• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biten 5 yillik ilişki ve ben nefes alamiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sorunlu mu bu adam neden calismiyor. Oyun oynamayi seviyomus kazansin sevsin madem. Neyine acicaksiniz bu adamin neyine vicdan yapiyosunuz cok sacma. Kurtulmussunuz gecmis olsun. Ayda bi kez gorusmekle iliski olmaz kullanilma olur. Cok vicdanliysaniz yetim cocuklara yardim edin artik. Ayda bir gider oyuncak alirsiniz kuruma bagis yapar okumalarina vesile olursunuz. Vicdaniniz rahatlar

Konunuzu okuyacagim ,ama ben neden vicdan azabi cekiyorum cok kotuyum bu iliskide cok yasanmisliklar yoktu hersey maddi uzerindeydi konu hep maddiydi ,mantigim iyi yaptin diyor ama o kalbim yok mu o beni mahfediyor iste
Seni maddi açıdan kullanmış bunu unutma ve sakın döneyim deme canım.
Sevmek sevilmek böyle birşey değil yoluna bak daha iyileri var unutma.

Heryerden engelledim inanin en ufak bir sey de beni elestiren hic bir konu da bana manevi destek vermeyen biriydi.bi sorun oldugunda direk beni suclardi hep senin hatan senin suçun derdi .Bir derdimi anlattigima bin pişman ederdi beni hepinize cok tesekkur ederim yillardir kendime söyleyemedigim seyleri soylediniz bana
Bizde de bunun 10 yıldır işsiz versiyonu bir kayınbirader var. Babası dünya para verdi iş güvenliği uzmanı belgesi aldırdı. Bir tane iş bulmadı. Niyeti yok.
Eşim kendi kardeşi olduğu halde kızıyor kuruş göndermez. Telefon istese ağzına eder çalış al diye. Siz sevgilinizi besliyorsunuz.
Gerçekten akla ziyan.
Biz kayınbiradere diyoruz. Çok değil 20 sene sonra hastalıkları başlayınca sosyal güvencesiz napcak bakalım. Bir kanser olsa o zaman görecek ebesini tersten. Akıllı olun biraz. Elin geleceksiz eziğine emeğinizi yedirmeyin.

Kız evi terk ettiydim 738494. kez, hatta beraber konuşuyorduk grupta sen de vardın. Ağlaşıyordu ya “mutlu evlilikler böyle olur biz bunu beceremedik (yoo sen beceremedin), bak şimdi elinden tutup getirmek istiyorum” falan diye. Iyyyy. Ezik.
Elinden tutmayı bile yanlış anlamış.🤣

Merhaba şu an cok kotuyum çok hemde 2016 yilinin sonlarinda baslayan bir iliskim vardi.ikimizde asgari ucretle calisan kisilerdik.Erkek arkadasim 2018 yilinda işten ayrildi ve işsiz kaldi ben de asgari ucret maasimla ona destek olmaya basladim bazen kendime para birakmazdim ona verirdim verdigim her kuruş helali hoş olsun .Ayda sadece bir defa bulusurduk bi saatligine falan ayni sehirde yasamamiza ragmen cok az gorusurduk ama buna da ses etmezdim.Oyun oynamayi cok seviyordu ama telefonum eski oynayamiyorum diyordu o yuzden gecen sene biriktirdigim para ile ona son model en iyi telefon markasindan telefon aldim simdi ki fiyati 23 bin falan.Bu sabah kavga ettik ve ben artik tukendim beni silecegini bitirecegini soyledi ve ben de tamam drdim ben de bitiriyorum dedim ve bitirdim .Ama şu an cok kotuyum kendisi issiz ve ben onu ortada birakmis hissediyorum .Nasil gecinecek ne yapacak parasiz kalbim paramparca vicdanim sabahtan aglatiyor beni.Burda anlatamayacagim kadar cok sey var ne yapayim bi destek verin bana guzel kardeslerim
Sizi kullanmıs sevmiyor. Ayda 1 bukusma bunun gostergesi. Gözünüzü açın biraz

Merhaba şu an cok kotuyum çok hemde 2016 yilinin sonlarinda baslayan bir iliskim vardi.ikimizde asgari ucretle calisan kisilerdik.Erkek arkadasim 2018 yilinda işten ayrildi ve işsiz kaldi ben de asgari ucret maasimla ona destek olmaya basladim bazen kendime para birakmazdim ona verirdim verdigim her kuruş helali hoş olsun .Ayda sadece bir defa bulusurduk bi saatligine falan ayni sehirde yasamamiza ragmen cok az gorusurduk ama buna da ses etmezdim.Oyun oynamayi cok seviyordu ama telefonum eski oynayamiyorum diyordu o yuzden gecen sene biriktirdigim para ile ona son model en iyi telefon markasindan telefon aldim simdi ki fiyati 23 bin falan.Bu sabah kavga ettik ve ben artik tukendim beni silecegini bitirecegini soyledi ve ben de tamam drdim ben de bitiriyorum dedim ve bitirdim .Ama şu an cok kotuyum kendisi issiz ve ben onu ortada birakmis hissediyorum .Nasil gecinecek ne yapacak parasiz kalbim paramparca vicdanim sabahtan aglatiyor beni.Burda anlatamayacagim kadar cok sey var ne yapayim bi destek verin bana guzel kardeslerim
Telefonunu geri iste sat ve annene birsey al

Siz anası mısınız babası mı ne demek ne yapacak parasız siz onun bankası mısınız? Yazık değil mi size kendinize bu 5 yılda ne aldınız

Aileniz sizi çok mu duygusal olarak çok mu sömürdü?

Bende ara ara eski sevgilime yedirdiğim paralara üzülüyordum. Yeme içme birkaç ıvır zıvır falan. Bu konuyu görünce dedim ben ucuz kurtulmuşum :KK53:
Az buluşmanızın sebebi de kesin param yok o yüzden sana buluşalım diyemiyorum diye ajitasyon yapıyordur sende tamam diyorsundur o da telefonuyla oyun oynuyordur.
Geri dönerse de senin maddi yardımının eksikliğini hissedip döner sevdiğinden değil yani
Ama yinede cesaretliymiş çocuk hani para gelen yere trip atması bitti demesi falan oldukça gözükara 🥴

Ay konu sahibesi, gercekten gormuyor musun, gormek Mi istemiyorsun, cok cirkin oldugunu dusundugun icin baskasini bulamayacagini evde kalacagini dusundugun icin mi, Allah askina soyle, hangi sebepten dolayi bu issiz adami besledin, ustune de pahali hediye aldin?!? Bana cok seviyorduk deme, belki sen seviyordun ama o sevse ayda 1 den fazla bulusabilmek icin cabalardi( issiz gucsuz ayrica, zamani var)

Bak gercekten sadaka Ver ve sen kendini kurtaramasan da, seni kurtaran Yaradan'a sukret. He bir de Ben olsam, bir bahaneyle bulusur, o telefonu da elinden alirdim (faturasi tabi hala sendeyse)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X