Biten bir ilişki sonrasında bekleyip tekrar kavuşan var mı? Yada erkeğinden vazgeçmeyip ilişkisi...

bizim 6 ay ya da hemen hemen 1 yıla yakın ayrılıgımız oldu.
ona büyükçe bir yalan söyledim kaldıramadı ayrıldı. ben de ayrılmasını hazmedemeyip 1 ay sonra geri döndüğünde kabul etmedim onu. bana sürekli yazardı ama ben numaramı değiştirip ilişkiyi tamamen kestim. whatsapp a 3 ay boyunca hiç girmeyince merak dolu mesajlarını okudum sürekli. yaşadıgım şehre geldi barıştık. bu 2.yılımızda oldu. şuan 5.5 yıllık sevgiliyiz

... tekrar başlayan?

Haydi kızlar, deneyimlerinizi yazalım :)
valla 2,5 senedir ne uzadık ne kısaldık bildiğin... aramızda bi'şey var mı yok mu belli değil... benden uzak dur dedim.başkalarıyla da görüşüyor diye. şimdi sevgili yapmış gözüme gözüme sokuyor.! dün sabah hep beraber kahve içtik şaka gibi.!
bu sabahta ben tam bir şey söyleyecekken, bombayı patlattım laf arasında sevgilim var diye. (olmayan sevgili tabii) iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum...
canı acısın,kendini kötü hissetsin bana çektirdiklerinin aynısını ben ona karşı çektireyim istiyorum. bu anî çıkışım neden oldu bilmiyorum. uzak dur dedim diye mi inat yaptı,antrapoza girdi diye mi bu şekilde yaklaşıyor onu da kestiremiyorum artık.. sana döndüğü gibi bana da dönen olur mu onu da bilmiyorum.ortaya olmayan bir sevgilinin pimini çekip attım ama

bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum. keşke dönmesini isrediklerimiz geri dönse en baştan

Bu konuyu kardeşim yazdı, kendisi sıfırdan bir hesap açmakla uğraşmak istemedi, rica etti bir iki konu açmak için, kıramadım.

Ben söyleyiim, kendisi akşam gelir çünkü çok dua ettiğini biliyorum. İnanç meselesi, hiç ummadığı bir an bir mesaj aldı, tekrar birlikteler ve gayet mutlulular. 6 ay içinde oldu çocuğun tekrar irtibata geçmesi.

ne muut vadedici.ayrılmadan önce çok kısa birlikte olan ilişkide sanırım erkeğin dönmesi daha düşük ihtimal. çünkü paylaşılan az derinlik oluşmamış.

Benim de döndü tam 2 yıl sonra . ben Tam yeniden başladık derken bi de öğrendim ki 1.5 yıldır çıktığı kızla bitirmeden benimle başlamış ...hala takip ediyor şahıs beni sanirim ne yardan gecerim diyor ne dersen..Kişilikle ilgili bi durum bu

eşimi çok seviyorum sebepsiz yere benden ayrılmak istedi gitti dava açtıkça ilk mahkemeyi daha olmadık.pişman olmasını istiyorum.2,5 yıllık evliyiz.8 yıllık birlikteliğimiz vardı.sizce pişman olup dönermi.1 aydır ailemin yanındayım aramadı beni

baharciceginur, bol bol ya vedud esması çek. inanarak, güvenerek. inanmakla başlar her şey. kendini harap etme, bitap görünme. bunlar da önemli. önce kendin için. Allah yardımcın olsun.

Allah razı olsun.sürekli dua ediyorum.sürekli okuyorum.Rabbim tez zamanda döndürsün.sizlerde dualarınızı benide ekler misiniz çaresiz...

arkadaşım daha 2 hafta önce 2 yıllı sevgilim beni terketti. bende üstüne düşmedim gezdim tozdum. bu bi kızı itemeye gitmiş ailesi. sonrasında bana kaç kişi yolladı barışmak için. seviyordum ve çağırdım kıza gözümün önünde ben başkasını seviyorum diye mesaj attı. ve şuan yarın akşam ailemi ikna edebilirsem beni istemeye gelcekler. hatta bugün yüzük bile aldık :)

baharciceginur, bol bol ya vedud esması çek. inanarak, güvenerek. inanmakla başlar her şey. kendini harap etme, bitap görünme. bunlar da önemli. önce kendin için. Allah yardımcın olsun.

Amin kardeşim dualarınızı bekliyorum inş barışırız tez zamanda mahkemeye gitmeden döner.çok imkansız gibi geliyor bana ama hep dua ediyorum Allahtan istiyorum umutlarımı kaybetmedim oda anlar inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…