama iş işten geçti.
Bundan sonrasına bakın artık.

Bensiz ne yapar geçinemez diye üzülmüşsün ama merak etme o geri dönmek isteyecek zaten çünkü evet sensiz geçinemez. Sen de bunun farkında olduğun için benim sevgim olmadan ne yapacak değil de benim param olmadan ne yapacak diyorsun. Sağa sola saçacak paran varsa ve maddiyat üzerine kurulu bir ilişki istiyorsan devam et ve bu bebeği besle büyüt sonra da evlendirirsin.

Kusura bakmayın ama sizinki ilişki değilmiş. Finansal köleymişsiniz ona.

İlişkilerde hediyeleşilir. Bir taraf diğer tarafa yapışınca o asalaklık oluyor.

Böyle adamlara nasıl aşık oluyorsunuz, nasıl tahrik oluyorsunuz hiç anlamıyorum.

Telefonu geri isteyin. Satsanız aldığınız parayı yerine koyarsınız bari. Dipnot: yolacak başka birini bulmuştur. Ya da daha iyi bir sponsor

Hee. Bunu da sonradan barışmak için yalvarırken söylemişti. Maaile culk culk yerken aklına gelmedi zaar.
Hayır kavga ederken falan aklımda kalmış nedense, ne alaka barışmaya çalışırken? 🤣

Ha gayret güzelim. Vicdan yapmayı aşk zanneden, içindeki o kafası karışık kız çocuğunun elinden tut. İmkan varsa terapi al. Yoksa kendini feda şemasıyla ilgili araştırmalar yap, videolar izle. Bak ikisini de yaşadım ben. Vicdan yapıp acıdığın, ayrılınca “parasız napacak” dediğin adamı seviyor olamazsın inan bana. İlişkilerde böyle bir nokta asla asla asla yok. Eski eşim “ayın birine kadarki yol paramı anamın erzak parasını yolla bitti sonra bu iş” diyen bir adamdı ahaha. Sence böyle iş olur mu? Sevdiğin adama acımayı kenara koy, “arkamda o var” diye hissedersin. Şimdi eşim hayatımdan çıksa “parasız napacak” düşüncesi aklımdan bile geçmez. “Onun gibisi bir daha karşıma çıkmaz” diyerek üzülürüm ancak.

Hayır kavga ederken falan aklımda kalmış nedense, ne alaka barışmaya çalışırken? 🤣
Kız evi terk ettiydim 738494. kez, hatta beraber konuşuyorduk grupta sen de vardın. Ağlaşıyordu ya “mutlu evlilikler böyle olur biz bunu beceremedik (yoo sen beceremedin), bak şimdi elinden tutup getirmek istiyorum” falan diye. Iyyyy. Ezik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X